Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (2 μέλη και 84 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Εγω λεω Duo -Pamela & Lola και τα μυαλα στα καγκελα.ΟΕΟΕΟΕ

BABY έχω μια πρόταση να ΚΑΝΟΥΜΕ δώρα στον REBETIS απο 1 ώρα DUO με PAMELA & ΛΟΛΑ! Στο τέλος θα καταλήξει σαν τον ΜΟΝΑΧΙΚΟ
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ που ΔΕΝ έρχεται να ΣΩΣΕΙ την ΛΟΛΑ  :2funny:

Επισκέπτης
Το Duo Της Τσοπανοκουφαλας θα το μεγαλωσω βαζοντας και το αστερι της βδομαδας την Jessica zuzunidou. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα ρε συ, εγω 8 της εβαλα της παλιοαμαρτωλης  :dancing: :dancing:

ΕΓΩ είδα ΟΤΙ στην ΑΛΛΟΔΑΠΗ έβαλες και 3 φατσούλες???? Μμμμμ το κατέστρεψες το κορίτσι ΜΠΡΕ!!!! Αλλά look 3 φατσούλες βρε? Ασε θα σου στείλω
την αγγλική ΑΝΕΥ διδασκάλου να μάθεις λίγα αγγλικά! :rockon:

Επισκέπτης
5 μερες με Vanesa, 4 μερες με Donna, 3 μερες με Τif, 2,5 μερουλες με Krystal, 2 μερες με Jane, τον αλλο μισο μηνα ορούς στην εντατικη.  :rockon: :rockon:
Εσυ πας για τριπλο By Pass και βηματοδοτη με αυτα που θες. :uglystupid:
Ειπαμε μην το παραξηλωσουμαι Τσοπανη Ε Τσοπανη. :headbang:
Εγω μια BELLA_BE θα σου προτεινα για αυτη την βδομαδα. :think:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καήκαμε Tipos...Nομίζω πως η λίστα με τους 10 "Μαλάκες" που την συντηρούν ανά την Ευρώπη όπως είπες , μεγάλωσε με νέα μέλη...Εγώ είμαι ένα από αυτά.
Ήδη ετοιμάζομαι για long appointment προσεχώς.
Είχα κι εγώ την "ατυχία" να την συναντήσω την Παρασκευή και κάηκα.

Ναι ρε γμω την ατυχία μας!  :headbang:

Και όσο σκέφτομαι ότι εγώ το άνοιξα το θέμα, αντί ο μαλάκας να τη κρατήσω για τον εαυτό μου!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλλον θα ξεχαστώ όμως αυτή τη βδομάδα με www.zuzana.com/?MId=103]Jane[/url], www.besteuropemodels.com/?section=gallery&action=girl&id=36]Bella[/url] & Nata :)

Επισκέπτης
ΕΓΩ είδα ΟΤΙ στην ΑΛΛΟΔΑΠΗ έβαλες και 3 φατσούλες???? Μμμμμ το κατέστρεψες το κορίτσι ΜΠΡΕ!!!! Αλλά look 3 φατσούλες βρε? Ασε θα σου στείλω
την αγγλική ΑΝΕΥ διδασκάλου να μάθεις λίγα αγγλικά! :rockon:

Για να ξαναπαω για επαληθευση ρε Yura. Πως θα εχω δικαιολογια; Ειδες ο ΒΑΒΥ που ξαναπηγε πως αλαξε βαθμους!!!

Επισκέπτης
Ναι ρε γμω την ατυχία μας!  :headbang:

Και όσο σκέφτομαι ότι εγώ το άνοιξα το θέμα, αντί ο μαλάκας να τη κρατήσω για τον εαυτό μου!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλλον θα ξεχαστώ όμως αυτή τη βδομάδα με www.zuzana.com/?MId=103]Jane[/url], www.besteuropemodels.com/?section=gallery&action=girl&id=36]Bella[/url] & Nata :)
Ωχ ωχ πηρε φορα ο Tipos και δεν μας σωζει τιποτα. :2funny: :2funny: :2funny:
Τοιχο τοιχο θα πηγαινω μην και συναντηθουμαι πουθενα. :2funny: :2funny: :2funny:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
τι εγινε ρε πουστη μου ενα σαβ/κο λειπεις και δεν προφταινεισ μετα να διαβαζεις τα χαμενα.Εγκρινω και επαυξανω vanesa αστερι η κυρια.οτα κτυπησα την πορτα για να μπω ηταν μεσα και η marina εταιμαζοταν για outcal.Θηριο η τυπισσα φορουσε και τακουνια και εφτανα κατο απο τα  :boobies:φαινοταν ξηγημενη φατσα και απο οτι διαβασα O YORGOS πρεπει να περασε καλα :dancing: :dancing:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μολις γυρισα απο μυκονο, ετσι οπως εφυγα ετσι βλεπω γυριζω VANESA ε? αυτα ειναι, τωρα που θα φυγει να δουμε τι θα κανουμε, μεγαλη η απωλεια :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μολις γυρισα απο μυκονο, ετσι οπως εφυγα ετσι βλεπω γυριζω VANESA ε? αυτα ειναι, τωρα που θα φυγει να δουμε τι θα κανουμε, μεγαλη η απωλεια :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Που εισαι αλανι?Θα ξεχαστει γιατι  την αλλη βδομαδα κατα πασα πιθανοτητα ερχεται το διδυμο φωτια.... :rockon: :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Που εισαι αλανι?Θα ξεχαστει γιατι  την αλλη βδομαδα κατα πασα πιθανοτητα ερχεται το διδυμο φωτια.... :rockon: :rockon:
ελα ρε παλληκαρε εσυ που χαθηκες? εγω δυο μερουλες ελειψα, αντε το περιμενουμε το διδυμακι πως και πως :bigdick: :bigdick: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ισχυει 18-19 του μηνα λες η να κανω καμοια καταθεση αλλου πρωτα?Αλλα δεν βλεπω και τιποτα...

Ο Kos Tipos θα μας δωσει κανα κελεπουρι παλι οπως τη Vanessa...? :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom