Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (18 μέλη και 174 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Δηλαδη το service της donna περιλαμβανει και gfe και pse?Ειναι τοσο καλη ρε παιδια δεν ξερω γ'αυτο ρωταω!

Επισκέπτης
Ακου να δεις εαν δεν πας δεν προκειτε να μαθεις οτι και να σου λεμε εμεις.
Το θεμα ειναι οτι ειναι καλη , μαλλων πολυ καλη σε αυτο που κανει οποτε τα πολλα λογια ειναι φτωχια.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ακου να δεις εαν δεν πας δεν προκειτε να μαθεις οτι και να σου λεμε εμεις.
Το θεμα ειναι οτι ειναι καλη , μαλλων πολυ καλη σε αυτο που κανει οποτε τα πολλα λογια ειναι φτωχια.
Ευχαριστω baby μου φαινεται οτι μου εδωσες την καλυτερη συμβουλη!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Σωστος!

Εγω παντως πηρα για angelina love και μου ειπε ο αντζετης της οτι ειναι φουλ και ηθελε να μου προτεινει μια αλλη κοπελα πολυ καλη ελεγε...! :jerking:

Ασε μεγαλε δεν μασαμε κουτοχορτο! :2funny:

Γιατί νομίζεις ότι η Angelina love αξίζει??? Από ότι θυμάμαι είναι όντως άκρως καυβλωτική αλλά απο υπηρεσίες υστερεί δραματικά.
Δες και www.bourdela.com/content/view/1438/1/]http://www.bourdela.com/content/view/1438/1/[/url]

Επισκέπτης
Λοιπον ο κυριος που εχει φερει την Angelina Love μαλλων ειναι λαμογιο και προσπαθει να σπρωξει την Μia & Gabrielle.
Τωρα εαν ειναι εδω και η Angelina δεν το ξερω μαλλων θα ειναι. :think:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπον ο κυριος που εχει φερει την Angelina Love μαλλων ειναι λαμογιο και προσπαθει να σπρωξει την Μia & Gabrielle.
Τωρα εαν ειναι εδω και η Angelina δεν το ξερω μαλλων θα ειναι. :think:
Και εγω κατι τετοιο καταλαβα γιατι  του εστειλα μηνυμα για Angelina και αυτος μου ελεγε για τη Mia.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως ρε παιδιά...και sorry που γίνομαι γκρινιάρης, έχουν καταναλωθεί τόνοι απο kilobytes (δλδ megabytes) σε κριτικές για κάποιες γκόμενες, κάποιοι έχουν φάει ατελείωτες ώρες για να στήσουν μία βάση δεδομένων που καταχωρούνται αυτές οι κριτικές ανά πουτάνα, ανά πρακτορείο, με φωτογραφίες και με άλλα πολλά.

Δεν είναι κάπως, να μπαίνετε και να ρωτάτε "πείτε μου για την μία ή για την άλλη"?

Και μιλάω ειδικά για γκόμενες που έχουν κριτικές αλλά και εδώ στο thread μέσα έχουν συζητηθεί περισσότερο από το θέμα με την απεργία των βυτιοφόρων.

Sorry κιόλας...
[size=8pt](έχω ξυπνήσει στραβά γαμώ τις Δευτέρες μου μέσα)[/size]

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

Πάντως ρε παιδιά...και sorry που γίνομαι γκρινιάρης, έχουν καταναλωθεί τόνοι απο kilobytes (δλδ megabytes) σε κριτικές για κάποιες γκόμενες, κάποιοι έχουν φάει ατελείωτες ώρες για να στήσουν μία βάση δεδομένων που καταχωρούνται αυτές οι κριτικές ανά πουτάνα, ανά πρακτορείο, με φωτογραφίες και με άλλα πολλά.

Δεν είναι κάπως, να μπαίνετε και να ρωτάτε "πείτε μου για την μία ή για την άλλη"?

Και μιλάω ειδικά για γκόμενες που έχουν κριτικές αλλά και εδώ στο thread μέσα έχουν συζητηθεί περισσότερο από το θέμα με την απεργία των βυτιοφόρων.

Sorry κιόλας...
Φιλε τις εχουμε διαβασει τις κριτικες απλα ζητησαμε και μια γνωμη παραπανω!

Επισκέπτης

Sorry κιόλας...
Για την Mia λεμε , οχι για την μια και την αλλη. :headbang:
Εισαι εκτος θεματος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμω τις τσαγκαροδευτερες μου μεσα εφυγαν και οι ψηλες. :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για την Mia λεμε , οχι για την μια και την αλλη. :headbang:
Εισαι εκτος θεματος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμω τις τσαγκαροδευτερες μου μεσα εφυγαν και οι ψηλες. :headbang:

Xa xa xa xa

(Δεν έφυγαν ακόμη....η πτήση είναι σε κανένα τρίωρο περίπου, προλαβαίνουμε για ένα γρήγορο στο sofitel?)

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Sorry κιόλας...

Για όσους αισθάνονται άσχημα σήμερα το πρωί και την καλημέρα μου.

[youtube=425,350]fqLvbpcsPj4[/youtube]

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
:2funny:
Καλημερα μαγκες.
Καλο ταξιδι στον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ και να μας ξαναρθη το συντομοτερο , οχι τιποτα αλλο μην παθουμε στερηση. :2funny: :rockon:

Αυτό το κάδρο στον τοίχο άραγε τί είδαν τα μάτια του εκεί μέσα μιά βδομάδα

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Έννοια σου και θα βγούν σε πολυτελές dvd προς ενημέρωση όλων από την μικροκάμερα του κάδρου... :tooth:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Έννοια σου και θα βγούν σε πολυτελές dvd προς ενημέρωση όλων από την μικροκάμερα του κάδρου... :tooth:

Μπα δεν θα βρούν τίποτα γιατί το έσπασε εχθές ο αδερφός μου και καταστράφηκαν τα αρχεία

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ναι, αλλά έχει στραβώσει το κάδρο. Σημαίνει κάτι αυτό? Ή απλά από τον σεισμό?
(όχι τον χθεσινό...)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Καλημερα μαγκες.
Καλο ταξιδι στον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ και να μας ξαναρθη το συντομοτερο , οχι τιποτα αλλο μην παθουμε στερηση. :2funny: :rockon:

Καλό ταξίδι
[youtube=425,350]kS90gE_CXuM[/youtube]
Αφιερωμένο στα κορίτσια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης

Εχω περασει ενα 2ωρο μαζι της στο εξωτερικο ομως και "λεει"ειναι βεβαια γι αυτους που θελουν την γυναικα με πιασηματα..δλδ δεν κανει για τον TIPOS :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom