christooss
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά δεν βλέπω πολλά ραντεβού για Margo μήπως είναι μούφα η δουλεία?
ναρκα ειναι,οχι μουφα ;)Ρε παιδιά δεν βλέπω πολλά ραντεβού για Margo μήπως είναι μούφα η δουλεία?
Πιάσανε την ***** και άλλες 2 Ρουμάνες μάγκες. Γαμώ την Ελληνική μας αστυνομία και το κωλοκράτος μας. Αντί να κοιτάξουνε να πιάσουνε κανα βαποράκι και καμια συμμορία Αλβανών ασχολούνται με τις κοπέλες.
Ερωτηση 2η: Απλα αστυνομια ειναι στο payroll των πρακτορειων. Παραξενο σου φαινεται?καλησπερα παιδια!να κανω 2 σοβαρες, και ισως αφελεις ερωτησεις???
πως εμαθε τοσο γρηγορα ο baby, οτι επεσε σκουπα στα ct?δεν υποννοω κατι, ουτε αφηνω υποννοουμενο, απλα ειναι μια απορια μου.
δευτερον, απο οτι φαινεται, δεν μαζεψαν πολλες και δεν εγιναν και πολλες ακυρωσεις στις αφιξεις.απλα υπαρχει μια γενικη καχυποψια-λογικο-απο ολα τα πρακτορεια.η ερωτηση ειναι, πως εμαθαν τοσο γρηγορα τα υπολοιπα πρακτορεια-μιλαμε σε χρονο dt-οτι παιζει σκουπα και τις μαζεψαν αμεσως τις κοπελιες?οσα απο αυτα, τελος παντων, εκαναν πισω.
μπορει να ακουγονται χαζες ερωτησεις, αλλα στα 30 μου χρονια, δυσκολευομαι να βρω ικανοποιητικες απαντησεις.προχειρες εχω στο μυαλο μου, ικανοποιητικες οχι...οποιος θελει λεει την γνωμη του.
Εγώ εάν θυμάσαι, είμαι οπαδός και της άλλης καλύτερης λύσης.... PM και ούτε καν εδώ.
Αφού θα πληρώσω εισητήριά της, φαγητά κλπ....γιατί να μην πληρώσω άλλο εάν εισητήριο για μένα και ένα ξενοδοχείο και να γίνει η φάση αλλού, εκτός Ελλάδος?
Έτσι κάνεις και PM και λίγο τουρισμό, και δεν σε βλέπουν και "περιέργα" μάτια...
Ποσο κοντα πλησιασε ο φιλος σου? Τον ειδε το ερπη? Ωχ...παιδες καλημερα και απο μενα! θελω να καταθεσω περιστατικο που συνεβει το Σαββατο το μεσημερι και να μου πειτε τι γνωμη σας. Σαββατο πρωι με επισκεπτεται φιλος και μη εχοντας ξανα εμπειρια με ct μου λεει να κλισω μια για αυτον, ετσι αφου καναμε τα απαραιτητο ψαξιμο κατεληξε στην Gabriela (Angels) για το μεσημερακι. οταν επεστρεψε μου ειπε οτι πιπα εκανε μονο με σκουφο καθως ειχε βγαλει επιχειλιο ερπη! τελικα αυτες οι ξεσκουφωτες πιπες μηπως ειναι λιγο επικινδυνες γιατι και εγω ειμαι λατρης τους.....
Τον Ζου τον ακουμπησανε η οχι ακομα?We interupt this thread to bring you a special bulletin....
Η επιχείρηση συνεχίζεται μάγκες, μαζεύουν ακόμη κόσμο!
Η αστυνομια ειναι οπως η υπολοιπη κοινωνια: καποιοι απο την αστυνομια ναι τα περνουν. Η αστυνομια δεν κανει τα στραβα ματια αλλα καποιοι ειδοποιουν τους δικους τους...εννοεις οτι η αστυνομια τα παιρνει και κανει τα στραβα ματια?δεν μου ακουγεται πολυ καλα αυτο, ανα πασα στιγμη μπορουν να δουν ποιες ερχονται και που βρισκονται.γιατι τωρα χτυπησαν?
οσο για τον baby, δεν προκειται να απαντησει. το πολυ-πολυ να πει οτι ειχε κανει book καποια κοπελα και τον ειδοποιησε το πρακτορειο-επειδη ειναι και καλος πελατης-τι εχει γινει.πραγμα απιθανο να εχει γινει!
και ξαναρωταω εγω...τι κρυβεται απο πισω και ψαχνουν?αν εχει καποιος καποια γνωμη, καλο ειναι να την λεει και να μην αφηνει υποννοουμενα.οτι εχει να το πει, ας το πει καθαρα!τι ψαχνουν, ναρκωτικα?μην τους φανε την δουλεια συγκεκριμενα πρακτορεια?τι?
Το θεμα με τα CT ειναι περισσοτερο το οικονομικο εγκλημα που λαμβανει χωρα και εχει σχεση μονο με τα πρακτορια που λειτουργουν βασικα σαν επιχειρησεις, κανουν διαφημιση, εχουν υπαλληλους, σαϊτς, κανουν πληρωμες μετακινουν χρημα αλλα δεν πληρωνουν φορους! Εδω ειμαστε...
Εχει κανεις καμια απαντηση, ή σχολιο σ' αυτο?
Τι εννοεις? Συμφωνεις ή ειρωνευεσαι?Bingo!
Τι εννοεις? Συμφωνεις ή ειρωνευεσαι?