Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (1 μέλη και 91 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστός 100%!!!
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί κάποιος να γράφει μούφες. Για αυτό όταν κατηγορούμε να δίνουμε και evidence!!

Ασφαλώς και πρέπει να δίνουμε evidence και μάλιστα hard όταν κατηγορούμε!
Αλλιώς είμαστε συκοφάντες...
Σε κάθε περίπτωση, τα reviews είναι τόσο ενδεικτικά όσο και βαθύτατα υποκειμενικά..
Εγώ πηδάω με το πουλί μου και πληρώνω από την τσέπη μου..Τα οποία μπορεί να είναι διαφορετικόυ μεγέθους και ποιότητας από τα αντίστοιχα κάποιου άλλου..
Και φυσικά άλλη αντιμετώπιση θα έχει από την τουρίστρια κάποιος που τις έχει κάνει τζίρο Χ και άλλη κάποιος που της έχει κάνει 10Χ...

Τί θέλει να πει ο ποιητής...
Σιγουράκια δεν υπάρχουν...
Και πριν καταλάβεις τί παίζει θα φας και τις μούφες, θα κλαψεις και λεφτά...
Από τους μεγάλους punters με κάποιους τα γούστα μας σΥμπίπτουν, με κάποιον άλλων όχι...
Μελετάμε, συγκρίνουμε και πάνω απ' όλα, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των επιλογών μας...
Δηλαδή αν κάποιος γράψει ότι ο Λίλας κάνει γαμώ τα κρεβάτια πρέπει ντε και σώνει να πάω και εγώ;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αν καποιος μελετησει προηγουμενες συζητησεις περι λολιτας θα καταλαβει οτι με τη συγκεκριμενη κοπελα υπηρχε προβλημα και εκφραζω ποια ειναι η διαφωνια μου με τη συγκεκριμενη κοπελα,δεν αναφερομαι στη ποιοτητα της κοπελας αλλα στο γεγονος οτι καποιος νεος που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ θα περιμενει σε μια ωρα να την χαρει δυο και τρεις φορες,αυτο ειδικα με μια ωραια κοπελα ειναι προβλημα.Με τον baby μπορουμε να διαφωνουμε χωρις προβλημα γιατι πιστευω οτι υπαρχει αμοιβαια κατανοηση και σεβασμος

Επισκέπτης
Αποσπάσματα από Θρέντ: "Τραβέλια με προσόντα".

ο Α: εσυ ειδικα θα μου κλασεις μια μαντρα μεταχειρισμενα αμαξια

ο Β: Ετσι μπραβο! Παραδέξου επιτέλους μωρή ότι δεν εχεις αρχίδια! Ψωρόπουστα!

Το πιο hot θρέντ αυτή τη στιγμή. Συγχωρέστε με για το promotion αλλά έχω ενθουσιαστεί.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπαινω να δω τι εχω χασει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ασφαλώς και πρέπει να δίνουμε evidence και μάλιστα hard όταν κατηγορούμε!
Αλλιώς είμαστε συκοφάντες...
Σε κάθε περίπτωση, τα reviews είναι τόσο ενδεικτικά όσο και βαθύτατα υποκειμενικά..
Εγώ πηδάω με το πουλί μου και πληρώνω από την τσέπη μου..Τα οποία μπορεί να είναι διαφορετικόυ μεγέθους και ποιότητας από τα αντίστοιχα κάποιου άλλου..
Και φυσικά άλλη αντιμετώπιση θα έχει από την τουρίστρια κάποιος που τις έχει κάνει τζίρο Χ και άλλη κάποιος που της έχει κάνει 10Χ...

Τί θέλει να πει ο ποιητής...
Σιγουράκια δεν υπάρχουν...
Και πριν καταλάβεις τί παίζει θα φας και τις μούφες, θα κλαψεις και λεφτά...
Από τους μεγάλους punters με κάποιους τα γούστα μας σΥμπίπτουν, με κάποιον άλλων όχι...
Μελετάμε, συγκρίνουμε και πάνω απ' όλα, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των επιλογών μας...
Δηλαδή αν κάποιος γράψει ότι ο Λίλας κάνει γαμώ τα κρεβάτια πρέπει ντε και σώνει να πάω και εγώ;
Με καληψες απολυτα. :rockon:

