Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (2 μέλη και 82 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν καταλαβαινομαστε ρε παιδια ..... την πηρα για μια ωρα δεν την εδιωξα την κρατησα γιατι μου αρεσε ξαναλεω δεν ειναι tiffany αλλα εχει πολυ ωραιο σωμα σωμα για σεξ   
Αν ειναι να εχει σωμα για sex τοτε θα κανω εγω το scouting που εχω και πολλες χαρτοσακκουλες στο γραφειο για να της φορεσω μια στο κεφαλι. :2funny: :2funny:
Ακου σωμα για sex τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα . :headbang:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
δεν καταλαβαινομαστε ρε παιδια ..... την πηρα για μια ωρα δεν την εδιωξα την κρατησα γιατι μου αρεσε ξαναλεω δεν ειναι tiffany αλλα εχει πολυ ωραιο σωμα σωμα για σεξ   

Πολύ για το σώμα μας λες και για το πρόσωπο τίποτα. Μήπως δε βλέπεται?

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πε baby  οταν λεω σωμα για σεξ εννοω κορμαρα ελληνικα μιλαω ..........και στο προσωπο ωραια ειναι

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
πε baby  οταν λεω σωμα για σεξ εννοω κορμαρα ελληνικα μιλαω ..........και στο προσωπο ωραια ειναι

Φίλε το ύφος που χρησιμοποιείς δεν είναι το ενδεδειγμένο για την εδώ παρέα.Πρώτα σεβόμαστε και μετά μιλάμε για οτιδήποτε, το οποίο και γίνεται αποδεκτό, ως άποψη του καθενός.

Επισκέπτης
Πολυ καλη και ξεκωλιαρα φαινεται!Θα χει πέραση.....

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αν ειναι να εχει σωμα για sex τοτε θα κανω εγω το scouting που εχω και πολλες χαρτοσακκουλες στο γραφειο για να της φορεσω μια στο κεφαλι. :2funny: :2funny:
Ακου σωμα για sex τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα . :headbang:
Ωχ! Αρχισε στις 5 το πρωϊ ο ΒΑΒΥ και με σακουλες!
Τι εγινε κατεβασες τα σκουπιδια?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ησυχια εχει...μαλλον αργησα να μπω η σιτυτουρεβετε ολοι?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
για αννα απο ζουζανα θα με ενημερωσει κανεις μαγκες?στα ριβιου αντικρουομενες αποψεις ειδα.. :think: :think: :think:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ελα σιβ...τι εγινες χαθηκες...ναι φιλε διαβασα το πμ σου...τωρα μολις..ευτυχως..γλυτωσα τα ευρωπουλα.. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Περασα από Jennifer (AAA) και εχω να πω οτι η ΑΒΑ ειναι τελειως μαλακω. Οι φωτό της κοπελλας ειναι πολυ κακες, το κοριτσι ειναι πολυ πιο ομορφο απο οτι την δειχνει στο προφιλ της.

Edit: Τωρα ειδα οτι εχει αλλαξει τις φωτο η :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Αυτο ελειπε να μην ακουνε το μεγαλο Τσοπανη τι λεει. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Jen.jpg
    Jen.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 44

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μολις ειχαμε την πρωτη αρνητικη κριτικη για την λολιτα στο καπακι ειχαμε θετικη,μαλλον πρεπει να μας περνανε ...

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, δεν ήξερα που να εντάξω το παρακάτω (sorry admins) πάντως είναι review κοπέλας.
Το φοβερό είναι ότι μάλλον το δημοσίευσε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Για τους λάτρεις της αγγλικής και μόνο:

"When she open the door, I saw a tall - around 1.75 - smiled woman...the difference that her face is not so clean as it appears because an olive caparison her forehead and other on lip with certain smaller scattered in the face. The all setting summand cheapness and sweetie together, that in the substance me did not make ugly impression, opposite rather I would say.
Her body is tight and thin, from services very good, pipe (!!!!!) with deeply suck, balls they are included (!!!!!) and still below (!!!!) for those who like it, attendance very good does not give ass her pussy is enough narrow (!!!!).
Big disadvantage her breast that is natural 2.5 -3 but fallen, sure wants intervention.
Another disadvantage that does not depend from the girl is that the agency it debits extra CIM - CIF (50 E), something that she said to me - rather with guilt - when in the second attack occupy (!!!!!) that I prepared myself to finish in her mouth, but I did not make this and preferred to make for 2nd time sex!!!
Perhaps if it gave ass and did not have CIM - CIF extra she went up very tally in my estimate.
I believe that she can be adapted with the wishes of customer GFE - PSE.
Finally I had one beautiful hour with her. Thanks Janet!!!!

Θεός. (με κάθε καλή διάθεση)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom