Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (6 μέλη και 111 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
μαλλον καποιος πρεπει να της πει για την αποτριχωση.λες να μη την εχουν ανακαλυψει στη κυπρο ακομα???
Γιατρέ μου αυτά τα λένε από πριν

Τον σκύλο μου τον είχα ονομάσει Γκούφη γιατί είχε μόνιμα την γλώσσα έξω κρεμασμένη και όπως ήταν φυσικό τί άλλο να κάνει ένα παιδί μόλις δει γλώσσα έξω να κρέμεται?
Ετσι λοιπόν πέρασα την παιδική μου ηλικία πιπώνοντας τον Γκούφη

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
δεν μου αρέσουν τα τριχωτά μουνάκια
+1000!

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=88114;image[/img[/URL]]
[/quote]Που τη βρηκες αυτη ρε μπαγασα???????[/quote]Που να κρεμασω και της Lolitas να δεις τι θα γινει.[/quote]
Ναι ε? Που να σκάσουν μύτη δηλαδή οι φωτό και τα video της [url=http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/content/view/1580/1]Tiffany[/url[/URL]] της ώρα που ξεπλένει με στοματικό διάλυμα τα δοντάκια της!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
+1000!

Που τη βρηκες αυτη ρε μπαγασα???????Που να κρεμασω και της Lolitas να δεις τι θα γινει.
Ναι ε? Που να σκάσουν μύτη δηλαδή οι φωτό και τα video της www.bourdela.com/content/view/1580/1]Tiffany[/url] της ώρα που ξεπλένει με στοματικό διάλυμα τα δοντάκια της!

Για ρίξε ντε και ψάχνω υλικό για το πέμπτο πριν πάω για ύπνο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Sorry για την καθυστέρηση αλλά έλειπα ,λοιπόν Than88 δεν ξέρω πως θα σου ακουστεί αυτό αλλά ΔΕΝ σου την προτείνω.
Σε αυτήν έτσι και πας να την πιάσεις από το χέρι θα στο δαγκώσει...
Πάντως αν την δεις ο νταβατζής της τότε θα περάσεις καλά, αν δεν τον έχεις τον συγκεκριμένο ρόλο στο ρεπερτόριό σου τότε ξέχασέ την.

You sexy motherfucker.....
(Τασέξυμουαδερφάκια)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν αν μετά από Sheila πας στην Λάουρα το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να κλαις το 100άρικο.

Αν δε είσαι τόσο ανικανοποίητος μαλάκας όπως εγώ και συνεχίσεις με Γιάννα στην Ισμήνης τότε κλαις δύο 100ρικα

Εν τέλει έχω ρίξει τέσσερα και θέλω κι΄αλλο ,έχεις τίποτα καλό να μου προτείνεις lala μου?

Εν τέλει...είστε τρόμπες. Για ύπνο πήγατε και τελικά εδώ είστε πάλι. Στο Bar, είχε τρομερά μουνιά, και με αφήσατε μόνο.
Χάσατε...

Επισκέπτης
Λοιπόν αν μετά από Sheila πας στην Λάουρα το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να κλαις το 100άρικο.

Αν δε είσαι τόσο ανικανοποίητος μαλάκας όπως εγώ και συνεχίσεις με Γιάννα στην Ισμήνης τότε κλαις δύο 100ρικα

Εν τέλει έχω ρίξει τέσσερα και θέλω κι΄αλλο ,έχεις τίποτα καλό να μου προτείνεις lala μου?
Πανε για υπνο ρε. :uglystupid:

Επισκέπτης
Α και για την Λάουρα να πω την άποψή μου αν δεν γίνομαι κουραστικός ,αλλά full χωρίς OWO ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Τώρα αν επειδή δίνει κώλο αυτό την κάνει και ξεχωριστή, τότε μάλλον δεν είχαμε καλή χημεία.
Προφανώς δεν μου αρέσουν τα τριχωτά μουνάκια με χνουδωτές πλάτες γιατί μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια που γαμούσα ένα ομοίωμα χνουδωτού λαμπραντόρ που είχαμε στο σαλόνι και όταν του έκανα γλυφωκώλι γέμιζε το στόμα μου τρίχες.

Τελικά για όλα μας τα προβλήματα η απάντηση βρίσκεται στην παιδική μας ηλικία
Τοσο μαυρη κωλοτρυπιδα δεν βρισκεις ευκολα φιλε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
+1000!

Που τη βρηκες αυτη ρε μπαγασα???????Που να κρεμασω και της Lolitas να δεις τι θα γινει.
Ναι ε? Που να σκάσουν μύτη δηλαδή οι φωτό και τα video της www.bourdela.com/content/view/1580/1]Tiffany[/url] της ώρα που ξεπλένει με στοματικό διάλυμα τα δοντάκια της!
Ολο λογια εισαι Ολλανδε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο τροφη τιποτα μονο οτι μαγειρεψε η Sheilla στον ΝΙΤΡΟ , και ειναι και καλη μαγειρισα. :headbang:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Γιατρέ μου αυτά τα λένε από πριν

Τον σκύλο μου τον είχα ονομάσει Γκούφη γιατί είχε μόνιμα την γλώσσα έξω κρεμασμένη και όπως ήταν φυσικό τί άλλο να κάνει ένα παιδί μόλις δει γλώσσα έξω να κρέμεται?
Ετσι λοιπόν πέρασα την παιδική μου ηλικία πιπώνοντας τον Γκούφη
και τον κανονικο σκυλο,και το βαλσαμωμενο λαμπραντορ...ειχες αφησει τιποτα ξετσιμπουκωτο ρε Νιτρο??

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Sorry για την καθυστέρηση αλλά έλειπα ,λοιπόν Than88 δεν ξέρω πως θα σου ακουστεί αυτό αλλά ΔΕΝ σου την προτείνω.
Σε αυτήν έτσι και πας να την πιάσεις από το χέρι θα στο δαγκώσει...
Πάντως αν την δεις ο νταβατζής της τότε θα περάσεις καλά, αν δεν τον έχεις τον συγκεκριμένο ρόλο στο ρεπερτόριό σου τότε ξέχασέ την.
Καλημέρα! Εντάξει κατάλαβα θα πάω λολίτα απόψε και θα είμαι ο hulk θα αφήσω την τρίτη την Κάρολ να με ταΐσει κρέμα! Α ρε Nitro με έφτιαξες πάλι πρωί πρωί!

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ Lolita γιατι ειναι για πολυ σκληρο παιχνιδι και ειναι κωλοπετσωμενη . :bottom: :bottom: :new_shocked:
:hammer: :uzi: :blowup:Δεν καταλαβαινει τιποτα λεμε. :headbang: :headbang:
:argue:Τα λεω για να μην εχουμαι και αλλες κλαψες. :think:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ Lolita γιατι ειναι για πολυ σκληρο παιχνιδι και ειναι κωλοπετσωμενη . :bottom: :bottom: :new_shocked:
:hammer: :uzi: :blowup:Δεν καταλαβαινει τιποτα λεμε. :headbang: :headbang:
:argue:Τα λεω για να μην εχουμαι και αλλες κλαψες. :think:
Φίλε μου baby το σκληρό παιχνίδι το τραβάω την παρθένα να μη μου παίξει εκεί εγώ τα παίρνω. Εκεί θα κλάψω.  :-*

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom