NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Ατομα
Με
Ειδικές
Ανάγκες/Δεξιότητες
Θα ενημερωθειτε άμεσα μετα τις 18:00
Συγγνώμη BABY, αλλά ποιός το κακολόγησε το κορίτσι και μου ξέφυγε? Παρακολουθώ όλα τα posts και δεν έχω δεί κακή κουβέντα...Μπανιο που δεν μπορει να καθαρισει και να αδειασει την κωλοτρυπιδα της οποτε να μπεις και να βγεις καθαρος.
Ετσι για να μην βριζουμαι αυτη την Ρουμανα που θαλει να το κανει σωστα για εμας και μονο.
Οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
:o :o :oΚαι πολυ σωστα .
Τραβα να δεις το λαμογιο εδω λοιπον ονοματι trelidis που οχι μονο δεν εχει δοκιμασει αλλα εχει και γνωμη.
:o :o :o
Εχεις δίκιο και λαλακία μου που δε το θυμόμουν. Μάλλον ενεργοποιήθηκε η ενδογενής άμυνα ενάντια στη ΒΛΑΚΕΙΑ! Το μόνο που μπορεί να πεί κάποιος για το κορίτσι είναι ότι δεν έκατσε η χημεία μεταξύ τους ή ότι δεν είναι ο τύπος του (καλά και αυτό τραβηγμένο αλλά λέμε..).
Αλλά ΜΠΑΖΟ!!!
:o :o :o
Το μόνο που μπορεί να πεί κάποιος για το κορίτσι είναι ότι δεν έκατσε η χημεία μεταξύ τους
Δείτε λίγο ρε παιδιά τί πηδάνε εκεί στο νησί οι αδερφές ,και μετά επιλέξτε ποιά θα πάρετε από τα local ct και σε ποιά τιμή
Γαμώ την μπανανία μου
και να ήταν μόνο αυτά...Δείτε λίγο ρε παιδιά τί πηδάνε εκεί στο νησί οι αδερφές ,και μετά επιλέξτε ποιά θα πάρετε από τα local ct και σε ποιά τιμή
Γαμώ την μπανανία μου
ΝΑΙ αλλά ΔΕΣ και τις τιμές ΓΙΑ ΛΙΓΟ! ΛΙΡΕΣ είναι όχι δολλάρια ΟΠΟΤΕ βάλε 1.4 περίπου
Μετά ΓΑΜΑΤΑ ΟΛΑ!
Δείτε λίγο ρε παιδιά τί πηδάνε εκεί στο νησί οι αδερφές ,και μετά επιλέξτε ποιά θα πάρετε από τα local ct και σε ποιά τιμή
Γαμώ την μπανανία μου
O ενας Τρελό αγόρι ο αλλος Αρρωστο αγόρι , εγω ποιος ειμαι ΡΕ.