You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (2 μέλη και 93 επισκέπτες)
δεν ξερω τι με επιασεκαι δεν κλεισα ουτε victoria ουτε vanessa ειπαν ποτε θα μας τιμησουν ξανα`?Όχι, χθές πήγα , σε λίγο θα γράψω και την διθυραμβική μου κριτική!!!!
Top!!!
Επισκέπτης
δεν ξερω τι με επιασεκαι δεν κλεισα ουτε victoria ουτε vanessa ειπαν ποτε θα μας τιμησουν ξανα`?
Η vanessa τωρα συντομα, κατα δηλωση της τον Σεπτεμβριο, υπομονη καμια 120 αρια μερες μείνανε www.crazypics.de/] [/url]
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Επισκέπτης
Ακομα την τσαντα εκει την εχει, στην ιδια θεση
Πως περασαμε κε. admini; Καλουτσικα - καλουτσικα
Πως περασαμε κε. admini; Καλουτσικα - καλουτσικα
Μόλις γύρισα από "repeat" με Βανέσσα και αναθεωρώ την άποψή μου: ΤΥΧΕΡΟΙ όσοι ΔΕΝ τη γνώρισαν!!
Οι υπόλοιποι - με εμένα πρώτο πρώτο - ας αρχίσουμε να γράφουμε το βιβλίο με τίτλο "Στα δίχτυα της Βανέσσας". Απότι φαίνεται θα έχει πολλά κεφάλαια!
Οι υπόλοιποι - με εμένα πρώτο πρώτο - ας αρχίσουμε να γράφουμε το βιβλίο με τίτλο "Στα δίχτυα της Βανέσσας". Απότι φαίνεται θα έχει πολλά κεφάλαια!
Επισκέπτης
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αναφορά συμπεριφοράς προς παραδειγματισμό:
Marina @ Avangarde
Σε πολύωρο ραντεβού, όπου η συγκεκριμένη μετά απο κουραστική βόλτα δεν μπορούσε να αποδώσει, δήλωσε ευγενικά "πτώμα" και ότι δεν θέλει λεφτά.
Άψογη.
Marina @ Avangarde
Σε πολύωρο ραντεβού, όπου η συγκεκριμένη μετά απο κουραστική βόλτα δεν μπορούσε να αποδώσει, δήλωσε ευγενικά "πτώμα" και ότι δεν θέλει λεφτά.
Άψογη.
Επισκέπτης
Αρχοντισα η κυρια.Αναφορά συμπεριφοράς προς παραδειγματισμό:
Marina @ Avangarde
Άψογη.
Καλα εγω αλλα εσυ ποτε κοιμασε ρε αδελφε !
Τελικα πως ηταν χτες περασατε καλα.
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!
Καλά ερωτήσεις που κάνεις ΒΑΒΥ την κούρασε την κοπελίτσα στην ΒΟΛΤΑ και μετα? ΠΩΣ δεν πέρασε καλά, είναι δυνατόν?
Καλά ερωτήσεις που κάνεις ΒΑΒΥ την κούρασε την κοπελίτσα στην ΒΟΛΤΑ και μετα? ΠΩΣ δεν πέρασε καλά, είναι δυνατόν?
Επισκέπτης
Καλημερα και καλο μηνα
Επισκέπτης
Λοιπον μετα το χθεσινο δυωρο που εγινε τριωρο με την Κυρια Vanesa και ηταν απολαυστικοτατο δυστυχως ο πηχης εχει φτασει σε παρα πολυ ψηλο επιπεδο οπου με αλλα λογια εχω να σας ανακοινωσω πως απο εδω και περα αλλοι θα πρεπει νακανουν τους Λαγους και να δοκιμαζουν και να ενημερωνουν το αγαπητο αυτο κοινο που εχουμαι μεσα στο site.
Εγω θα επιλεγω πολυ προσεχτικα απο εδω και μπρος το τι θα παιρνω , απλα και μονο το λεω γιατι βαρεθηκα να παιρνω καθε σαβουρα που ερχεται για να γεμισει την πορτοφολα της με μερικα Ευρω παραπανω.
Ασε που τα πουλεν που αποτελουν την καλη μου πενταδα με καλυπτουν απολυτα και σιγουρα καθε 7 - 15 μερες καποια θα ειναι εδω.
Ασε δε που μας καληπτουν και τα ενχωρια.
Οποτε κανονιστε ποιοι θα μας ενημερωνουν απο εδω και μπρος για τα νεα προιοντα εισαγωγης που θα αξιζουν την επενδυση των χρηματων μας.
Καλη σας μερα και καλα να περασετε αυτη την βροχερη Κυριακη.
Εγω ειμαι κοντα στην θαλασσα η οποια βγαζει μια πολυ ωραια μυρωδια απο την βροχη.
Αντε να δουμε τι καλα θα ανακαλυψεται απο εδω και μπρος.
Εγω θα επιλεγω πολυ προσεχτικα απο εδω και μπρος το τι θα παιρνω , απλα και μονο το λεω γιατι βαρεθηκα να παιρνω καθε σαβουρα που ερχεται για να γεμισει την πορτοφολα της με μερικα Ευρω παραπανω.
Ασε που τα πουλεν που αποτελουν την καλη μου πενταδα με καλυπτουν απολυτα και σιγουρα καθε 7 - 15 μερες καποια θα ειναι εδω.
Ασε δε που μας καληπτουν και τα ενχωρια.
Οποτε κανονιστε ποιοι θα μας ενημερωνουν απο εδω και μπρος για τα νεα προιοντα εισαγωγης που θα αξιζουν την επενδυση των χρηματων μας.
Καλη σας μερα και καλα να περασετε αυτη την βροχερη Κυριακη.
Εγω ειμαι κοντα στην θαλασσα η οποια βγαζει μια πολυ ωραια μυρωδια απο την βροχη.
Αντε να δουμε τι καλα θα ανακαλυψεται απο εδω και μπρος.
Επισκέπτης
Χαχαχαχαχα Ωραιο ανεκδοτο ΒΑΒΥ
Περιμενω ;) ;)
Μολις ελαβα διαμαρτυρια απο τους πωλητες Sushi, χανουν τη δουλεια τους. ΒΑΒΥ ξανασκεψου το
Περιμενω ;) ;)
Μολις ελαβα διαμαρτυρια απο τους πωλητες Sushi, χανουν τη δουλεια τους. ΒΑΒΥ ξανασκεψου το
Επισκέπτης
Καλο μηνα 1 Απριλιου δεν εχουμαι σημερα εεεεεε.Καλημερα και καλο μηνα
Επισκέπτης
Με τις φωτο που ανεβαζεις εχασα το φως μου ρεεεεεεεεεεεΚαλο μηνα 1 Απριλιου δεν εχουμαι σημερα εεεεεε.
Ρε σεις παιδιά, συνάδελφος από Σαλονίκη. Έχω καταχαθεί με τα φόρουμ και φεύγω σήμερα στις 6. Είχα έρθει για δουλειά και όλη μέρα τρέξιμο... Αγχώθηκα. Χθες έψαχνα και έκλεισα πόσα σίτυ τουρ, αλλά μάλλον έκανα κάτι λάθος και δεν πήρα απάντηση από κανένα. Αν μπορεί ας με στείλει κάποιος πριβέ, μήπως προλάβω κάτι τελευταία στιγμή, γιατί θα φύγω και δεν είδα τίποτα. Άντε και την επόμενη φορά πιο οργανωμένος.
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Καλημερα.
Ισως καποιος συναδελφος θα μπορουσε να μου απαντηση σε δυο ερωτησεις.
Που μπορω να βρισκω ολα τα city tours συγκεντρωμενα και ποια κοριτσια ειναι εδω αυτη την περιοδο?
Διαβαζω εδω μεσα κριτικες για διαφορες που δεν μπορω να βρω που εχουν ποστ για το τουρ.
Συγνωμη που ερωταω αλλα ειμαι νεος στο αθλημα και η μονη εμπειρια που εχω ειναι με Victoria. Καλη αλλα πολυ μεγαλη και σπασμενη.
Ισως καποιος συναδελφος θα μπορουσε να μου απαντηση σε δυο ερωτησεις.
Που μπορω να βρισκω ολα τα city tours συγκεντρωμενα και ποια κοριτσια ειναι εδω αυτη την περιοδο?
Διαβαζω εδω μεσα κριτικες για διαφορες που δεν μπορω να βρω που εχουν ποστ για το τουρ.
Συγνωμη που ερωταω αλλα ειμαι νεος στο αθλημα και η μονη εμπειρια που εχω ειναι με Victoria. Καλη αλλα πολυ μεγαλη και σπασμενη.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις