επιστροφη... μετα απο συναντηση με Julia....
πρωτα απολα να πω ενα ευχαριστω στους: Tipos,Rascap26 και Κopa34 γαι τις πληροφοριες που μου εδωσαν... ηταν το πρωτο CT για μενα.
ξενοδοχειο : στο κεντρο της Αθηνας , κανενα προβλημα στην προσβαση
μετα απο ενα χαλαρο ποτακι στο bar του ξενοδοχειου ανεβηκα στο δωματιο... στην ωρα μου. αναμονη καμια... μου ανοιξε την πορτα και βλεπω μια κοπελα ξανθια πολυ γλυκια μετριου αναστηματος ντυμενη με ενα σορτσακι και μια μπλουζα... (ακριβως τα γουστα μου σε πρωτη φαση)
η julia ειναι πιο αδυνατη απο τις φωτο αλλα πολυ πιο γλυκια... την εχουν κανει να φαινεται πιο μεγαλη... σωμα με αναλογιες πολυ καλες για το μεγεθος της και το μεγαλο της ατου ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!! απο τα καλυτερα φυσικα που εχω δει.
μετα απο μια μικρη συζητηση που ειχαμε και το κλασικο ντουζακι μπηκαμε στο ψητο...
αρχισαμε με φιλια (με γευση μελιου) και μετα αρχισε να κατεβαινει προς τα κατω.
πιπα: αρκετα καλη με εναλλαγες στην ταχυτητα , πολυ σαλιο απο ενα σημειο και μετα αλλα οχι deepthroat , πραγμα που δεν με χαλασε καθολου...
sex: εδω τι να πω.... την εκανες οτι ηθελες... οτι σταση θες , εναλλαγες πολλες (φαντασια να εχεις) χωρις τρελλα βογγητα αλλα οχι και βουβος κινηματογραφος. σου εδινε μια γενικοτερη φυσιολογικη κατασταση εκεινη την ωρα.
βαθμολογιες δεν βαζω γιατι θα ειναι αρκετα καλες (πρωτο ct ηταν) αν και το πιπινι τις αξιζει κατα την γνωμη μου.
τι αλλο να πω ρε παιδια... ειχα ανεβει στο δωματιο με αρκετο ανχος αλλα απο τα πρωτα λεπτα με εκανε να νιωσω πολυ ανετα.
αν βρω ευκαιρια θα ξαναπαω....