Επισκέπτης
baby φιλε μου που εισαι????
Μας ξεχασες!
Μας ξεχασες!
Kαλησπερα παιδες!
Vannesa , βλεπω εκλεψε την παρασταση στο θρεντ ,αλλα και τις καρδιες μας!
Ε Rebetis?
Σιγα την παλιομπετουγια, πλακα κανουμε ρε συ σε αυτους που δεν πηγαν. Παραμυθι παιδες μην ξαναπαει κανεις [size=7pt]για να εχει ωρες να παω εγω.[/size]
Λοιπον μετα το χθεσινο δυωρο που εγινε τριωρο με την Κυρια Vanesa και ηταν απολαυστικοτατο δυστυχως ο πηχης εχει φτασει σε παρα πολυ ψηλο επιπεδο οπου με αλλα λογια εχω να σας ανακοινωσω πως απο εδω και περα αλλοι θα πρεπει νακανουν τους Λαγους και να δοκιμαζουν και να ενημερωνουν το αγαπητο αυτο κοινο που εχουμαι μεσα στο site.
Εγω θα επιλεγω πολυ προσεχτικα απο εδω και μπρος το τι θα παιρνω , απλα και μονο το λεω γιατι βαρεθηκα να παιρνω καθε σαβουρα που ερχεται για να γεμισει την πορτοφολα της με μερικα Ευρω παραπανω.
Ασε που τα πουλεν που αποτελουν την καλη μου πενταδα με καλυπτουν απολυτα και σιγουρα καθε 7 - 15 μερες καποια θα ειναι εδω.
Ασε δε που μας καληπτουν και τα ενχωρια.
Οποτε κανονιστε ποιοι θα μας ενημερωνουν απο εδω και μπρος για τα νεα προιοντα εισαγωγης που θα αξιζουν την επενδυση των χρηματων μαςAπο xilnik
Aυτο λεμε ρε baby,τελικα και ως γενικο συμπερασμα τετοια μουνια πρεπει να κλεινονται απο δυο ωρες και πανω για να μπορεις να τ απολαυσεις αφου επι της ουσιας δεν σου καθονται πανω απο μια φορα σε μια ωρα.Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει το κομβικο σημειο στη διαρκεια της παραμονης της vanessa,το "βιαιο φιλι" του rebeti στο κοριτσι,το κοινως λεγομενο στη καθομιλουμενη ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ ΦΙΛΙ τ οποιο την αιφινδιασε και την κατεστησε ανικανη ν αντιδρασει στις ορεξεις του
..... ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ ΦΙΛΙ το ποιο την αιφινδιασε και την κατεστησε ανικανη ν αντιδρασει στις ορεξεις του
rebeti μου σε βλεπω σαν τον γιαννη βογλη να τρεχεις με την γκλιτσα πισω απ τη vanessa και να της φωναζεις,ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ!!!!!
Δεν εχει τετοιο προβλημα το κοριτσι με το μια δυο η τρεις φορες.Aπο xilnik
Aυτο λεμε ρε baby,τελικα και ως γενικο συμπερασμα τετοια μουνια πρεπει να κλεινονται απο δυο ωρες και πανω για να μπορεις να τ απολαυσεις αφου επι της ουσιας δεν σου καθονται πανω απο μια φορα σε μια ωρα.Επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερθει το κομβικο σημειο στη διαρκεια της παραμονης της vanessa,το "βιαιο φιλι" του rebeti στο κοριτσι,το κοινως λεγομενο στη καθομιλουμενη ΣΒΟΥΡΙΧΤΟ ΦΙΛΙ τ οποιο την αιφινδιασε και την κατεστησε ανικανη ν αντιδρασει στις ορεξεις του
Απλα για να το ευχαριστηθης πρεπει να κλεισεις πανω απο δυο ωρες τρεις φορες.
Εγω ετσι εκανα το ευχαριστηθηκα και τωρα που φευγη δεν θα μου λειψει γιατι εχω αποθεμα μεχρι την επομενη.
Σιγα ρε συ, εγω 8 της εβαλα της παλιοαμαρτωληςrebeti μου σε βλεπω σαν τον γιαννη βογλη να τρεχεις με την γκλιτσα πισω απ τη vanessa και να της φωναζεις,ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ!!!!!
Τραβα για Lola κραταμου και μενα μια ΣΟΛΑ.Μονο η Lola_21 αξιζει 10αρια, εκει θα παω
Εγω αναθεωρω ολες τις βαθμολογιες μου για την Vanesa μαγκες και σημερα μετα απο τρια Dates να με συνχωρεσεται θα βαλω σε ολα 10.
Οι πρωτες βαθμολογιες μπηκαν μετα το πρωτο.
Τωρα εχω ολοκλειρωμενη γνωμη οποτε παρακαλω τους αρμοδιους να το κανουν για μενα στο εν λογο review.
Και δεν θελω να ακουσω γκρινια.
Μονο η Lola_21 αξιζει 10αρια, εκει θα παω
Εγω αναθεωρω ολες τις βαθμολογιες μου για την Vanesa μαγκες και σημερα μετα απο τρια Dates να με συνχωρεσεται θα βαλω σε ολα 10.
Οι πρωτες βαθμολογιες μπηκαν μετα το πρωτο.
Τωρα εχω ολοκλειρωμενη γνωμη οποτε παρακαλω τους αρμοδιους να το κανουν για μενα στο εν λογο review.
Και δεν θελω να ακουσω γκρινια.
Ρε μην ριχνεις χτυπηματα κατω απο την μεση.Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται αγαπητέ!
Ειδικά σε όσους απόντες από Big Night Outs!
Εγω λεω Duo -Pamela & Lola και τα μυαλα στα καγκελα.ΟΕΟΕΟΕΟΧΙ ρε ΑΔΕΛΦΕ στην PAMELA BE να πας να ΔΕΙΣ ασπρη ΜΕΡΑ