Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (2 μέλη και 75 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλα ρε συ, την εχω και πολυ αχτι, οταν ξαραθει θα κατασκηνωσω εκει  :rockon: :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Λεω να την πηδήξω, λες να της κακοφανει;  :2funny: :2funny: :happy: :bounce-glasses:
εννοητε δεν κανει τετοια πραγματα, μονο αυτη θελει να πηδαει :2funny: :2funny:και απο οσο μπορω να ξερω θα αργησει να ξαναερθει,γιατι οι επαγγελματικες δραστηριοτητες της,εχουν εξαπλωθει :2funny: :headbang:

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι έκφυλο κομμάτι ειναι αυτη η Sheila, συναγωνιστές? Με το που την είδα για άγνωστο λόγο μου εξατομίκευσε πλήθος ζωωδών ενστίκτων και.. ακόμα ένας στη λίστα.

Επισκέπτης
Παντως ενα να ξερεις φιλε speck50 : Δεν εισαι μονος  :2funny: :2funny: :2funny:

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα πάλι μου ξυπνάει συναισθήματα στοργής και προδερμ τόσο που θα ήθελα να την βγάλω για παγωτο! :dancing:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Φίλοι πήγα Crystal και πήδαγα συνεχώς επί ένα μισάωρο! Και το παρτάλι η Sheila στα δέκα λεπτά μου είπε ότι κουράστηκε. Και είχα ξεχάσει να πάρω το αναπηρικό μαζί μου.

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Ουστ ρε τσόλι που ζητάς 500 για τρίωρο! Γιατί για να σε ταΐσω κρέμα μετά?

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Φίλοι πήγα Crystal και πήδαγα συνεχώς επί ένα μισάωρο! Και το παρτάλι η Sheila στα δέκα λεπτά μου είπε ότι κουράστηκε. Και είχα ξεχάσει να πάρω το αναπηρικό μαζί μου.

Άν ξαναέρθει η Bibi θα το σπάσεις το ρεκόρ σου...Εκεί ο καθαρός χρόνος πηδήματος ισοδυναμεί με την ώρα του ραντεβού. Δηλαδή έχει μόνο δράση.

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ρε Than88 την υπολοιπη ώρα τι κάνατε? Το Μπεν Χουρ βλέπατε? :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Άν ξαναέρθει η Bibi θα το σπάσεις το ρεκόρ σου...Εκεί ο καθαρός χρόνος πηδήματος ισοδυναμεί με την ώρα του ραντεβού. Δηλαδή έχει μόνο δράση.
για bibi δεν ξερω, αλλα krystal is a μητρομανα :2funny: προσωπικα εμενα δεν με αφηνε ουτε τσιγαρο να κανω! :o :o :o

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
για bibi δεν ξερω, αλλα krystal is a μητρομανα :2funny: προσωπικα εμενα δεν με αφηνε ουτε τσιγαρο να κανω! :o :o :o

Με χαλάει η σιλικόνη ρε γαμώτο και για αυτό δεν έχω πάει ακόμα...Φάτσα και σώμα τη γουστάρω την Krystal.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

Επισκέπτης
Αδιαβροχη, που να ξερω σαματι την ειδα; Με εστησε  :headbang: γι' αυτο αν ξαναρθει θα τα πουμε Παλιοελλαδιτικα, την κουφαλα επαναλαμβανω!!

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Αδιαβροχη, που να ξερω σαματι την ειδα; Με εστησε  :headbang: γι' αυτο αν ξαναρθει θα τα πουμε Παλιοελλαδιτικα, την κουφαλα επαναλαμβανω!!

Α την Πόρνη. Κι εγώ νόμιζα πως έφαγες καλά τη Μεγαλοβδομάδα.

Επισκέπτης
Μην το βριζεις το κοριτσι  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν παρακολουθεις το thread θα σε μαλωσω  :tickedoff: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom