Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (9 μέλη και 64 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ευχαριστω παιδια.Το πρακτορειο ειναι το HOTEL GIRLS.Η κοπελα ειναι η ELEKTRA ANGEL.Δεν εχει ερθει ακομα.Ελπιζω να ειμαι τυχερος,αν κρινω αυτα που εχω διαβασει σημερα.

Εχει δικιο ο striantaf,να κανεις το σταυρο σου μεχρι να μπεις μεσα στο δωματιο και να την δεις! :2funny: (Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο)

Κατα τ αλλα,ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα που μαθαμε σημερα?

Η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημιση!  :2funny: :2funny:
Πλακα κανω ετσι?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Mια ερωτηση ρε παιδια,αυτο το αναμαλιασμενο γατακι που εδειξε ο φιλτατος παραγωγος πως γνωριζουμε οτι ειναι της συντροφισσας ηλεκτρας και οχι καποιας αλλης,της ιφιγενειας εν αυλιδι παραγειγμα η'της κλυταιμνηστρας?ο ηtanos δεν πρεπει να κανει μια αυτοψια της περιοχης για πιστοποιηση ?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
γιατι ρε φιλε? λες να εχω τρεχαματα? τι μου προτεινεις να κανω? (απαντησεις οπως "τον σταυρο σου" η' "την προσευχη σου" δεν γινονται δεκτες)
να κανεις το σταυρο σου να ειναι "καθαρος" την ημερα του date :2funny: :2funny:

ntanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα! πονταρω στο καλο ποσοστο των κριτικων. αν και θα προτιμουσα την ναταλη(που τοσα εχουν γραφτει),τα λεφτα ειναι πολλα για 2 ωρες. ειναι και η πρωτη μου φορα ετσι?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
κοιτα! πονταρω στο καλο ποσοστο των κριτικων. αν και θα προτιμουσα την ναταλη(που τοσα εχουν γραφτει),τα λεφτα ειναι πολλα για 2 ωρες. ειναι και η πρωτη μου φορα ετσι?

Πρώτη φορά CT, με Ηλέκτρα? Καλά ξεκινάς, it can only get better.

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
Mια ερωτηση ρε παιδια,αυτο το αναμαλιασμενο γατακι που εδειξε ο φιλτατος παραγωγος πως γνωριζουμε οτι ειναι της συντροφισσας ηλεκτρας και οχι καποιας αλλης,της ιφιγενειας εν αυλιδι παραγειγμα η'της κλυταιμνηστρας?ο ηtanos δεν πρεπει να κανει μια αυτοψια της περιοχης για πιστοποιηση ?

στο διπλα site o baby και ο PARAGOGOS εχουν πει οτι οι photos ειναι της τουριστριας.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πρώτη φορά CT, με Ηλέκτρα? Καλά ξεκινάς, it can only get better.
Φαντάσου να ξεκινούσε με το μαγικό δίδυμο www.bourdela.com/content/view/1579/1]CRYSTAL[/url] - www.bourdela.com/content/view/1580/1]TIFFANY[/url] (τις καλές! όχι αυτές του "Ζ") και μάλιστα σε duo! Μετά θα είχε προβλημα, αφού ο πήχης δεν θα πήγαινε ψηλότερα!

Επισκέπτης
Ποτε θα ρθουνε αυτες ρε Path?Τι της εκανες της κοπελας?

Καποια στιγμη φιλε θα χρειαστω τα φωτα σου για private meeting απο εσενα...Να σε ενοχλησω?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Φαντάσου να ξεκινούσε με το μαγικό δίδυμο CRYSTAL-TIFFANY (τις καλές! όχι αυτές του "Ζ") και μάλιστα σε duo! Μετά θα είχε προβλημα, αφού ο πήχης δεν θα πήγαινε ψηλότερα!
που ειναι αυτα τα ξεχασμενα κοριτσοπουλα οεο?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ποτε θα ρθουνε αυτες ρε Path?
H μια από τις δύο, αναμένεται για private στα τέλη Ιουνίου.

Τι της εκανες της κοπελας?
Mάντεψε :grin:

Καποια στιγμη φιλε θα χρειαστω τα φωτα σου για private meeting απο εσενα...Να σε ενοχλησω?
Για αυτό το λόγο δεν είναι το forum? :dancing:

YΓ. Να χαρώ εγώ τα φιλαράκια μου με τα ωραία avatar!

index.php

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ρε χαραμοφαη,Θα αφησεις κανα κοκαλακι και για μας επιτελους???????????????????????????????????????????????????????????????????
ξεχασε την την δικια σου lalak την εχει ο path,αν θελεις θα σε παρω να παμε στην αλλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ξεχασε την την δικια σου lalak την εχει ο path,αν θελεις θα σε παρω να παμε στην αλλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε θελω αλλη!!!!!Μονο την Tiffany!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Δε θελω αλλη!!!!!Μονο την Tiffany!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
κλαψε κλαψε κλαψε κλαψε!! :2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Η Τiffany δεν είναι κανενός! Ανήκει σε όλους και μάλιστα σε καλή τιμή!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom