Επισκέπτης
Δεν πρεπει να ειναι ετσι ακριβως αλλα καπως ετσι.
λοιπον παλουκαρια ερωτηση κρισεως, μου εχουν πει μερικα τουριστριακια τις τιμες που πληρωνουν για το ξενοδοχειο και εχω ακουσει κατι τρελα ποσα , 3000 ευρο για καθε μερα,υπαρχει τετοια περιπτωση εγω δυσκολο το βλεπω παντως
Και μετά ήρθε και ο superman και έπαιξε ένα τρελλό γαμήσι On stage με την Lois Lane.
Ή μήπως ήταν ο Batman με την Vicky Vale?
Σαν το άλλο με τον Invisible man?
Πάμε πάλι αδερφέ:........
Τελικό σύονολο 8 -8,5 -9
Που ανήκει ο Will brother ?
Για τον Will δεν ξερω αδελφε αν θες ομως μπορω να μετρησω τις τρυπες τις Lolitas.Πάμε πάλι αδερφέ:
Ματάκια 2 (εκτός αν λείπει κανένα)
Αυτάκια 2 (τα βουλωμένα προσμετρούνται)
Μυτούλες 2 (επίσης τα συναχωμένα είναι και πιο υγρά άρα ελκυστικότερα)
Στοματάκι 1 (δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία)
Μέχρις εδώ 7
Πάμε παρακάτω
Κωλαράκι 1 (δεν μας ενδιαφέρει το φύλο αρκει να το δίνει)
Μουνάκι 0 -1/2 -1 (άντρας-που λέει ο λόγος
γιατί άμα δίνει τον κώλο του δεν είναι και 100% - TS που σημαίνει 1/2 διότι η οπή είναι πεπερασμένη και μη διαμπερής - γυναίκα που σημαίνει καλά κάνει και το δίνει ,το αντίθετο δε εφόσον δίνει τον κώλο της θα την καθιστούσε ανώμαλη
Τελικό σύονολο 8 -8,5 -9
Που ανήκει ο Will brother ?
Για τον Will δεν ξερω αδελφε αν θες ομως μπορω να μετρησω τις τρυπες τις Lolitas.
Για τον Will δεν ξερω αδελφε αν θες ομως μπορω να μετρησω τις τρυπες τις Lolitas.
Εάν το μέτρημα φτάσει τις 18, Let me know, αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον το θέμα.
xaxaxa
ετσι με ρομαντικη διαθεση παμε και εμειςΈκλεισε η λολίτα παιδιά μου είπε με περιμένει να δούμε τα αστέρια. Έχει ρομαντική διάθεση.
Έκλεισε η λολίτα παιδιά μου είπε με περιμένει να δούμε τα αστέρια. Έχει ρομαντική διάθεση.
Λεω να παρω την κυρια και εσενα μαζι μου τι λες ερχεσαι για παρεα.Αν πάρει την Lolita και τον Will μαζί εύκολο το κόβω το άρθροισμα
Λεω να παρω την κυρια και εσενα μαζι μου τι λες ερχεσαι για παρεα.
LAST CHANCE.