Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (2 μέλη και 85 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οποιος εχει αντιριση για το review της Lolitas απανταω σε ολα.
[youtube=425,350]Vm2oyynssEQ[/youtube]

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ουτε καν θελω να ρθω σε διαφωνια μαζι σου baby πιστεψε με,απλα στεναχωρεθηκα

Επισκέπτης
Μολις ειχαμε την πρωτη αρνητικη κριτικη για την λολιτα στο καπακι ειχαμε θετικη,μαλλον πρεπει να μας περνανε ...
Ακου βρε xilnik η Lolita ειναι σαν τα κολονακια . :think:
Αλλοι τα περνανε και αλλοι πεφτουν πανω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ απλο. :rockon:
[youtube=425,350]kRv1RgvFp9c&feature=related[/youtube]

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
baby η ολη διαφωνια μου ειναι 300 ευρω για μα φορα,ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
"because an olive caparison" δηλαδή?

Κόφτε τα τσίπουρα παιδιά...

[youtube=425,350]qAPwsUAznzs&feature=related[/youtube]

BABY γιατί στεναχωρείς τα παιδιά?

Επισκέπτης
baby η ολη διαφωνια μου ειναι 300 ευρω για μα φορα,ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω
Αφου το ξερουν ρε εσυ τωρα τα ιδια θα λεμε .
Η κλεινεις δυο ωρες η πας και γαμας μια ωρα συνεχια .
Βεβαια το δευτερο θελει καλο αυτοελεγχο.
Δεν συμφωνω αλλα τι να κανω , sorry αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα .
Και για αυτο το λογο κλεινω δυο ωρες.
Thats all fox.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
τι θέλεις να πεις? ότι κάποιοι γράφουν μούφα κριτικές?
Μολις ειχαμε την πρωτη αρνητικη κριτικη για την λολιτα στο καπακι ειχαμε θετικη,μαλλον πρεπει να μας περνανε ...

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες μπορείτε να φιλοξενήσετε τις διαφωνίες σας στο ολοκαίνουργιο, trendy, δροσερό και συνάμα απολαυστικό θρεντ ΤΡΑΒΕΛΟΚΑΒΓΑΔΕΣ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Over and out...

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Με γλυκανισο ή χωρίς? :grin:

Γεαι σου ρε Theri!  :rockon:

Γεια σου ψηλέ μου. :-*

Ορίστε παιδί μάλαμα με την ΚΑΛΗ έννοια. Καλοπροαίρετος. Και όχι μόνο επειδή είναι ο μόνος που με χαιρετάει  :2funny: :2funny: :2funny:
Από όλη την ανθολογία του αυτό συμπεραίνω και το δηλώνω αδίστακτα.

[youtube=425,350]J8nPM-fW0TQ&feature=related[/youtube]

Δεν μου έρχεται καλύτερο τραγούδι. Το βάζω για τον τίτλο...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
ρε xilnik κατηγορείς τον baby ότι γράφει μούφες κριτικές. δώσε στοιχεία και μην κοτεύεις!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κύριοι, έχετε υποθέτω πάει σε τράπεζα δι' υπόθεσίν σας...
Και πιθανολογώ ότι όλοι έχετε γίνει μάρτυρες της σκηνής που ενώ καμια πενηνταριά νοματαίοι είτε περιμένουν να αδειάσει κανά γκισέ ή έχουν ενώπιόν τους μια υπαλληλο που τους κοιτάει με το "άντε και γαμήσου μας γκάστρωσες" χαμόγελο εκεί που τη ζαλίσουν για να επεκτείνουν το πσιτωτικό όριο της 15ης πιστωτικής τους κάρτας από € 1000 σε € 1500 για να αγοράσουν κανά κοστουμάκι μπας και ρίξουν τη Σούλα την αισθητικό, ξαφνικά μπαίνει στο κατάστημα Αυτός...(ή Αυτή σπανιότερα)...
Και ξαφνικά ό ίδιος ο δ/ντης σηκώνεται, φοράει το χαμόγελο "μόλις γάμησα" και αρχίζει τους τεμεναδες την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι υπάλληλοι ψάλλουν με άψογο συγχρονισμό "καλημέρα κ. Αυτέ" με την πλέον μελωδική φωνή τους...
Και ενώ εσύ κακόμοιρε ακόμη περιμένεις στην ουρά ή αντιμετωπίζεις μια υπάλληλο πιο ψυχρή και από ελληνίδα σύζυγο μετά από 15 χρόνια γάμου με ύφος "χύσε θανάση μου να κοιμηθούμε", ο Αυτός έχει κάνει τη δουλειά του και έχει φύγει και εσύ ανατωτιέσαι το γιατί...
Το μυστικό;
Ο Αυτός έχει καταθέσεις τον προϋπολογισμό αφρικανικής χώρας, έχει στείλει πελάτες στο κατάστημα τους δεκάδες υπαλλήλους του και κάθε δεύτερη βδομάδα συντρώει αν όχι με το δ/ντα σύμβουλο της τράπεζας τουλάχιστον με μέλος του δ.σ.

Ε, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα σίτυ τουρς...Άλλη αντιμετώπιση θα έχει ο opinion leader της αγοράς που κάνει τζίρους επικούς και άλλη ο τυπάκος που έσπασε τον παιδικό του κουμπαρά για μια ώρα με την τάδε τουρίστρια...

Βέβαια, η σωστή τουρίστρια πρέπει να είναι καλή επαγγελματίας και να τιμά τον οβολό του πελάτη..
Αλλά επειδή δεν ζούμε σε αταξική κοινωνία, κάποιοι πελάτες είναι πιο ίσοι από τους άλλους...
Παντού..Είτε σε τράπεζες, είτε σε πουτάνες είτε σε στριπτιζομάγαζα...

Αυτά τα ολίγα για όσους κρίνουν τους κρίνοντες...
Όχι γιατί οι κρίνοντες είναι υπεάνω κριτικής...
Αλλά να βάζουμε το μυαλό μας να δουλευει προτού καταφύγουμε σε θεωρίες συνομωσίας....

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αποσπάσματα από Θρέντ: "Τραβέλια με προσόντα".

ο Α: εσυ ειδικα θα μου κλασεις μια μαντρα μεταχειρισμενα αμαξια

ο Β: Ετσι μπραβο! Παραδέξου επιτέλους μωρή ότι δεν εχεις αρχίδια! Ψωρόπουστα!

Το πιο hot θρέντ αυτή τη στιγμή. Συγχωρέστε με για το promotion αλλά έχω ενθουσιαστεί.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Σωστός 100%!!!
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί κάποιος να γράφει μούφες. Για αυτό όταν κατηγορούμε να δίνουμε και evidence!!
Κύριοι, έχετε υποθέτω πάει σε τράπεζα δι' υπόθεσίν σας...
Και πιθανολογώ ότι όλοι έχετε γίνει μάρτυρες της σκηνής που ενώ καμια πενηνταριά νοματαίοι είτε περιμένουν να αδειάσει κανά γκισέ ή έχουν ενώπιόν τους μια υπαλληλο που τους κοιτάει με το "άντε και γαμήσου μας γκάστρωσες" χαμόγελο εκεί που τη ζαλίσουν για να επεκτείνουν το πσιτωτικό όριο της 15ης πιστωτικής τους κάρτας από € 1000 σε € 1500 για να αγοράσουν κανά κοστουμάκι μπας και ρίξουν τη Σούλα την αισθητικό, ξαφνικά μπαίνει στο κατάστημα Αυτός...(ή Αυτή σπανιότερα)...
Και ξαφνικά ό ίδιος ο δ/ντης σηκώνεται, φοράει το χαμόγελο "μόλις γάμησα" και αρχίζει τους τεμεναδες την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι υπάλληλοι ψάλλουν με άψογο συγχρονισμό "καλημέρα κ. Αυτέ" με την πλέον μελωδική φωνή τους...
Και ενώ εσύ κακόμοιρε ακόμη περιμένεις στην ουρά ή αντιμετωπίζεις μια υπάλληλο πιο ψυχρή και από ελληνίδα σύζυγο μετά από 15 χρόνια γάμου με ύφος "χύσε θανάση μου να κοιμηθούμε", ο Αυτός έχει κάνει τη δουλειά του και έχει φύγει και εσύ ανατωτιέσαι το γιατί...
Το μυστικό;
Ο Αυτός έχει καταθέσεις τον προϋπολογισμό αφρικανικής χώρας, έχει στείλει πελάτες στο κατάστημα τους δεκάδες υπαλλήλους του και κάθε δεύτερη βδομάδα συντρώει αν όχι με το δ/ντα σύμβουλο της τράπεζας τουλάχιστον με μέλος του δ.σ.

Ε, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα σίτυ τουρς...Άλλη αντιμετώπιση θα έχει ο opinion leader της αγοράς που κάνει τζίρους επικούς και άλλη ο τυπάκος που έσπασε τον παιδικό του κουμπαρά για μια ώρα με την τάδε τουρίστρια...

Βέβαια, η σωστή τουρίστρια πρέπει να είναι καλή επαγγελματίας και να τιμά τον οβολό του πελάτη..
Αλλά επειδή δεν ζούμε σε αταξική κοινωνία, κάποιοι πελάτες είναι πιο ίσοι από τους άλλους...
Παντού..Είτε σε τράπεζες, είτε σε πουτάνες είτε σε στριπτιζομάγαζα...

Αυτά τα ολίγα για όσους κρίνουν τους κρίνοντες...
Όχι γιατί οι κρίνοντες είναι υπεάνω κριτικής...
Αλλά να βάζουμε το μυαλό μας να δουλευει προτού καταφύγουμε σε θεωρίες συνομωσίας....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ πάντως θα περιμένω να γεμίσει ο κουμπαράς μου, θα τον σπάσω στο κεφάλι της Mila (Swedish Harmony) και θα δώσω όλα τα λεφτάκια στη Marsha!!!!!!  :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom