Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (5 μέλη και 103 επισκέπτες)

xman2008

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ, πάντως, που είμαι και... ψυχοπονιάρης :-p ,
το λυπάμαι το κορίτσι, που περνάει ζόρικο λούκι.
Κρατητήρια, γραμματείς, φαρισαίοι, αυτόφωρα, απέλαση... Μάλλον δεν θα την ματαδούμε.

Τουλάχιστον έχω να θυμάμαι την τελευταία φορά, που "περπατήσαμε" λιγάκι aftrewards...

Άντε καληνύχτα, παληκάρια, και μη χειρότερα...

Ευχομαι να τις συμπεριφερθουν σωστα και οχι σαν τα σκηνικα που ειχαμε δει με video απο κινητα που ειχαν τραβηξει τα ιδια τα οργανα.

Επισης αυτο που με εκνευριζει στην Ελλαδα ειναι η επιλεκτικη εφαρμογη του νομου, απο διαφορα συμφεροντα σχεδον, σε ολους τους τομεις της καθημερινης ζωης μας.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
lalakukaki μέσα είσαι σου λέω...Έτοιμος για Ηνωμένο Βασίλειο και πολλά party.

Ποιά πιάσανε? Έχασα επεισόδιο. Στείλτε μου κανά Pm να ξεστραβωθώ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα όργανα κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν. Έχουν βγει παγανιά σήμερα και μαζεύουν ότι βρουν. Καλά κάνουν. Μέχρι και φραπεδιέρες μαζεύουν. Μην γκρινιάζετε, την δουλειά τους κάνουν, όταν δεν την κάνουν, κράζουμε, όταν την κάνουν γκρινιάζουμε.

Έλεος!

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Για μία ακόμη φορά και προς γνώση του νόμου παραθέτω το άρθρο 351 του Ποινικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε σύμφωνα με τον ν. 3064/2002 ΦΕΚ 248Α/15-10-2002 “Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της πορνογραφίας ανηλίκων και γενικότερα της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και αρωγή στα θύματα των πράξεων αυτών”.

Επομένως αυτά που αναφέρεις σχετικά με παράνομη πορνεία και παράνομες πράξεις ΔΕΝ είναι σωστά.
Σωστά είναι μόνον αυτά που λέει ο νόμος.

Δε νομίζω ότι είπα κάτι διαφορετικό από το νόμο.
Αν διαβάσεις καλά αυτό που έγραψα, θα δεις ότι αυτό είπα.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Τα βίντεο θυμάμαι κι εγω και φανταζομαι κανένα καλόπαιδο να βρίσκει ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του. Τι τα θες, έχει και αυτά το επάγγελμα, όχι μόνο τις τετρακοσάρες και τις χλίδες. Shit happens...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Τα όργανα κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν. Έχουν βγει παγανιά σήμερα και μαζεύουν ότι βρουν. Καλά κάνουν. Μέχρι και φραπεδιέρες μαζεύουν. Μην γκρινιάζετε, την δουλειά τους κάνουν, όταν δεν την κάνουν, κράζουμε, όταν την κάνουν γκρινιάζουμε.

Έλεος!

Ναι και σίγουρα θα χαλαρώσουν πάλι μετά για κανένα 3μηνο.Όπως γίνεται με τα μέτρα της τροχαίας  κλπ.

xman2008

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Έλεος!

Στο μυνημα μου ειπα οτι με εκνευριζει η επιλεκτικη εφαρμογη του νομου.

Συμφωνω οτι τα οργανα κανουν  δουλεια τους και καλα κανουν.

Ομως ο νομος θα πρεπει να εφαρμοζεται σε ολους και οχι επιλεκτικα, διοτι τοτε ο νομος γινεται υποχειριο στο να εξυπηρετουνται συμφεροντα. Οτι χειροτερο πιστευω. Και ειδικα σε αυτην την περιπτωση ειναι πολλα τα συμφεροντα.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Νομιζω σου απαντησα με πμ πριν καν με ρωτησεις :grin:

Επιβεβαιώνω.
Πράγματι μου απάντησες με π.μ. πριν καν ρωτήσω.
Σε ευχαριστώ!

Ρώτησα μπας και μου πει και κανένας άλλος τη γνώμη του εδώ στο forum.
Ήδη άλλο ένα μέλος μου την είπε με π.μ..
Τον ευχαριστώ πολύ.
Ξέρει αυτός ποιος είναι.

Ο λόγος για τον οποίο δεν τον ευχαριστώ δημόσια με το «όνομα» του, είναι για να μην τον ζαλίσουν με π.μ.
Μιλάω από προσωπική εμπειρία.
Εσύ φίλε lalakukakis ξέρεις τι εννοώ.
Θυμάσαι τι έπαθες με το τηλέφωνο του γραφείου του Μισέλ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ξέρω τι θα κάνουν αύριο, μεθαύριο κλπ, αν και το feedback λέει ότι θα σκίσουν κωλαράκια το καλοκαίρι γενικότερα.

ΣΗΜΕΡΑ πάντως, μαζέψανε CT, την πέσανε σε στούντιο, μασάζ, πρακτορεία και τώρα που μιλάμε έχουν ξεχυθεί στα ξεβρακάδικα.

Δεν μοιάζει για επιλεκτική επιχείρηση, αλλά δεν είμαι και Αρχηγός της Ε.Α. για να ξέρω....

ΣΗΜΕΡΑ κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν, αυτό λέω μόνο.

(προσωπικά καρακαυλώνω!)

xman2008

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι θα κάνουν αύριο, μεθαύριο κλπ, αν και το feedback λέει ότι θα σκίσουν κωλαράκια το καλοκαίρι γενικότερα.

ΣΗΜΕΡΑ πάντως, μαζέψανε CT, την πέσανε σε στούντιο, μασάζ, πρακτορεία και τώρα που μιλάμε έχουν ξεχυθεί στα ξεβρακάδικα.

Δεν μοιάζει για επιλεκτική επιχείρηση, αλλά δεν είμαι και Αρχηγός της Ε.Α. για να ξέρω....

ΣΗΜΕΡΑ κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν, αυτό λέω μόνο.

(προσωπικά καρακαυλώνω!)

Αν ειναι τοσο καθολικη η επιχειρηση τοτε παω πασο, αν και εχω επιφυλαξεις σε αυτο τον τοπο που ζουμε, τον τοσο κομματικα πλασμενο.

Αλλα το (προσωπικά καρακαυλώνω!) που κολλαει? Χαιρεσαι με το να υποφερουν αλλοι ανθρωποι;

Εκτος αν δεν θεωρεις τα ct ανθρωπους; Παντως αν παρανομησαν να πληρωσουν

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

Νομίζω ότι η πληροφόρηση σου είναι σωστή (και για τα δύο).
Και εμένα αυτό λένε οι πληροφορίες μου.
Και μην ξεγελαστούμε επειδή θα υπάρχουν και ήσυχες περίοδοι…

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

Δεν είναι επιλεκτική επιχείρηση.
Αυτό νομίζω είναι πασιφανές και από το μέγεθος της.
Βέβαια πάντα με τέτοιου είδους επιχειρήσεις, είναι ευκαιρία να ταλαιπωρήσουν και να ξεκαθαρίσουν «παραπάνω» αυτούς που δεν «συμπαθούν»…

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν ειναι τοσο καθολικη η επιχειρηση τοτε παω πασο, αν και εχω επιφυλαξεις σε αυτο τον τοπο που ζουμε, τον τοσο κομματικα πλασμενο.
Αλλα το (προσωπικά καρακαυλώνω!) που κολλαει? Χαιρεσαι με το να υποφερουν αλλοι ανθρωποι;
Εκτος αν δεν θεωρεις τα ct ανθρωπους; Παντως αν παρανομησαν να πληρωσουν

Καρακαυλώνω, γιατί όσο καθαρίζει το τοπίο, τόσο καλύτερα θα γίνεται για τους πελάτες. Δεν φτάνουν βέβαια οι σκούπες, θέλει και άλλα πράγματα. Αλλά η σκούπα είναι μέρος της κάθαρσης, και ξαναλέω, αποκλειστικά αυτή δεν αρκεί.

Και καρακαυλώνω, ακριβώς γιατί θεωρώ αυτά τα άτομα ανθρώπους, γιατί με εξαίρεση τα CT με τα οποία και κατά κύριο λόγο ασχολούμαι, στους υπόλοιπους τομείς όλους αυτοί οι άνθρωποι/κοπέλες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, εκτελούν υπηρεσίες χωρίς την απόλυτη θέλησή τους. Μην κάνουμε τους χαζούς τώρα....

Μην αρχίσουμε να αναλύουμε λεπτομέρειες, είναι και η μέρα "καυτή" για αποκαλύψεις, αλλά έχει πλουτίσει και ο κάθε πικραμένος στην πλάτη άλλων, πελατών αλλά και κοριτσιών. Άσε να τους χαλάσουν λίγο την βολή....δεν κάνει κακό. Αμφιβάλω εάν θα μαζέψουν βέβαια τους "μπαμπάδες" (έμμεσους ή άμεσους), αλλά κάνοντάς τους σπάσιμο στην δουλειά και σε μόνιμη βάση, κάτι είναι και αυτό.

IMHO πάντα, και still καρακαυλωμένος.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Νομίζω ότι η πληροφόρηση σου είναι σωστή (και για τα δύο).
Και εμένα αυτό λένε οι πληροφορίες μου.
Και μην ξεγελαστούμε επειδή θα υπάρχουν και ήσυχες περίοδοι…

Της πουτάνας λένε ότι θα γίνει και θα ρίξουμε τρελλό γέλιο.

Άντε γιατί όλοι οι losers γίνανε μούρες στην πλάτη άλλων και μας το παίζουν και ιστορία.

xman2008

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καρακαυλώνω, γιατί όσο καθαρίζει το τοπίο, τόσο καλύτερα θα γίνεται για τους πελάτες. Δεν φτάνουν βέβαια οι σκούπες, θέλει και άλλα πράγματα. Αλλά η σκούπα είναι μέρος της κάθαρσης, και ξαναλέω, αποκλειστικά αυτή δεν αρκεί.

Και καρακαυλώνω, ακριβώς γιατί θεωρώ αυτά τα άτομα ανθρώπους, γιατί με εξαίρεση τα CT με τα οποία και κατά κύριο λόγο ασχολούμαι, στους υπόλοιπους τομείς όλους αυτοί οι άνθρωποι/κοπέλες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, εκτελούν υπηρεσίες χωρίς την απόλυτη θέλησή τους. Μην κάνουμε τους χαζούς τώρα....

Μην αρχίσουμε να αναλύουμε λεπτομέρειες, είναι και η μέρα "καυτή" για αποκαλύψεις, αλλά έχει πλουτίσει και ο κάθε πικραμένος στην πλάτη άλλων, πελατών αλλά και κοριτσιών. Άσε να τους χαλάσουν λίγο την βολή....δεν κάνει κακό. Αμφιβάλω εάν θα μαζέψουν βέβαια τους "μπαμπάδες" (έμμεσους ή άμεσους), αλλά κάνοντάς τους σπάσιμο στην δουλειά και σε μόνιμη βάση, κάτι είναι και αυτό.

IMHO πάντα, και still καρακαυλωμένος.

Τωρα ξεκαθαρησες την θεση σου και συμφωνα απολυτα μαζι σου!

Και εγω μονο με ct ασχολουμαι αν και ειμαι πολυ νεος στο χωρο, διοτι νομιζω οτι λειτουργουν με την θεληση τους, εκτος αν κανω λαθος.

Συμφωνω με το  να τους χαλάσουν λίγο την βολή αυτων που πραγματικα εκμευταλλευονται.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Της πουτάνας λένε ότι θα γίνει και θα ρίξουμε τρελλό γέλιο.

Μάλλον έτσι θα γίνει.
Όπως και κάποιο καιρό πριν.
Όπως και τον τελευταίο καιρό π.χ. στα strip. Διαβάστε τα σχετικά θέματα να δείτε τι γίνεται (ή δεν γίνεται) με τους χορούς.
Το ίδιο και με μπουρδέλα, στούντιο κτλ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom