Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (2 μέλη και 76 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οχι σιγα μην δεν καθαριζε ο προμοτερ.
Εδω δεν θα σουβλιση αρνι για χατιρι της γιατι θα σουβλιση αυτην την ιδια.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.884
Πόντοι
606
lalakukaki πρακτορα της CIA με παρακολουθεις απο τα βουνα??

Επισκέπτης
Προς φίλο [size=10pt]antonis13[/size]  που εγραψε για την Elektra Angel : ''μπενω μεσα και επαιζε με το κινητο τησ
και αρχισε να μου λεει κατι για baby λεω δεν αρχισαμε καλα ....αλλα συγνωμη ρε παιδια δε παω να κανω city tour εστω και να ξερω οτι η γκομενα δε τα μηλαει
και να ακουω για το μωρο της μωλις μπω..''

Φιλαρακο σου ελεγε για τον δικο μας τον ΒΑΒΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν σου ελεγε για το παιδι της  :2funny: :2funny: επρεπε να της ελεγες χαιρετισματα  :2funny: :2funny: και να δεις πως θα περναγες.

Δεν παρακολουθεις το  thread  :2funny: :2funny: :2funny:
Μου εφταξες την ημερα να εισαι καλα.
Καλο Πασχα!!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.884
Πόντοι
606
Προς φίλο [size=10pt]antonis13[/size]  που εγραψε για την Elektra Angel : ''μπενω μεσα και επαιζε με το κινητο τησ
και αρχισε να μου λεει κατι για baby λεω δεν αρχισαμε καλα ....''

Φιλαρακο σου ελεγε για τον δικο μας τον ΒΑΒΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν σου ελεγε για το παιδι της  :2funny: :2funny: επρεπε να της ελεγες χαιρετισματα  :2funny: :2funny: και να δεις πως θα περναγες.

Καλο Πασχα!!!!
φιλε antonis13 σε οποιο citytour και αν πας ενα BABY θα το ακουσεις.στο αγγλοαγγλικο λεξικο διπλα στα citytours γραφει BABY :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και αρχισε να μου λεει κατι για baby λεω δεν αρχισαμε καλα ....αλλα συγνωμη ρε παιδια δε παω να κανω city tour εστω και να ξερω οτι η γκομενα δε τα μηλαει

Καλο Πασχα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Δεν παρακολουθεις το  thread
Μου εφταξες την ημερα να εισαι καλα
Καλο Πασχα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
τι κανουμε αδερφια ολοι καλα? και εμεις οι εντος, και οι εκτος των τοιχων βλεπω δεν μας ξεχνανε(lalak) :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
striantaf η Crys και η Tif ειχαν παει εκκλησια γι' αυτο δεν τις βρηκαμε. Τισ ειδα στον επιταφιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
striantaf η Crys και η Tif ειχαν παει εκκλησια γι' αυτο δεν τις βρηκαμε. Τισ ειδα στον επιταφιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μωρε σαν να εχεις δικιο, και μενα τις πηρε το ματι μου και λεω μπα, αλλα αφου το διασταυρωνεις και εσυ ετσι θα ειναι :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom