Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (9 μέλη και 78 επισκέπτες)

ingatio

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Για την Jenna που είναι από σήμερα Αθήνα ξέρεις κανείς πληροφορίες? Να κάνω book?

Συνημμένα

• modelThumb.jpg
    modelThumb.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 18

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Θα σου πω ενα ονομα ομως σιγουρα δεν θα το ξερεις(CINTIA).Βλεπεις τα καλα κομματια δεν διαφημιζονται η μαλλον δεν εχουν την αναγκη να διαφημιστουν.

Η να το πω και αλλιως δεν ερχονται εδω..Σπανια εαν θα ρθει καποια καλη.Μας πασαρουν ολες τις πουτανες 3 διαλογης και καλα κανουν οταν υπαρχουν οι σπονσορες που τις χρυσωνουν και τις θεοποιουν

Οριστε η Cintia που λεγαμε

(Εχει ερθει Ελλαδα 2 φορες και εχει διαφημιστει απο σαιτ)
ρε τι μου θυμιζει αυτο το θεμα ? κατι αλλα δεν ειμαι σιγουρος :think:

Επισκέπτης
Εμενα παλι δε μου θυμιζει τιποτα αλλα θα ηθελα να τη γνωρισω την κοπελα!  :knockinb: :knockinb::rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ. ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕ E-MAIL Η ΣΜΣ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ? Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΤΑΝ ΜΑΘΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΑΩ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Ε? ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ? THANKS ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Αναλογως με ποιο πρακτορειο εχεις κλεισει.Για το ξενοδοχειο σε ενημερωνουν αμεσως εκτος και αν δεν εχει ακομα φτασει η κοπελα.Για το δωματιο αλλοι σου στελνουν μια μερα πριν, αλλοι την ιδια μερα και αλλοι οταν φτασεις εκει.Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις με email πως θα πληροφορηθεις για το hotel info.Οσο για  το τι κανεις οταν  φτασεις εκει, πας καρφι στο δωματιο σφυριζοντας κλεφτικα στη διαδρομη.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Θα σου πω ενα ονομα
@ παραγωγος: ΑΣΧΗΜΗ επιλογή nick! Δεν υπήρχε πιο άσχημη!!! Βέβαια δεν ήξερες...! Εκτός κι αν ο paragogos "θα σου σπάσω τα ματάκια" που είχε ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ / ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από το φορουμ λόγω αψυχολόγητης συμπεριφοράς, επανήλθε.

Το θεωρώ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και ελπίζω να μην μας απογοητευσεις

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μαγκες βοηθεια.εστειλα στον zuzana μηνυμα για να κλεισω ραντεβου και μου ηρθε μηνυμα οτι δεχονται μονο υπαρχοντες πελατες.υπαρχει λυση? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:sorry για το off topic :-

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ΟΤΑΝ ΜΑΘΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΑΩ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Ε? ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ? THANKS ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
Αδερφέ καλως ήρθες! Σωστά λοιπόν τα φανταστηκες.

ΥΓ. Μην κάνεις καμια μαλακία από αυτές που ΗΔΗ έχουν κάνει κάποιοι πχ να πανε στη reception και να ρωτήσουν: "...γεια χαρά αρχηγέ! Σι πιου δουμάτιου είν' τα κουρίτσα?..."

Επισκέπτης
@ παραγωγος: ΑΣΧΗΜΗ επιλογή nick! Δεν υπήρχε πιο άσχημη!!! Βέβαια δεν ήξερες...! Εκτός κι αν ο paragogos "θα σου σπάσω τα ματάκια" που είχε ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ / ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από το φορουμ λόγω αψυχολόγητης συμπεριφοράς, επανήλθε.

Το θεωρώ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και ελπίζω να μην μας απογοητευσεις

@Ασχημη παρεα ειμαι γι αυτο κανε το κομματι σου και ασε με ησυχο.Ασχοληθηκα εγω εαν εισαι ο τυροπιτουμπας ο μπουγατσολας?

@Ειμαι ψυχασθενης αλλα δεν ζηταω ακαποτα οπως εσυ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία,.......θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ

Who r u?

Όχι τίποτα άλλο, αλλά την κόλαση την ελέγχω εγώ και δεν σε έχω καταχωρημένο.

LOL!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
@Ασχημη παρεα ειμαι γι αυτο κανε το κομματι σου και ασε με ησυχο
Καλως το το πουλάααααακι μου! Βάλτε χρονόμετρο παιδιά να δούμε ΠΟΣΟ θα αντέξει πριν γίνει ban αυτή τη φορά!

Αλήθεια ΠΟΣΕΣ φορές σε έχουν ban-άνει διότι αμολούσες ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ κατηγορίες και έγραφες διαφορες ανοησίες για άλλα μέλη? Πόσες φορές σε σουτάρανε από το φόρουμ διότι ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ με PM άλλα μέλη? 5? 10 μήπως? Μήπως περισσότερες? Αντε βρε... Μέτρα χρόνο! Φαίνεται στο "άλλο" το φόρουμ (ξέεεεερεις ποιο! το "τσατσα.gr") βαρέθηκες να βρίζεις το bourdela.com και να ρίχνεις καταρες στους mods και ήρθες να μας δεις?

πόσο ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ είσαι...!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Καλως το το πουλάααααακι μου! Βάλτε χρονόμετρο παιδιά να δούμε ΠΟΣΟ θα αντέξει πριν γίνει ban αυτή τη φορά!

Αλήθεια ΠΟΣΕΣ φορές σε έχουν ban-άνει διότι αμολούσες ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ κατηγορίες και έγραφες διαφορες ανοησίες για άλλα μέλη? Πόσες φορές σε σουτάρανε από το φόρουμ διότι ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ με PM άλλα μέλη?

5? 10? Μήπως περισσότερες? Αντε βρε... Μέτρα χρόνο! Φαίνεται στο "άλλο" το φόρουμ (ξέεεεερεις ποιο!) βαρέθηκες να βρίζεις το bourdela.com και να ρίχνεις καταρες στους mods και ήρθες να μας δεις?

Πόσο ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ είσαι...!

Και μου το ελεγε καποια ψυχη οτι ολοι αυτοι μπορει να ξαναγυρισουν!

Επισκέπτης

Αλήθεια ΠΟΣΕΣ φορές σε έχουν ban-άνει διότι αμολούσες ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ κατηγορίες και έγραφες διαφορες ανοησίες για άλλα μέλη? Πόσες φορές σε σουτάρανε από το φόρουμ διότι ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ με PM άλλα μέλη? 5? 10 μήπως? Μήπως περισσότερες? Αντε βρε... Μέτρα χρόνο! Φαίνεται στο "άλλο" το φόρουμ (ξέεεεερεις ποιο! το "τσατσα.gr") βαρέθηκες να βρίζεις το bourdela.com και να ρίχνεις καταρες στους mods και ήρθες να μας δεις?

πόσο ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ είσαι...!

Ναι απειλουσα κοσμο με πιστολι,Μονο απο το τσατσα εβριζα?Δεν τα ξερεις καλα μου φαινεται...

Ρε δεν εχεις να ασχοληθεις με τιποτα αλλο?

Εαν ηθελα να μην με καταλαβει κανεις θα το ειχα κανει δεν ειμαι κοτουλα.Γι αυτο μην ασχολεισαι μαζι μου

Ηelen prettygirls4u σε ευχαριστει για την ταινια ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

Οσα ποστ και να κανεις δεν ασχολουμε μαζι σου χαμενος χρονος.Αντε τωρα πηγαινε να κλαφτεις σε κανενα μοντ οτι ειμαι παλι στο σαιτ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλά ρε δεν με κατάλαβες? Και είμαι η ίδια η 'κόλαση' μουρό μου  :-*

Αδυνατώ....είναι τόσοι πολλοί αυτοί που έχουμε στείλει εκεί κάτω (η κόλαση είναι πάνω, μην ακούτε τις μαλακίες των αγίων), που έχω χάσει τον μπούσουλα.

ntanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω παιδια.Το πρακτορειο ειναι το HOTEL GIRLS.Η κοπελα ειναι η ELEKTRA ANGEL.Δεν εχει ερθει ακομα.Ελπιζω να ειμαι τυχερος,αν κρινω αυτα που εχω διαβασει σημερα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ηelen prettygirls4u σε ευχαριστει για την ταινια ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ
????????? Καλά εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αφού ο ΜΟΝΟΣ που καταλαβαίνει όσα λες είσαι εσυ. Απορώ όμως ΠΩΣ καταδεχεσαι εκεί που κατουρούσες κι έχεζες (ετσι δεν ελεγες για το bourdela.com - οτι μας έχεις όλους χεσμενους?), να έρχεσαι και να γλύφεις περίπου.... χμ 1 χρόνο μετά? Ε?

Ελα, έλα... πες και το άλλο το καλό που έλεγες όταν τσαντιζόσουν πολύ:

"...είστε όλοι σας προβατάνθρωποι!..."

:2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ευχαριστω παιδια.Το πρακτορειο ειναι το HOTEL GIRLS.Η κοπελα ειναι η ELEKTRA ANGEL.Δεν εχει ερθει ακομα.Ελπιζω να ειμαι τυχερος,αν κρινω αυτα που εχω διαβασει σημερα.
καλε φιλε να εχεις μονο  γερο στομαχι με το μαλακα τον mark που εμπλεξες, και μην το εχεις σιγουρο οτι το date ειναι ηδη κλεισμενο

ntanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ρε φιλε? λες να εχω τρεχαματα? τι μου προτεινεις να κανω? (απαντησεις οπως "τον σταυρο σου" η' "την προσευχη σου" δεν γινονται δεκτες)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom