Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (2 μέλη και 135 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μάγκες πέρα από την πλάκα,μόλις διαπίστωσα ότι η Ρουμάνα πορνοστάρ Angelika Black  ξεκίνησε συνεργασία με την ZUZANA.Τώρα βρίσκεται Βρυξέλλες...άντε να πιέσουμε την ZUZANA να στείλει το κοντοπούτανο και προς τα μέρη μας! :rockon: :rockon: :rockon:
Θα έρθει σε κανα μήνα μαζί με την Jennifer Love. ;)

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Tι έγινε????
Σας χάλασα το παραμύθι????
Ελάτε ρε που δίνετε και τρία χιλιάρικα για να πηδήσετε τα ct και μετά τρέχετε να γραψετε reviews εδώ μέσα.
Εντάξυ είπαμε, μια, δύο, τρεις, διάολε, εδώ είναι ανά δύο τρεις μέρες.
Ποιον κοροιδεύετε????

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τον τακτοποιήσαμε,τον τακτοποιήσαμε

Κατι τετοια λες (γραφεις), βαζεις σε σκεψεις μερικους καχυποπτους ή/και καλοθελητες και μετα παραπονιεσαι και ξοδευεις ενεργεια να βγεις λαδι! Εγω γιατι πεταξα το μπαλακι στον ZTOD? Αυτος ξερει.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Το ειδος της κριτικης που ποσταρω εγω:

ΑΝΝΑ Ζουζανα (Πραγα) που ηταν αρχες του μηνα εδω (αλλα δεν εχει καμμια κριτικη στο σαϊτ):  ΜΑΚΡΥΑ!
Και οσοι Αθηναιοι γραψανε την ιδια περιοδο (ανωνυμα) στο σαϊτ του Ζουζανα διθυραμβους?
Ευχαριστω Εκτορα μονο που οπως σου ειπα δεν τον σωσαμε.
Αυτα.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Tι έγινε????
Σας χάλασα το παραμύθι????
Ελάτε ρε που δίνετε και τρία χιλιάρικα για να πηδήσετε τα ct και μετά τρέχετε να γραψετε reviews εδώ μέσα.
Εντάξυ είπαμε, μια, δύο, τρεις, διάολε, εδώ είναι ανά δύο τρεις μέρες.
Ποιον κοροιδεύετε????
Παιδί μου γιατί κόπτεσαι τόσο? :idiot:
(Τώρα θα γίνω εγώ ZTOD) Ηρέμησε ρε φίλε δεν σου φταίμε τίποτα οι υπόλοιποι να τα παίρνεις και να αρχίζεις να χώνεις.
Κάνε λίγο ησυχία και είμαι και ξενύχτης....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Το ειδος της κριτικης που ποσταρω εγω:

ΑΝΝΑ Ζουζανα (Πραγα) που ηταν αρχες του μηνα εδω (αλλα δεν εχει καμμια κριτικη στο σαϊτ):  ΜΑΚΡΥΑ!
Και οσοι Αθηναιοι γραψανε την ιδια περιοδο (ανωνυμα) στο σαϊτ του Ζουζανα διθυραμβους?
Ευχαριστω Εκτορα μονο που οπως σου ειπα δεν τον σωσαμε.
Αυτα.
Εσύ είσαι τριάστερος εμείς 5άστεροι σε Civ ,μικροί μεγάλοι στα καφενεία γίνεται δεν γίνεται?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Κατι τετοια λες (γραφεις), βαζεις σε σκεψεις μερικους καχυποπτους ή/και καλοθελητες και μετα παραπονιεσαι και ξοδευεις ενεργεια να βγεις λαδι! Εγω γιατι πεταξα το μπαλακι στον ZTOD? Αυτος ξερει.

Ακου ένα σενάριο :
Εχω πάρει τα τελευταία τρία χρόνια από τον Zuzuna καμιά τριανταριά κομμάτια και έχω το τηλέφωνό του.
Του στέλνω λοιπόν μήνυμα και ....μου απαντάει.
Τώρα το booking είναι στο όνομά μου και στην IP μου.
Οτι μαλακία κάνει (που δεν θα κάνει αλλά λέμε ο φίλος μας) θα την χρεωθώ εγώ από το πρακτορείο.
Και όλα αυτά για να τον εξυπηρετήσω βρε ...."διάολε" :2funny:αφού μπορώ και μετά να έχω κάτι τυπάκια να μου την λένε κιόλας καλή ώρα...
Μπααααα

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδί μου γιατί κόπτεσαι τόσο? :idiot:
(Τώρα θα γίνω εγώ ZTOD) Ηρέμησε ρε φίλε δεν σου φταίμε τίποτα οι υπόλοιποι να τα παίρνεις και να αρχίζεις να χώνεις.
Κάνε λίγο ησυχία και είμαι και ξενύχτης....
Γιατί ενοχλήθηκες από την κριτική που έκανα η οποία είναι πλέον για πλέον αληθινή και το ξέρεις??? Ελα τώρα, γιατί το να γράφω τέτοιες κριτικές το κάνω και εγώ σε μια βδομαδούλα.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Γιατί ενοχλήθηκες από την κριτική που έκανα η οποία είναι πλέον για πλέον αληθινή και το ξέρεις??? Ελα τώρα, γιατί το να γράφω τέτοιες κριτικές το κάνω και εγώ σε μια βδομαδούλα.
Δεν ενοχλήθηκα ρε συ πλάκα κάνουμε αλλά μας την λες χοντρά.
Και καλά οι υπόλοιποι (που είναι πάρα μα πάρα πολλοί)δεν μιλάνε και μπαίνω εγώ να βγάλω το φίδι από την τρύπα πάλι.
Ποιό είναι ρε παιδί μου το μέτρο που χρησιμοποιείς και καταλήγεις στο συμπέρασμα  πως τα δικά σου πολλά είναι πολλά και για κάποιοον άλλον.
Γιατί αν δεν κάνω λάθος αυτό σε οδηγεί στο συμπέρασμα του ότι οι κριτικές είναι fake.
Η μήπως έχεις δει και τίποτα άλλο γιατί εγώ κατάλαβα πως είπες "είναι πολλά τα λεφτα Αρη"

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εσύ είσαι τριάστερος εμείς 5άστεροι σε Civ ,μικροί μεγάλοι στα καφενεία γίνεται δεν γίνεται?

Οπου και να παμε οτι και να κανουμε παντα υπαρχουν ανωτεροι και κατωτεροι απο μας.  Το μυστικο της ευτυχιας ειναι να μη συγκρινεσαι.  Αλλα δεν τοπιασες!

Επισκέπτης
Κατι τετοια λες (γραφεις), βαζεις σε σκεψεις μερικους καχυποπτους ή/και καλοθελητες και μετα παραπονιεσαι και ξοδευεις ενεργεια να βγεις λαδι!
Σιγα μην λες για ΛΑΔΙΑ γιατι 4 μερες τωρα το αδελφι σαν λαδωμενος ποντικος εχει γινει. :headbang:
Α ρε Doris εσυ και η Johnson. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
This is Yorgos speaking:

Βρίσκομαι στο καραχλιδάτο γραφείο του Nitro, ξέρετε, κρύσταλλα, αμμοβολές, κρυφοί φωτισμοί, πατώματα γρανίτες, επί της Λεωφ. Κηφισίας, μηχανές espresso, secretaries με τρελλές γόβες κλπ κλπ κλπ

Ήρθα για να πληρώσω το μηνιάτικο των bookings που μου έκανε, προσπαθώ να επιβάλω τσεκούρι, τόση χλιδή ρε κολλητέ, από μένα θα τα πάρεις?

Έχει και το πρόγραμμα των αφίξεων του επόμενου μήνα, μόνο να σας πω, ότι παίζουν κρυφά tours, εάν δεν είστε ευγενικοί μαζί του, δεν θα τα μάθετε ποτέ.

Εγώ πάντως, ήδη άφησα προκαταβολή.

Αλλάζω επάγγελμα, θα βρω τον επόμενο Ζουζούνα και θα αποκτήσω και εγώ γραφείο με πιάτο την Αθήνα.

Επισκέπτης
Σου ειπαν και για τις παραγωγες ταινιων μηπως. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• TXTP_1976_cover-38.jpg
    TXTP_1976_cover-38.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης

Ρε σύντροφοι δεν βρίσκω πουθενά τηλέφωνα επικοινωνίας ή e-mail για να κάνω book την Crystal Crown.Μπορεί να βοηθήσει κανένας συνάδελφος? Ας μου στείλει PM αν θέλει.Ευχαριστώ.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
  Ρε σύντροφοι δεν βρίσκω πουθενά τηλέφωνα επικοινωνίας ή e-mail για να κάνω book την Crystal Crown.Μπορεί να βοηθήσει κανένας συνάδελφος? Ας μου στείλει PM αν θέλει.Ευχαριστώ.

This is Yorgos speaking again:

Πέρνα από το γραφείο εδώ πέρα, να αφήσεις την προκαταβολή, και κανονίζονται όλα.

Άντε να κάνω και εγώ σεφτέ!

Επισκέπτης

Παει αυτη daniel72 εφυγε  δυστυχως!Ηδη βρισκεται στον αερα για Βουκουρεστι...Next month

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom