Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (2 μέλη και 93 επισκέπτες)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Όχι, χθές πήγα , σε λίγο θα γράψω και την διθυραμβική μου κριτική!!!!
Top!!!

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Όχι, χθές πήγα , σε λίγο θα γράψω και την διθυραμβική μου κριτική!!!!
Top!!!
δεν ξερω τι με επιασεκαι δεν κλεισα ουτε  victoria  ουτε vanessa  ειπαν ποτε θα μας τιμησουν ξανα`?

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Μιλάμε για απίθανο κωλαράκι...

:knockinb:

Επισκέπτης
Ακομα την τσαντα εκει την εχει, στην ιδια θεση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως περασαμε κε. admini; Καλουτσικα - καλουτσικα  :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δηλαδη η vanessa κολησε τα χουγια της λολιτας,300 ευρω ενα χυσιμο,δηλ ενα παιδι 25-30 χρονων θα παει με τη μουναρα και θα την πηδηξει μονο μια φορα,αν ειναι δυνατον..σε μια ωρα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μόλις γύρισα από "repeat" με Βανέσσα και αναθεωρώ την άποψή μου: ΤΥΧΕΡΟΙ όσοι ΔΕΝ τη γνώρισαν!!

Οι υπόλοιποι - με εμένα πρώτο πρώτο - ας αρχίσουμε να γράφουμε το βιβλίο με τίτλο "Στα δίχτυα της Βανέσσας". Απότι φαίνεται θα έχει πολλά κεφάλαια!  :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
:) Σιγα μην γραψουμε και βιβλιο ρε Tipos για αυτο το χαλι.
Ασε μας στην ησυχια μας . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Van45.JPG
    Van45.JPG
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Van55.JPG
    Van55.JPG
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 58

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αναφορά συμπεριφοράς προς παραδειγματισμό:

Marina @ Avangarde

Σε πολύωρο ραντεβού, όπου η συγκεκριμένη μετά απο κουραστική βόλτα δεν μπορούσε να αποδώσει, δήλωσε ευγενικά "πτώμα" και ότι δεν θέλει λεφτά.

Άψογη.

Επισκέπτης
Αναφορά συμπεριφοράς προς παραδειγματισμό:

Marina @ Avangarde

Σε πολύωρο ραντεβού, όπου η συγκεκριμένη μετά απο κουραστική βόλτα δεν μπορούσε να αποδώσει, δήλωσε ευγενικά "πτώμα" και ότι δεν θέλει λεφτά.

Άψογη.
Αρχοντισα η κυρια.
Καλα εγω αλλα εσυ ποτε κοιμασε ρε αδελφε !
Τελικα πως ηταν χτες περασατε καλα. :2funny: :2funny: :2funny:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

Καλά ερωτήσεις που κάνεις ΒΑΒΥ την κούρασε την κοπελίτσα στην ΒΟΛΤΑ και μετα?  ΠΩΣ δεν πέρασε καλά, είναι δυνατόν?  :think:

Επισκέπτης
Λοιπον μετα το χθεσινο δυωρο που εγινε τριωρο με την Κυρια Vanesa και ηταν απολαυστικοτατο δυστυχως ο πηχης εχει φτασει σε παρα πολυ ψηλο επιπεδο οπου με αλλα λογια εχω να σας ανακοινωσω πως απο εδω και περα αλλοι θα πρεπει νακανουν τους Λαγους και να δοκιμαζουν και να ενημερωνουν το αγαπητο αυτο κοινο που εχουμαι μεσα στο site. :rockon:
Εγω θα επιλεγω πολυ προσεχτικα απο εδω και μπρος το τι θα παιρνω , απλα και μονο το λεω γιατι βαρεθηκα να παιρνω καθε σαβουρα που ερχεται για να γεμισει την πορτοφολα της με μερικα Ευρω παραπανω.
Ασε που τα πουλεν που αποτελουν την καλη μου πενταδα με καλυπτουν απολυτα και σιγουρα καθε 7 - 15 μερες  καποια θα ειναι εδω. :boobies:
Ασε δε που μας καληπτουν και τα ενχωρια.
Οποτε κανονιστε ποιοι θα μας ενημερωνουν απο εδω και μπρος για τα νεα προιοντα εισαγωγης που θα αξιζουν την επενδυση των χρηματων μας.
Καλη σας μερα και καλα να περασετε αυτη την βροχερη Κυριακη. :rockon:
Εγω ειμαι κοντα στην θαλασσα η οποια βγαζει μια πολυ ωραια μυρωδια απο την βροχη.
Αντε να δουμε τι καλα θα ανακαλυψεται απο εδω και μπρος. :think:

Επισκέπτης
Χαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:  Ωραιο ανεκδοτο ΒΑΒΥ  :2funny: :2funny: :2funny:

Περιμενω    ;) ;)

Μολις ελαβα διαμαρτυρια απο τους πωλητες Sushi, χανουν τη δουλεια τους. ΒΑΒΥ ξανασκεψου το  :rockon:

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις παιδιά, συνάδελφος από Σαλονίκη. Έχω καταχαθεί με τα φόρουμ και φεύγω σήμερα στις 6. Είχα έρθει για δουλειά και όλη μέρα τρέξιμο... Αγχώθηκα. Χθες έψαχνα και έκλεισα πόσα σίτυ τουρ, αλλά μάλλον έκανα κάτι λάθος και δεν πήρα απάντηση από κανένα. Αν μπορεί ας με στείλει κάποιος πριβέ, μήπως προλάβω κάτι τελευταία στιγμή, γιατί θα φύγω και δεν είδα τίποτα. Άντε και την επόμενη φορά πιο οργανωμένος.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Καλημερα.
Ισως καποιος συναδελφος θα μπορουσε να μου απαντηση σε δυο ερωτησεις.
Που μπορω να βρισκω ολα τα city tours συγκεντρωμενα και ποια κοριτσια ειναι εδω αυτη την περιοδο?
Διαβαζω εδω μεσα κριτικες για διαφορες που δεν μπορω να βρω που εχουν ποστ για το τουρ.
Συγνωμη που ερωταω αλλα ειμαι νεος στο αθλημα και η μονη εμπειρια που εχω ειναι με Victoria. Καλη αλλα πολυ μεγαλη και σπασμενη.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom