Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (9 μέλη και 57 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Με χαλάει η σιλικόνη ρε γαμώτο και για αυτό δεν έχω πάει ακόμα...Φάτσα και σώμα τη γουστάρω την Krystal.
αδερφε και εμενα δεν ειναι το καλυτερο μου η σιλικονη, αλλα μονο και μονο η διαθεση στο sex ειναι το κατι αλλο πραγματικα

Επισκέπτης
Αντε μορτακια Καλο Πασχα
URL]]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αντε μορτακια Καλο Πασχα http://[URL unfurl="true"]www.crazypics.de/smilies/tiere/1430.gif[/img[/URL]]
[/quote]κατσε ρε αδερφε να χαβαλεδιασουμε λιγο, και μετα παμε εκκλησια, αντε και θα σου φερω και την krystal :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κατσε ρε αδερφε να χαβαλεδιασουμε λιγο, και μετα παμε εκκλησια, αντε και θα σου φερω και την krystal :2funny: :2funny:

Εσυ ματσουλησες αλανιαρη. Να δουμε τι θα πει ο πατερ που αμαρτησες Μεγαλοβδομαδιατικα. Ασε με ρε συ να παω να φτιαξω τον αμνον, μη μου λες για krystal.

Εισαι να τις παρουμε μαζι krystal και TIf οταν ξαναρθουν;

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εσυ ματσουλησες αλανιαρη. Να δουμε τι θα πει ο πατερ που αμαρτησες Μεγαλοβδομαδιατικα. Ασε με ρε συ να παω να φτιαξω τον αμνον, μη μου λες για krystal.

ουτε εγω εχω ματσουλισει, σιγα σιγα ερχεται και αυτη η ωρα,οσο για το αλλο το κλεινουμε απο τωρα  :rockon:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Καλό Πάσχα παιδιά και προσοχή στις φόλες!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

karlito10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα και καλη ανασταση να εχουμε ολοι.συνεχειστε με ευλαβεια την ακαταπαυστη καταγραφη εμπειριων για να βοηθατε πιο πολυ ατομα σαν και μενα που λογω οικονομικων τιμαω το θεσμο αυτο μια φορα στο μηνα η καλυτερα το διμηνο θα ελεγα και σαν βαση τα μονοωρα.με εχετε σωσει ουκ ολιγεσ φορες και αυτο ειλικρινα σας το αναγνωριζω. εχω κλεισει για sheila την τεταρτη κατα το βραδακι αλλα φοβαμαι μην εχει κουραστει το μωρο και δεν μπορει να αποδωσει.τι λετε?αξιζει τα 300?μπορω να σας βοηθησω εαν θελετε για cg εγχωριας προελευσεωσ για καποιεσ πληροφοριες αν την εχω παρει γιατι ασχολουμαι ολιγο καιρο με δαυτες.καλη ανασταση και παλι και οι αποψεις σας θα με βοηθησουν τα μεγιστα.τι λετε λοιπον?

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

Κι εγώ μέσα...Μην με αφήνετε έξω...
Άντε παιδιά ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και καλές εκτονώσεις μετά το πάσχα, με τα CT μας να φύγουν οι τοξίνες.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
καλησπερα και καλη ανασταση να εχουμε ολοι.συνεχειστε με ευλαβεια την ακαταπαυστη καταγραφη εμπειριων για να βοηθατε πιο πολυ ατομα σαν και μενα που λογω οικονομικων τιμαω το θεσμο αυτο μια φορα στο μηνα η καλυτερα το διμηνο θα ελεγα και σαν βαση τα μονοωρα.με εχετε σωσει ουκ ολιγεσ φορες και αυτο ειλικρινα σας το αναγνωριζω. εχω κλεισει για sheila την τεταρτη κατα το βραδακι αλλα φοβαμαι μην εχει κουραστει το μωρο και δεν μπορει να αποδωσει.τι λετε?αξιζει τα 300?μπορω να σας βοηθησω εαν θελετε για cg εγχωριας προελευσεωσ για καποιεσ πληροφοριες αν την εχω παρει γιατι ασχολουμαι ολιγο καιρο με δαυτες.καλη ανασταση και παλι και οι αποψεις σας θα με βοηθησουν τα μεγιστα.τι λετε λοιπον?

Eγώ δεν θα την έκλεινα σαν πρώτο μου CT.
Βέβαια αυτήν την εποχή οι επιλογές είναι περιορισμένες...Εγώ θα σου συνιστούσα αφού όπως λες θα χτυπάς CT  μια φορά το μήνα , να περιμένεις τις αφίξεις μέσα Μαίου που θα είναι σίγουρα πολλές οι επιλογές.

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

Γιατι? Δαγκώνει?

Eγώ δεν θα την έκλεινα σαν πρώτο μου CT.
Βέβαια αυτήν την εποχή οι επιλογές είναι περιορισμένες...Εγώ θα σου συνιστούσα αφού όπως λες θα χτυπάς CT  μια φορά το μήνα , να περιμένεις τις αφίξεις μέσα Μαίου που θα είναι σίγουρα πολλές οι επιλογές.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αγόρασε καμια 12άδα RedBull να την ποτίσεις, διότι πριν κάνει το επόμενο tour σε Αθήνα (γύρω στις 18-20 Μαϊου) θα έχει περάσει διαβολοβδομάδα "PATH"!

Επισκέπτης
Αγόρασε καμια 12άδα RedBull να την ποτίσεις, διότι πριν κάνει το επόμενο tour σε Αθήνα (γύρω στις 18-20 Μαϊου) θα έχει περάσει διαβολοβδομάδα "PATH"!

Καλημερα και καλη φαγοπιοτουρα !!!! :2funny:

Ετσι ε!!! Μετα την Μεγαλοβδομαδα εχεις διαβολοβδομάδα  :2funny: :2funny:. Ας ερθει και κατι θα την ποτισουμε να στανιαρει  :rockon: :rockon:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

Παρόμοια θέματα