Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Παιδιά αυτή είναι η Sara που είχε η Πόπη (ξέρετε, το γραφείο με Jennifer κλπ!). Πάλι καλά που πρόλαβα και τη τίμησα 2-3 φορές όσο ήταν στη Πόπη με τιμές πολύ μικρότερες!
Παιδιά αυτή είναι η Sara που είχε η Πόπη (ξέρετε, το γραφείο με Jennifer κλπ!). Πάλι καλά που πρόλαβα και τη τίμησα 2-3 φορές όσο ήταν στη Πόπη με τιμές πολύ μικρότερες!
Ήταν αυτή που είχε πάρει ένας συναγωνιστής προ 1 έτους και το δωμάτιο της ήταν σε κατάσταση βομβαρδισμένης τρώγλης με την τύπισσα να είναι ντάγκλα από drugs;;;
Αν ναι τότε παρόλο που έχει ποδάρες κι είναι εντυπωσιακή, νομίζω ότι είναι τρελο-junky
Διορθώστε με αν κάνω λάθος συνάδελφοι.
Ναι αυτή ήταν.
Ναι αυτή ήταν. Μακριά και ωραίαΉταν αυτή που είχε πάρει ένας συναγωνιστής προ 1 έτους και το δωμάτιο της ήταν σε κατάσταση βομβαρδισμένης τρώγλης με την τύπισσα να είναι ντάγκλα από drugs;;;
Αν ναι τότε παρόλο που έχει ποδάρες κι είναι εντυπωσιακή, νομίζω ότι είναι τρελο-junky
Παιδια καλημερα. Ξερει καποιος την Magda kai Gijelle που ερχονται ερχομενη εβδομαδα? η Μαγδα φαινεται γκυκια. Εχει καλο σερβις?
Δεν εχω βρει καμια αναφορα πουθενα ξερεις κατι και δεν μας το λες?θα τα κλαις τα λεφτακια σου
βρε η Σαρούλα και ανεξάρτητη και 250 την ώρα,εδώ την πάρα με 120....καλό μαμήσι αλά φραγκοφονιάς..αυτό τόσο και αυτό τόσο και όλα αυτά στην μέση του πηδήματος....όξω...Ήταν αυτή που είχε πάρει ένας συναγωνιστής προ 1 έτους και το δωμάτιο της ήταν σε κατάσταση βομβαρδισμένης τρώγλης με την τύπισσα να είναι ντάγκλα από drugs;;;