Επισκέπτης
αν καποιος μελετησει προηγουμενες συζητησεις περι λολιτας θα καταλαβει οτι με τη συγκεκριμενη κοπελα υπηρχε προβλημα και εκφραζω ποια ειναι η διαφωνια μου με τη συγκεκριμενη κοπελα,δεν αναφερομαι στη ποιοτητα της κοπελας αλλα στο γεγονος οτι καποιος νεος που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ θα περιμενει σε μια ωρα να την χαρει δυο και τρεις φορες,αυτο ειδικα με μια ωραια κοπελα ειναι προβλημα.Με τον baby μπορουμε να διαφωνουμε χωρις προβλημα γιατι πιστευω οτι υπαρχει αμοιβαια κατανοηση και σεβασμος
Αυτο ελειπε για αυτο τον λογο ειναι τα καφενια για να υπαρχουν διαφωνιες και συμφωνιες και μπουρου μπουρου.
Σεβομαι τους παντες εδω μεσα , ολους μα ολους ακομα και  αυτους που δεν τους πρεπει.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
αυτά τα Polish playmates τι λένε?

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τραβελιών με προσόντα το ανάγνωσμα, Νο2 (Η απορία):

" είστε τόσο αργόσχολοι που δεν έχετε τι στον πούτσο να κάνετε και όλη την ημέρα πρέπει να ανεχόμαστε το γεγονός ότι δεν βρίσκεται έστω ένας αλβανός να σας γεμήσει τον κώλο με κρέας?"

πρέπει να ανεχόμαστε το γεγονός ότι δεν βρίσκεται έστω ένας αλβανός να σας γεμήσει τον κώλο με κρέας?

πρέπει να ανεχόμαστε το γεγονός ότι δεν βρίσκεται έστω ένας αλβανός να σας γεμήσει τον κώλο με κρέας?

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον ΒΑΒΥ να δω πόσο cool guy είναι.... τελικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]c6MRYLWJb1o[/video]
Αυτή είναι η ζωή BABY μου.

Επισκέπτης
Και μετα μας πειραζει η Lolita και τα κοριτσια με τα 250αρια.
Οριστε παρτε προδιαγραφες , ας γελασω λιγο.

Henriett_thePlaymate

OWO Yes
COB Yes
CIF Yes
A-Level Yes
DFK Yes
Anal Rimming Yes
Additionnal : 
OWO, Receive oral, GFE, Kissing, French kissing, Classic sex, Kama-Sutra sex, Extreme positions, COB, CIF(70 euro extra) BBBJ, DFK, Anal sex(only with normal and small size for 100 euro extra, or in 6hrs. and longer bookings included), Rimming(only if the client is really attractive for me), Position 69, Light submission, Light domination, Foot fetish, Sexy shower together, Massage, Erotic massage, Striptease, Role-play, Uniforms(nurse, maid, little girl), Use of toys on you(handcuff, mask, vibrator), Use of toys on me(dildo, vibrator, clitoris excitor), Masturbation.

Και λιγες τιμες παρακαλω.

1 Hours 380 EUR
2 Hours 580 EUR
3 Hours 750 EUR
4 Hours 900 EUR
5 Hours 1050 EUR
6 Hours 1200 EUR
8 Hours 1450 EUR
10 Hours 1650 EUR
12 Hours 1850 EUR
24 Hours 2500 EUR
36 Hours 3000 EUR
48 Hours 3500 EUR

Αντε παλι οι βαποραδες θα γαμησουνε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
TIRANA BUKURIT E TIRANES ALVANOS ALBANIAN SHQIPERIA :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]x5r8beZM9n0[/youtube]

Επισκέπτης
Μπορει να ειναι Κουβανος αντι Αλβανος. :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]JFD9X1BUf_U[/youtube]

Επισκέπτης
Ρε μανια που εχουμε εμεις οι Ελληνες να τρογωμαστε μεταξυ μας!!

Τελικα υπαρχει καλυτερη Ελλαδα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Ναμε και εγω μορτες.Λοιπον εχουμε και λεμε vanesa x lolita = x με την ζυγαρια να γερνει προσ lolita, καλυτερο communication βλεπεται. :2funny: :2funny:Τωρα συμφωνω με xilink για το ενα ντουφεκισμα στη ωρα, αλλα ετσι ειναι με αυτη :jerking: Βεβαια τετοια μωρα καλο κανουν και ερχονται και ακομα καλυτερα οταν συναγωνιστες απο εδω οπως baby,nitro,και αλλοι πανε και ξαναπανε σε αυτες γιατι μεσω αυτων ακουγετε οτι υπαρχει χρημα και σαν εμας τους υπολοιπους συναγωνιστες να σιγονταρουμε,βλεπουν αυτες και τα γραφεια οτι σιγα σιγα τελειωνει στην ελλαδα ι μουφα και το πιασεκωλε και αρχιζουν να φερνουν τα καλα κοματια οπωσ τα πανε στο μιλανο,παρισι κλπ.Ετσι ειναι ο νομοσ της αγορας,beeter service via competition.Τωρα η συμβοθλη μου για οποιον γουσταρει να ριχει 2 στν μια ωρα στην λολιτα ειναι η να μην την κλεισει η πρωτου παει να παιξει :jerking: ωστε να ευχαριστηθει το δευτερο.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ειναι πολυ καλο να ερχονται ελλαδα μωρα σαν βανεσα και λολιτα.tip H BANESA τρελενεται για ελλαδα. Τ ο ανωθεν παντα προσωπικη γνωμη. :rockon:  

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ναμε και εγω μορτες.Λοιπον εχουμε και λεμε vanesa x lolita = x με την ζυγαρια να γερνει προσ lolita, καλυτερο communication βλεπεται. :2funny: :2funny:Τωρα συμφωνω με xilink για το ενα ντουφεκισμα στη ωρα, αλλα ετσι ειναι με αυτη :jerking: Βεβαια τετοια μωρα καλο κανουν και ερχονται και ακομα καλυτερα οταν συναγωνιστες απο εδω οπως baby,nitro,και αλλοι πανε και ξαναπανε σε αυτες γιατι μεσω αυτων ακουγετε οτι υπαρχει χρημα και σαν εμας τους υπολοιπους συναγωνιστες να σιγονταρουμε,βλεπουν αυτες και τα γραφεια οτι σιγα σιγα τελειωνει στην ελλαδα ι μουφα και το πιασεκωλε και αρχιζουν να φερνουν τα καλα κοματια οπωσ τα πανε στο μιλανο,παρισι κλπ.Ετσι ειναι ο νομοσ της αγορας,beeter service via competition.Τωρα η συμβοθλη μου για οποιον γουσταρει να ριχει 2 στν μια ωρα στην λολιτα ειναι η να μην την κλεισει η πρωτου παει να παιξει :jerking: ωστε να ευχαριστηθει το δευτερο.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ειναι πολυ καλο να ερχονται ελλαδα μωρα σαν βανεσα και λολιτα.tip H BANESA τρελενεται για ελλαδα. Τ ο ανωθεν παντα προσωπικη γνωμη. :rockon:  

Φίλε δεν θέλω να σε πικράνω αλλά είσαι off topic....
Δεν βλέπεις τι γίνεται παραπάνω
Να τα γράψεις αλλού αυτά... :2funny: :2funny:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Φίλε δεν θέλω να σε πικράνω αλλά είσαι off topic....
Δεν βλέπεις τι γίνεται παραπάνω
Να τα γράψεις αλλού αυτά... :2funny: :2funny:
Το διαβασα αδελφε,ξανατσεκαρε λιγο το τι λεω.ΟΚ με λολιτα ειναι ακριβη αλλα το αξιζει.Το φτηνο κρεασ δεν το τρωνε ουτε τα σκυλια.ΤΩΡΑ συμφωνω με την διαφωνια για την μια εκτονωση. :2funny:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
χμ χμ henriette τι αλογο ειναι αυτο.NITRO - YORGO βουτυρο στο ψωμι σας- πω πω φερτε σκαλες :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Οι απόψεις διίστανται πάντως ,κάποιος έχασε το μυαλό του και κάποιοι άλλοι τα λεφτά τους

Επισκέπτης
Εγω παντως εδω ειμαι και το πορτοφολι στην κωλοτσεπη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που δεν ειναι του γουστου μου η κυρια Henriete πως την λενε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom