το mac μου εχει καποιο προβληματακι οποιος καλος χριστιανος θελει και μπορει ας προσμετρηση αλλη μια αποψη .....αφορα Εlectra
Κάντε την κριτική σας:
electristikame
Βαθμολογίες
Εμφάνιση (πρόσωπο) 8
Εμφάνιση (σώμα) 8
Γενική συμπεριφορά 8
Επικοινωνία 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9
Σχέση απόδοσης/τιμής 8
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης:
17.04.2008
Διάρκεια συνάντησης: 2ωρες
Κόστος συνάντησης: 350
Incall-Outcall:
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη σηνάντησης: Αθηνα *
Συμπεριφορά πρακτορείου: Μετρια
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Σιγουρα
Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών:
A-level (πρωκτικό): οχι
Πεολειχία: χωρις προφυλακτικο
Εκσπερμάτωση: Στο στομα (τα φτυνει)
Σχόλια: Στην αρχη ηταν χαλασμενη μαυτο το γνωστο θεμα με το μπεμπυ της. Εγω ειπα στο κοριτσι αν δεν εισαι στα κεφια σου να φευγω γιατι σε βλεπω λιγο στης μαυρες σου μου λεει κατσε κανενα προβλημα , αυτο ηταν συγκεντρωθηκε στη δουλεια της και ομολογο περασα υπεροχα.
Χωρις να εχει αυτη την εντονη εσκορτιλα που με χαλα . Μπορουσε καλιστα να ειναι η κοπελα που γνωρισες σε καφε στη παρο και δουλεβει εκει για να βγαλει τα εξοδα για τις διακοπες τις . Καλιγραμμο σωματακι μικρο μεν βυζι αλλα ομορφο ρωγακι, σφιχτο νουνακι (having consider τη εχει περασμενα) ωραιο δερμα, καθαρουλα . Mαμηθηκαμε κυριως στα 4ρα εκανα παιχνιδι με καθρεπτες και εβλεπα τις ματαρες τις στην αντανακλαση Καταπληκτικη πιπα με βαθος και ζουμακι , ακουραστη (25 λεπτα μεσα στο 'νερο') με πολυ ορεξη και κεφι χωρις να σου δινει αυτη την αντε να τελειωνουμε ματια. Ειχα 3χ3 το οποιο ειναι μεγαλη επιδοση για μενα στις 2 ωρες . Το οτι δεν μιλουσε λογο γλωσσας πολυ στα συν, γιατι ειμασταν ποιο στα χαδια και τα γλωσσφιλα παρα να φαμε το χρονο μας σε ανουσιο μπλα μπλα ... πολυ του γουστου μου ...... ευτυχως δεν μου εβγαλε την κακη της πλευρα γιατι ηταν απαραδεκτα αυτα που εκανε σε αλλους ( δεν λυνουμε τα οικογενειακα μας στο κινητο εν' ωρα υπηρεσιας). Αλλα κακος δεν της φεραν το κινητο στο κεφαλι να πανε να φυγουν τεσπα.