Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ωπα κάτσε μήπως σε μπέρδεψε με αυτόν που τις έταξε βραχάκια για να κοιτούν τ' αστέρια?
Ωπα κάτσε μήπως σε μπέρδεψε με αυτόν που τις έταξε βραχάκια για να κοιτούν τ' αστέρια?
ρε εδω ο κοσμος χανεται,πειναει και εσεις ακομη γαματε?ελεος! > >
Όχι φίλε κάτι άλλα βραχάκια της έχω τάξει. Αν είναι σαν την Crystal οδοστρωτήρας σκέφτομαι όμως ότι θα πρέπει ν'αλλάζω σεντόνια πάλι.Ωπα κάτσε μήπως σε μπέρδεψε με αυτόν που τις έταξε βραχάκια για να κοιτούν τ' αστέρια?
ρε εδω ο κοσμος χανεται,πειναει και εσεις ακομη γαματε?ελεος! > >
Όχι φίλε κάτι άλλα βραχάκια της έχω τάξει. Αν είναι σαν την Crystal οδοστρωτήρας σκέφτομαι όμως ότι θα πρέπει ν'αλλάζω σεντόνια πάλι.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΦΘΑΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ
Ποιος χάθηκε?
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΦΘΑΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ
Όχι φίλε κάτι άλλα βραχάκια της έχω τάξει. Αν είναι σαν την Crystal οδοστρωτήρας σκέφτομαι όμως ότι θα πρέπει ν'αλλάζω σεντόνια πάλι.
Στην WWF να πας εσυ .τα παιδια λιμοκτονουν ανα τον κοσμο,οι γεροι ανθρωποι μαζευουν απο τα σκουπιδια για να φανε και εμεις εχουμε εδω τους γαμιαδες των σιτυτουριστριων να χαριεντιζονται με τα γαμησια και τα σουσια...ντροπη λιγη τσιπα...βοηθηστε ρε τα παιδια του τριτου κοσμου!βοηθηστε τον ΟΗΕ να αγορασει ποσοτητες όρυζας για να ταισει τα παιδια που το εχουν αναγκη,πουτσολαγνοι έ πουτσολαγνοι!
Κάτι κοριτσάκια εχθές αργά/σήμερα νωρίς στο Σύνταγμα φωνάζανε "NITROOOOOOO". Το περιοδικό εννοούσαν?
Θα της έχω έτοιμο κάτι χωνευτικό...Οποιος ειναι μετα τις 8 - 8.30 για Lolita ας το αφησει γιατι θα εχει βαρυστομαχιασει.
ΑρχονταςΘα της έχω έτοιμο κάτι χωνευτικό...
τα παιδια λιμοκτονουν ανα τον κοσμο,οι γεροι ανθρωποι μαζευουν απο τα σκουπιδια για να φανε και εμεις εχουμε εδω τους γαμιαδες των σιτυτουριστριων να χαριεντιζονται με τα γαμησια και τα σουσια...ντροπη λιγη τσιπα...βοηθηστε ρε τα παιδια του τριτου κοσμου!βοηθηστε τον ΟΗΕ να αγορασει ποσοτητες όρυζας για να ταισει τα παιδια που το εχουν αναγκη,πουτσολαγνοι έ πουτσολαγνοι!
Οποιος ειναι μετα τις 8 - 8.30 για Lolita ας το αφησει γιατι θα εχει βαρυστομαχιασει.
Εξάλλου εσένα nitro δε σου κρατώ κακία γιατί μου πρόσεξες την alexa. Λίγο είναι αυτό?