scockfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
δεν πειράζει ρε striantaf, υγεία αγορίνα μου και υπομονη για την Krystal σου, ξέρεις...
ω ναι! simona αλλα εκ τσεχιας η κουκλα μουΣ αυτη τη simona επρεπε ρε striantaf να πας!!!!!
Ρουμανα τραγουδιστρια μουναρα!!Ωραια γλωσσα τα ρουμανικα! Οι υποψηφιοι να μαθουν τα λογακια μπας και κανουν εντυπωση σε καμοια σιτιτουριστρια και τσιμπησουν κανα σερβις εξτρα!!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
γεια σου ρε φιλαρακο, τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα, παμε παρακατω.... την ποια ειπες την krystal χα χα χα χα, ρωτα τον lalak να σου πει που ειναιδεν πειράζει ρε striantaf, υγεία αγορίνα μου και υπομονη για την Krystal σου, ξέρεις...
χτυπα και αλλο εσυ ρεεεε αντε καλο υπνο σε ολους αλανια
Παρε λιγο ακομα απο simona!!!
Simona!!!Romanian Girls Romania Girl rumena romena rumana
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
την ποια ειπες την krystal χα χα χα χα, ρωτα τον lalak να σου πει που ειναι
Σωστος ο daniel!Οι κριτικες του κοριτσιου ηταν λιγο αντικρουομενες και μας μπερδευαν αλλα τα χουμε πει ξανα,χημεια ειναι αυτη!
Δε πειραζει,παμε γι αλλα...
...και κάτι ακόμα ο BABY με πήρε στο λαιμό του με τα θετικά σχόλια που έγραψε για την Laki!
παιδια πως μπορω να παραγγειλω κοπελα απ' το site της zuzana? πρεπει να παρω καποιο τηλεφωνο πρωτα? εχω προσπαθησει κανα 2 φορες και δεν τα καταφερα. μεσω gmail εχω παραγγειλει και προσφατα κιολας και ουτε μυνημα μου 'ρθε μια μερα πριν για το που θα γινει η συναντηση αλλα ουτε mail μου 'ρθε που να μου τ' ακυρωνει. sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα ας με βοηθησει καποιος φιλος! ειμαι σε απογνωση!!
Την εντόπισε το GPSκαθε πλεροφορια δεχτη ναόυμςςςςςςςςς
Ρωτα τον μπαμπα σου την επομενη φορα λοιπον και να μην εμπιστευεσαι οτι διαβαζεις .
Α γραψε και ενα λογ/σμο στην ΕΤΕ για να σου βαλω και 253.25 Ε γαιτι τοκιστηκαν κιολας.
Αντε και καλημερα.
Εγώ πάντως σήμερα θα επιμείνω για 4η στην σειρά μέρα στην Irene ή Doris που είναι ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Το γαμώτο είναι πως φεύγει αύριο
Την εντόπισε το GPS
Ok βαλτα στην Citibank daniel72 η στην Pariba παει και με το ονοματακι σου.
Αμα θες και στην Raifaisen Kasse.
Οπου κανεις κεφι ομορφοπαιδο daniel72 .
Ο solitonios δεν ξέρει κάτι?
xa xa xa xa