Επισκέπτης
O ενας Τρελό αγόρι ο αλλος Αρρωστο αγόρι , εγω ποιος ειμαι ΡΕ.Είμαι συνέχεια άρρωστο απλά σήμερα εκδηλώθηκε
"Τρελό αγόρι"
O ενας Τρελό αγόρι ο αλλος Αρρωστο αγόρι , εγω ποιος ειμαι ΡΕ.Είμαι συνέχεια άρρωστο απλά σήμερα εκδηλώθηκε
"Τρελό αγόρι"
O ενας Τρελό αγόρι ο αλλος Αρρωστο αγόρι , εγω ποιος ειμαι ΡΕ.
ο κουμπαροςO ενας Τρελό αγόρι ο αλλος Αρρωστο αγόρι , εγω ποιος ειμαι ΡΕ.
O ενας Τρελό αγόρι ο αλλος Αρρωστο αγόρι , εγω ποιος ειμαι ΡΕ.
Μωρο εγω ΜΩΡΟ και αυτη."ΤΟ ΜΩΡΟ"
Παίδες τι σας λέει το τεμαχιο τουτο. Λεω να παω για τεστ. Είναι ίδιο μαγαζι με Λολο Φολα βεβαια. Για πέστε το ενστικτό σας?
Μωρο εγω ΜΩΡΟ και αυτη.
[youtube=425,350]Kj85vgKctrY[/youtube]
πολλη στο ψαξιμο σε βλεπω lalak και ανησυχω
Οι φωτό δεν μου μοιάζουν ψεύτικές αλλά από όσα έχω δει και διαβάσει εδω μέσα δύσκολα να εμπιστευτείς Ρώσους σε τέτοια θέματα...Εγώ λέω αν σας περισεύουν προχωρήστε...Απορία...Εντύπωση μου προκαλεί η απουσία review για Jennifer(Zuzana)..Για όσους δεν είναι έμπειροι στο κομμάτι μπορουσε κάλιστα να λειτουργήσει ως κράτχτης και να μαθαίναμε καμιά πληροφορία επιπλέον γιατί η τελευταία που έχουμε είναι παλια...Και εγω φιλε την ''επεξεργαζομαι'' την εν λογω κυρια...Φαινεται πολυ καλη αλλα παιζει να ειναι και fake οι φωτο!
Ο κος TIPOS σιγουρα θα γνωριζει καλυτερα καθοτι πιο ψαγμενος απ ολους μας εδω μεσα....
τωρα που το λες δικιο εχεις, αστο το παιδι να το ψαξει καλα, και δωστου και τα φωτα σουΑσε ρε τον άνθρωπο να το σκεφτεί ,πρώτη του φορά θα είναι...
πολλη στο ψαξιμο σε βλεπω lalak και ανησυχω
τιιιιιιιιιιιιιι θα περιμενειςΤιποτα....Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα περιμενω...
τιιιιιιιιιιιιιι θα περιμενεις
για ολους εχει ο θεοςΕ ναι , εκτος αν ενδιαμεσα προκυψει τιποτα και γαμησω στα ξαφνικα κανα μουνακι... ;)
Ασε το Lala μου ήσυχο και μη μου το ξεσηκώνετε!!! Ξέρει αυτός τι κάνει...τιιιιιιιιιιιιιι θα περιμενεις