Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (25 μέλη και 177 επισκέπτες)

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
Εγώ δεν κατάφερα να κλείσω Tif και έτσι χτυπάω αύριο 2ωρο με Crystal!
Και την επόμενη φορά θα ξεσκίσω την Tif!!!!!

και ΄γω δεν καταφερα να κλείσω tiffany, και έκλεισα amber... ελπίζω να μην τα κλαίω μετα όπως ο φίλος συναγωνιστής.
Φίλε ρεμπέτη ελπίζω να έχω την τύχη σου

Επισκέπτης
και ΄γω δεν καταφερα να κλείσω tiffany, και έκλεισα amber... ελπίζω να μην τα κλαίω μετα όπως ο φίλος συναγωνιστής.
Φίλε ρεμπέτη ελπίζω να έχω την τύχη σου
Ανέβασα review, Θα σου πω μόνο αν θέλεις να ασχοληθείς λίγο με το κορίτσι, θα στο ανταποδώσει. :rockon: :rockon:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ανέβασα review, Θα σου πω μόνο αν θέλεις να ασχοληθείς λίγο με το κορίτσι, θα στο ανταποδώσει. :rockon: :rockon:
Μια χαρά θα περάσεις με Amber μην ανησυχείς είναι horny κορίτσι και ξέρει να φτιάχνει καταστάσεις...Αντε καλό βόλι αδέλφι!!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλα ρε μαγκες τετοια κινηση η Tiff.
Γιατί πες μου ότι δεν το περίμενες????
Εγώ για αυτό έψαχνα τρόπο να μάθω πότε θα έρθουν και όταν το έμαθα η Tif ήταν ήδη κλείσμένη (τουλάχιστον τις ώρες που με βολεύουν)και τελικά έκλεισα με crystal.Οχι ότι με χαλάει αλλά για ένα κλίκ παραπάνω ήθελα Tif.Αnyway κατά 99% θα περάσω καλά...

Επισκέπτης
Καλα ρε μαγκες τετοια κινηση η Tiff.

Οπως καταλαβαινετε καποιοι θα περασουν καλα και καποιοι αλλοι οχι, γιατι και οι προσδοκιες ειναι πλεον μεγαλες απο την συγκεκριμενη κοπελα, Αλλα και με τετοιο ξεσκισμα που θα φαει ειναι λογικο σε κοποιους να αδυνατει να τους κανει τα χατηρια.
Αρα περιμενω να δω αλλα review τελεια και αλλα κολοκυθια. Ποιοι θα ειναι οι τυχεροι και ποιοι οι ατυχοι  :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οπως καταλαβαινετε καποιοι θα περασουν καλα και καποιοι αλλοι οχι, γιατι και οι προσδοκιες ειναι πλεον μεγαλες απο την συγκεκριμενη κοπελα, Αλλα και με τετοιο ξεσκισμα που θα φαει ειναι λογικο σε κοποιους να αδυνατει να τους κανει τα χατηρια.
Αρα περιμενω να δω αλλα review τελεια και αλλα κολοκυθια. Ποιοι θα ειναι οι τυχεροι και ποιοι οι ατυχοι   :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα το δικο μου θα μπει το βραδακι στο thread μιας και εχω γραψει review πιο παλια. :rockon:
Μπορω να το γραψω και τωρα αν θες γιατι ξερω οτι θα περασουμε καλα οπως και τις προηγουμενες φορες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
RESPECT ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΡΟ  :rockon:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Αρα περιμενω να δω αλλα review τελεια και αλλα κολοκυθια. Ποιοι θα ειναι οι τυχεροι και ποιοι οι ατυχοι   :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως και την προηγουμενη φορά δεν έφαγε και λίγα και σταμάτησε στο 9,6 ο μέσος ορος της στο site!Αντε να πέσει περίπου 0,5-0,7 από τον μέσο όρο ο βαθμός της αυτή την φορά που σημαίνει πάλι καλά είναι γιατί τα στα κριτίρια που αφορουν εμφάνιση το 9 με 10 το έχει σίγουρο, οι κοπέλες που κλείνουν τα ραντεβου είναι συνεργάσιμες και γρήγορες (My opinion of course) οπότε ένα 9αρακι με 10αρακι το έχει σε 3 κατηγορίες...Να πέσει μέχρι το 8 σε κάποιες από κάποιους....Πολύ ΒΙΑ και σπάνιο το θεωρώ!

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ έκλεισα με Tiff, 1 ωρίτσα βρήκα μόνο αν κι ήθελα παραπάνω. Το φοβάμαι πολύ αυτό το ραντεβού, το κορίτσι είναι πνιγμένο στη δουλειά. Μου αρέσει όταν κλείνω κάτι να έιναι κάπως φρέσκια η άλλη για να αποδώσει καλύτερα. Αλλά αυτή είναι πειρασμός και παραβίασα τις αρχές μου :rockon: :rockon:
Από εβδομάδα νεώτερα. Μην την ξεσκίσετε πολύ  μέχρι τότε

Επισκέπτης
Θα σου πω το βραδυ και αυτην ειδικα θα την βαθμολογισω με κλιμακα στα 100. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paulos1966

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για ellen petit ενα τσεχοπουλο που μενει αθηνα  γνωριζει κανενας φιλος τιποτα? thank yoy

Επισκέπτης
Θα σου πω το βραδυ και αυτην ειδικα θα την βαθμολογισω με κλιμακα στα 100. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κουφάλα πες τι ώρα θα πας να έρθω να χτυπάω την πόρτα συνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος αλήτης έχει κλείσει για Σάββατο 10 - 12 π.μ και δεν τον πρόλαβα;  :headbang: :headbang:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
και εγω εκλεισα krystal για σημερα tifanny ηταν  ψιλοφουλ, δεν πειραζει καλα  θα περασουμε και εμεις τα παιδια ενος κατοτερου θεου :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αδιαβαστους σας πιανω με αυτο το μωρο :2funny: :2funny: :2funny:. Ειναι μουναρα, πρωην πορν σταρ, και δουλευει φωτομοντελο. Ισως κατι να ηξεραν οι Γαλλοι, και απλος να μην ηταν σε φορμα οταν την συναντησες. Φωτογραφειες παρακατω
Οκ BerettaSO  και εσυ της εριξες κανενα πυροβολισμο η απλα λογια λεμε.
Γιατι στις φωτο εγω να δεις πως ειμαι σκετη Pamela Anderson.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ πάντως συμβουλεύτηκα τις κριτικές των μελών του site και θα δοκιμάσω Crystal αύριο.....

eniote@thessaloniki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
filoi synagonistes..... tha eimai athens thn kyriaki kai prospathisa na vro kanena kalo city tour... alla oles einai mexri savato i meta apo deytera pali....
paizei kati tin kyriaki kai den exei kanena praktoreio available...? ti ginetai? sos...
an xerei kapoios kopela available pls pm

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom