Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαλησπερα παιδες!

Vannesa , βλεπω εκλεψε την παρασταση στο θρεντ ,αλλα και τις καρδιες μας!

Ε Rebetis? :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγα την παλιομπετουγια, πλακα κανουμε ρε συ σε αυτους που δεν πηγαν. Παραμυθι παιδες μην ξαναπαει κανεις [size=7pt]για να εχει ωρες να παω εγω.[/size]

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Λοιπον μετα το χθεσινο δυωρο που εγινε τριωρο με την Κυρια Vanesa και ηταν απολαυστικοτατο δυστυχως ο πηχης εχει φτασει σε παρα πολυ ψηλο επιπεδο οπου με αλλα λογια εχω να σας ανακοινωσω πως απο εδω και περα αλλοι θα πρεπει νακανουν τους Λαγους και να δοκιμαζουν και να ενημερωνουν το αγαπητο αυτο κοινο που εχουμαι μεσα στο site. :rockon:
Εγω θα επιλεγω πολυ προσεχτικα απο εδω και μπρος το τι θα παιρνω , απλα και μονο το λεω γιατι βαρεθηκα να παιρνω καθε σαβουρα που ερχεται για να γεμισει την πορτοφολα της με μερικα Ευρω παραπανω.
Ασε που τα πουλεν που αποτελουν την καλη μου πενταδα με καλυπτουν απολυτα και σιγουρα καθε 7 - 15 μερες  καποια θα ειναι εδω. :boobies:
Ασε δε που μας καληπτουν και τα ενχωρια.
Οποτε κανονιστε ποιοι θα μας ενημερωνουν απο εδω και μπρος για τα νεα προιοντα εισαγωγης που θα αξιζουν την επενδυση των χρηματων μας
Aπο xilnik
Aυτο λεμε ρε baby,τελικα και ως γενικο συμπερασμα τετοια μουνια πρεπει να κλεινονται απο δυο ωρες και πανω για να μπορεις να τ απολαυσεις αφου επι της ουσιας δεν σου καθονται πανω απο μια φορα σε μια ωρα.Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει το κομβικο σημειο στη διαρκεια της παραμονης της vanessa,το "βιαιο φιλι" του rebeti στο κοριτσι,το κοινως λεγομενο στη καθομιλουμενη ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ ΦΙΛΙ τ οποιο την αιφινδιασε και την κατεστησε ανικανη ν αντιδρασει στις ορεξεις του                                                               

Επισκέπτης
URL]]

Επισκέπτης
..... ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ ΦΙΛΙ το ποιο την αιφινδιασε και την κατεστησε ανικανη ν αντιδρασει στις ορεξεις του                     

Σβουριχτοδαγκωτο με 10 bar πιεση και τραβηγμα των μαλλιων θα ηταν ο σωστος ορισμος!!!  :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα της βγάλετε τις αμυγδαλές ρε!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
rebeti μου σε βλεπω σαν τον γιαννη βογλη να τρεχεις με την γκλιτσα πισω απ τη vanessa και να της φωναζεις,ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ!!!!!

Επισκέπτης
Aπο xilnik
Aυτο λεμε ρε baby,τελικα και ως γενικο συμπερασμα τετοια μουνια πρεπει να κλεινονται απο δυο ωρες και πανω για να μπορεις να τ απολαυσεις αφου επι της ουσιας δεν σου καθονται πανω απο μια φορα σε μια ωρα.Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει το κομβικο σημειο στη διαρκεια της παραμονης της vanessa,το "βιαιο φιλι" του rebeti στο κοριτσι,το κοινως λεγομενο στη καθομιλουμενη ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ ΦΙΛΙ τ οποιο την αιφινδιασε και την κατεστησε ανικανη ν αντιδρασει στις ορεξεις του                                                               
Δεν εχει τετοιο προβλημα το κοριτσι με το μια δυο η τρεις φορες.
Απλα για να το ευχαριστηθης πρεπει να κλεισεις πανω απο δυο ωρες τρεις φορες. :rockon:
Εγω ετσι εκανα το ευχαριστηθηκα και τωρα που φευγη δεν θα μου λειψει γιατι εχω αποθεμα μεχρι την επομενη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω αναθεωρω ολες τις βαθμολογιες μου για την Vanesa μαγκες και σημερα μετα απο τρια Dates να με συνχωρεσεται θα βαλω σε ολα 10.
Οι πρωτες βαθμολογιες μπηκαν μετα το πρωτο.
Τωρα εχω ολοκλειρωμενη γνωμη οποτε παρακαλω τους αρμοδιους να το κανουν για μενα στο εν λογο review.
Και δεν θελω να ακουσω γκρινια.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Εγω αναθεωρω ολες τις βαθμολογιες μου για την Vanesa μαγκες και σημερα μετα απο τρια Dates να με συνχωρεσεται θα βαλω σε ολα 10.
Τωρα εχω ολοκλειρωμενη γνωμη οποτε παρακαλω τους αρμοδιους να το κανουν για μενα στο εν λογο review.

ΜΙΑ και είμαστε στο τέλος του τουρ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΦΟΒΑ οτι αυτη την ΦΟΡΑ συμφωνω [size=10pt]ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΒΥ[/size]!

Μόνον long play  :knockinb: καταστάσεις απο δω και ΠΕΡΑ!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται αγαπητέ!

Ειδικά σε όσους απόντες από Big Night Outs!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom