Επισκέπτης
Καλα ρε συ, την εχω και πολυ αχτι, οταν ξαραθει θα κατασκηνωσω εκει
το θεμα ειναι να μην σε εχει εκεινη αχτι γιατι θα περασεις δυσκολες στιγμεςΚαλα ρε συ, την εχω και πολυ αχτι, οταν ξαραθει θα κατασκηνωσω εκει
εννοητε δεν κανει τετοια πραγματα, μονο αυτη θελει να πηδαει και απο οσο μπορω να ξερω θα αργησει να ξαναερθει,γιατι οι επαγγελματικες δραστηριοτητες της,εχουν εξαπλωθειΛεω να την πηδήξω, λες να της κακοφανει;
Εμένα πάλι μου προκαλεί γέλιο.Εμένα πάλι μου ξυπνάει συναισθήματα στοργής και προδερμ τόσο που θα ήθελα να την βγάλω για παγωτο!
Φίλοι πήγα Crystal και πήδαγα συνεχώς επί ένα μισάωρο! Και το παρτάλι η Sheila στα δέκα λεπτά μου είπε ότι κουράστηκε. Και είχα ξεχάσει να πάρω το αναπηρικό μαζί μου.
Ουστ ρε τσόλι που ζητάς 500 για τρίωρο! Γιατί για να σε ταΐσω κρέμα μετά?
για bibi δεν ξερω, αλλα krystal is a μητρομανα προσωπικα εμενα δεν με αφηνε ουτε τσιγαρο να κανω! :o :o :oΆν ξαναέρθει η Bibi θα το σπάσεις το ρεκόρ σου...Εκεί ο καθαρός χρόνος πηδήματος ισοδυναμεί με την ώρα του ραντεβού. Δηλαδή έχει μόνο δράση.
για bibi δεν ξερω, αλλα krystal is a μητρομανα προσωπικα εμενα δεν με αφηνε ουτε τσιγαρο να κανω! :o :o :o
Με χαλάει η σιλικόνη ρε γαμώτο και για αυτό δεν έχω πάει ακόμα...Φάτσα και σώμα τη γουστάρω την Krystal.
Αμα την βρεις πεστο και μενα .... Την κουφαλιτσα την εχω αχτι.
[/quoΑμα την βρεις πεστο και μενα .... Την κουφαλιτσα την εχω αχτι.
Tί δεν είναισ σιλικόνη? Ή είναι καλής ποιότητας?
Αδιαβροχη, που να ξερω σαματι την ειδα; Με εστησε γι' αυτο αν ξαναρθει θα τα πουμε Παλιοελλαδιτικα, την κουφαλα επαναλαμβανω!!