You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (2 μέλη και 93 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
[youtube=425,350]Io8456jzBNE&feature=related[/youtube]
Επισκέπτης
[youtube=425,350]7GO2IWTDdgY&feature=related[/youtube]
Επισκέπτης
Το μωρο που την εχουν κανει μερικοι θεα...
Να την χαιρεστε > > >
Σιτυτουριστρια της κακιας ωρας... 250 + 100 για μια ωρα γι αυτο το βουρλο
Και ποια ειναι αυτη φιλε που την εχουν κανει θεα,και ποιους εννοεις δηλαδη?
Πες μας και την δικια σου εμπειρια με δ αυτη για να καταλαβουμε και εμεις.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Συνεργαζεται ηδη daniel με την Regina.
Κοιτα www.zuzana.com/?MId=368]εδω[/url]
Αυτη που λεγεται Regina.
edit_antisthenis: διόρθωση link.
BABY άλλη η Regina Moon που λες εσύ και άλλη η Regina Ice που λέω εγώ!
john_leslie
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
@ civ sota, ektoras36: Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά!!!
Τσέκαρα και στο swedish harmony και γράφει ότι θέλει 40% προκαταβολή, η οποία μπορεί να γίνει με πιστωτική, κατάθεση σε λογαριασμό ή με Western Union, και πληρωμή του υπολοίπου 60% με μετρητά, αλλά αυτά ισχύουν μόνο για την συναντήσεις των 6 ωρών ή παραπάνω.
Άρα η πληρωμή ενός δίωρου π.χ., και με swedish harmony, λογικά θα γίνεται με μετρητά.
Thank you again!
Τσέκαρα και στο swedish harmony και γράφει ότι θέλει 40% προκαταβολή, η οποία μπορεί να γίνει με πιστωτική, κατάθεση σε λογαριασμό ή με Western Union, και πληρωμή του υπολοίπου 60% με μετρητά, αλλά αυτά ισχύουν μόνο για την συναντήσεις των 6 ωρών ή παραπάνω.
Άρα η πληρωμή ενός δίωρου π.χ., και με swedish harmony, λογικά θα γίνεται με μετρητά.
Thank you again!
Επισκέπτης
Σωστα , λογο ταχυτητας διαβασα μονο το Regina.BABY άλλη η Regina Moon που λες εσύ και άλλη η Regina Ice που λέω εγώ!
Επισκέπτης
Electra Angel ;) ;)
δες τα ριβιους της σχετικα με την εμφανιση και θα καταλαβεις
Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει γιατι ειναι πολυ Mινιον και petit γκομενα και γι αυτο δε θα πηγαινα μαζι της αν και η τελευταιες φωτο που τη δειχνει στο σαιτ την κολακευουν περισσοτερο(καμοια σχεση βεβαια με αυτη που κατεβασες εσυ).
Τα review της τωρα λενε οτι 15 ατομα περασαν σουπερ και πεντε χαλια,αρα το σερβις της ειναι το δυνατο της σημειο και αυτο πουλαει η κοπελα.....
Και μη μου πεις οτι δεν εχεις δει χειροτερες?
Μαλλον αλλου θες να καταληξεις μου φαινεται....
Επισκέπτης
Ασε τις τελιτσες....
Αυτο που θελω ειναι μια και ερχεται ελλαδα εδω το καραμπαζο να δουν πως ειναι απο κοντα οι υπολοιποι και να αποφυγουν να τις δωρισουν 250+++
Οσο για τις φωτογραφιες ειναι απλα 100% οριτζιναλ και καθολου αρετουσαριστες.
Αυτο που θελω ειναι μια και ερχεται ελλαδα εδω το καραμπαζο να δουν πως ειναι απο κοντα οι υπολοιποι και να αποφυγουν να τις δωρισουν 250+++
Οσο για τις φωτογραφιες ειναι απλα 100% οριτζιναλ και καθολου αρετουσαριστες.
Επισκέπτης
@ civ sota, ektoras36: Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά!!!
Thank you again!
οχι λογικα φιλε john σιγουρα μετρητα.Γενικα εαν η κοπελα κανει προγραμματισμενο ταξιδι π.χ στην Ελλαδα πληρωνεται της μετρητοις.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
και αν γινει κανενα λαθος και γινει καμια χρεωση παραπανω,αντε να παιρνεις τηλεφωνο στην τραπεζα και να εξηγεις οτι η συμφωνια για το τσιμπουκι ηταν τοσο,ναι αλλα θα σου πει η κοπελα της τραπεζας εγινε και anal και cim και ουτω καθεξης.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.822
- Πόντοι
- 41.447
Ασε τις τελιτσες....
Οσο για τις φωτογραφιες ειναι απλα 100% οριτζιναλ
παντως εγώ ειμαι απο αυτούς που έκλαψαν τα λεφτά τους με την Electra....
αυτά ομως ειναι μέσα στο παιχνίδι,
κάποιος μπορεί να καραγουστάρει και να υπάρξει και χημεία με την τουρίστρια σε κάποιους μπορεί να πάνε όλα χάλια....
Επισκέπτης
Σαν εμφανιση μιλησα καθαρα οτι ειναι χαλι μαυρο.Οσο απο υπηρεσιες εχουμε δει και καλυτερες
Ασε δε που δεν μιλαει γρι Αγγλικα.Πληρωνεις και γαμας μια μουγκη
Ντοριν Ιππωνακτος θυμιζει η φαση
Ασε δε που δεν μιλαει γρι Αγγλικα.Πληρωνεις και γαμας μια μουγκη
Ντοριν Ιππωνακτος θυμιζει η φαση
Επισκέπτης
Τα γουστα ειναι αντικειμενικα και σε καποιον οι φωτογραφιες που κατεβασες μπορει να τον κανουν να ξερναει και σε αλλον να χτυπιεται στη μαλακια λεμε τωρα.
Απο κει και περα σεβαστο και μπραβο σου που δειχνεις πραγματικες φωτογραφιες και αν εχεις και αλλες απο αλλες κοπελες να τις κατεβαζεις να εχουμε καλυτερη εικονα και εμεις.Το μελλον θα δειξει
Χωρις τελειες
Απο κει και περα σεβαστο και μπραβο σου που δειχνεις πραγματικες φωτογραφιες και αν εχεις και αλλες απο αλλες κοπελες να τις κατεβαζεις να εχουμε καλυτερη εικονα και εμεις.Το μελλον θα δειξει
Χωρις τελειες
Επισκέπτης
Tωρα που την ξαναβλεπω χαρμα οφθαλμων ο κωλος και το μουνι με τις γουρουνοτριχες
Πω πω γαμησε τα ειναι μου ερχεται να ξερασω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K