Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Ωπα κάτσε μήπως σε μπέρδεψε με αυτόν που τις έταξε βραχάκια για να κοιτούν τ' αστέρια?
Όχι φίλε κάτι άλλα βραχάκια της έχω τάξει. Αν είναι σαν την Crystal οδοστρωτήρας σκέφτομαι όμως ότι θα πρέπει ν'αλλάζω σεντόνια πάλι. :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όχι φίλε κάτι άλλα βραχάκια της έχω τάξει. Αν είναι σαν την Crystal οδοστρωτήρας σκέφτομαι όμως ότι θα πρέπει ν'αλλάζω σεντόνια πάλι. :2funny: :2funny: :2funny:

Το χταπόδι που το χτυπούν στα βράχια ας πούμε?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΦΘΑΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ

καλα καλα...στον επομενο καφε θα σας λερωσω ολους με καφετι υγρο ζαχαρωμενο καθοτι τον πινω παντα γλυκουλι με γαλατακι..... :cheesy:

Επισκέπτης
Εμενα παντως τονο μου παραγγειλε .
Ουτε βατραχοποδαρα ουτε χταποδια.
Τι να σας πω δεν ξερω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

τα παιδια λιμοκτονουν ανα τον κοσμο,οι γεροι ανθρωποι μαζευουν απο τα σκουπιδια για να φανε και εμεις εχουμε εδω τους γαμιαδες των σιτυτουριστριων να χαριεντιζονται με τα γαμησια και τα σουσια...ντροπη λιγη τσιπα...βοηθηστε ρε τα παιδια του τριτου κοσμου!βοηθηστε τον ΟΗΕ να αγορασει ποσοτητες όρυζας για να ταισει τα παιδια που το εχουν αναγκη,πουτσολαγνοι έ πουτσολαγνοι!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

Καμμία σχέση με Crystal μην μπερδεύεσαι και βγεις μετά και μου τα χώσεις?

Επισκέπτης
τα παιδια λιμοκτονουν ανα τον κοσμο,οι γεροι ανθρωποι μαζευουν απο τα σκουπιδια για να φανε και εμεις εχουμε εδω τους γαμιαδες των σιτυτουριστριων να χαριεντιζονται με τα γαμησια και τα σουσια...ντροπη λιγη τσιπα...βοηθηστε ρε τα παιδια του τριτου κοσμου!βοηθηστε τον ΟΗΕ να αγορασει ποσοτητες όρυζας για να ταισει τα παιδια που το εχουν αναγκη,πουτσολαγνοι έ πουτσολαγνοι!
Στην WWF να πας εσυ .
Να σωσεις τις μαιμουδες. :uglystupid:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Κάτι κοριτσάκια εχθές αργά/σήμερα νωρίς στο Σύνταγμα φωνάζανε "NITROOOOOOO". Το περιοδικό εννοούσαν?

Ναι κυκλοφόρησε το τεύχος Μαίου σε όλα τα περίπτερα.
Τι ήταν αυτές περιπτερούδες?

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Ρε παιδιά με έχετε παρεξηγήσει! Εγώ δε ρίχνω ευθύνες σε κανέναν.

Επισκέπτης
Οποιος ειναι μετα τις 8  - 8.30 για Lolita ας το αφησει γιατι θα εχει βαρυστομαχιασει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Εξάλλου εσένα nitro δε σου κρατώ κακία γιατί μου πρόσεξες την alexa. Λίγο είναι αυτό?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

Αμα κόψεις τον φραπέ θα κόψω και εγώ τα ct .
Αγοράζω και κουμπαρά γουρουνάκι αν θες για την αποταμίευση.

Πάντως η ιδέα σου δεν είναι άσχημη να κάνουμε έναν μαραθώνιο αγάπης μέσα από το Bourdela.com και κάνω εγώ την αρχή πρώτος
Μια στιγμή να σας δώσω και ένα αριθμό λογαριασμού Εθνικής
ΙΒΑΝ 669/40047034

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom