Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (28 μέλη και 165 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Martina.
Την πηρα περσι και τα εχω γραψει μην λεω τα ιδια.
Απλα το κοριτσι εχει σκληρα χαρακτιριστικα και ειναι ψηλη.
Μην ακουω μαλακιες οτι ειναι τραβελα.
Βεβαια εδω μεσα ολες μπορουν να γινουν τραβελες για τον καθενα εαν κρινω απο τα ραπορτα ΤΩΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ που θεωρουν την ΛΙΝΤΑ ΑΠΟ ΛΕΛΑΣ τραβελι.
Ας κατεβουν στην Συγγρου για να δουν τι σημαινει ΤΡΑΒΕΛΙ με οργανο η χωρις.
Απλα κουβεντες.

Gooooodddd Morning and Thanks BABY, just wanted to know for personal reason. ΔΕΝ υπήρχε πρόβλημα ασε με τις παπαριές που ΛΕΕΙ η μου αρέσει η ....
Regards

Οσο για την ΜΙΛΑ i would like to say ....  we do not pay 400, an extremely high amount, for chemistry. We do not go to supermarket my dear.
In other words i would like to say please go .... duck.

Το εγραψα αγγλικά να μην χρειαστεί να το μεταφράσεις.... αμα θέλει και άλλες γλώσσες και στην μητρική της ΚΑΝΕΝΑ προβλημα

Καλημέρα σ' όλους. Α και κα΄τι άλλο BABY η πολύ δουλειά τρώει το αφέντη.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Με έφτιαξες με την ταινιάρα πρωί - πρωί, Baby...

Καλημέρα και από εμένα!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Απαντηση της Karo σημερα το πρωι στις 7.38 με sms στο τηλεφωνο μου για το προβλημα που διμιουργηθηκε με τον Butts στο Date που ειχαν .
Το γραφω στα Αγγλικα οπως μου το εστειλε και τα συμπερασματα δικα σας.
Ερωτηση μου .
Καρο εχει δhμιουργηθη προβλημα με εναν πελατη και φιλο απο το sait ο οποιος εφυγε απογοητευμενος μετα την συναντηση σας.
Μπορεις να μου πεις τι εγινε.

Απαντηση .
Yes I know.
He is a very nice guy , but he think I am automatic.
No chemistry this gent , and I dont have lapdance in service.
Please  just maybe comment  I deserve respect , and when time is up there is no extra service.

Αυτα τα ολιγα.

[youtube=425,350]KtzRJgZG98I[/youtube]
Είπα να μην δώσω συνέχεια αλλά ...για το γαμώτο!!!
Το he think I am automatic πάει στο γεγονός ότι δεν κατάλαβε ότι μετά τον πρώτο γύρο ότι γουστάρω και 2ο. Στα 15λεπτά με έντονη παράοτρυνση της για CIM τελιώνω και ξεκινά χαλαρή συζήτηση για διάφορα, μου έδειξη την γκαρνταρόμπα της μιλήσαμε για την φίλη της Moni κλπ. Αφού πέρασε κάνα 20λεπτο και δεν βλέπω καμία διάθεση για συνέχεια και ενώ όντως της έχω πει ότι για μένα η πρώτη φορά είναι αναγνωριστική για να δω αν είμαι οκ με την κοπέλα κάνω κίνηση προς αυτήν (βουτάω την κωλάρα της) εκείνη τραβιέται διακριτικά και μου πετάει τα περί appetizer και 1ης φοράς....Κατάλαβα λοιπόν ότι 2ος γύρος γιοκ είπαμε δυο μαλακίες ακόμη και έφυγα ....πάντα ευγενικός κλπ.  Στα mail Με την μίλα είπε ότι δεν ήθελα εγώ 2ο γύρο!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....
Τα περί χημείας τα ακούω βερεσέ μια χαρά τα πήγαμε και όντως δεν ήταν ακριβώς Lapdance απλά χόρευε ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι (λες και αυτό είναι το προβλημα???) ή είναι το επειχείρημα της ότι λέω μαλακίες!!!!
Για το τι deserve o καθένας άστο καλύτερα. Respect σε τάνα γιατί???? Αν είναι κέρδισε τον ......
Και το κερασάκι στην τούρτα όπου τώρα τα γυρίζει ότι όταν ήθελα 2ο γύρο είχε τελιώσει ή ώρα !!!! Ας αποφασίσει ήθελα 2ο γύρο ή όχι.
Στην μίλα είπε ότι δεν ήθελα απλά ήθελα να κουβεντιάσω (400€ για κουβέντα με τάνα!!!) και ότι εγώ φταίω που δεν το απαίτησα. Το ίδιο μου είπε και η μίλα ....έπρεπε να το απαιτήσεις γιατί δεν φάνηκε να θέλεις ....
Μάλιστα τόσο έμπειρη τάνα και δεν το κατάλαβε????
Απλά με ξεπέταξε στα γρήγορα πέρασε ευχάριστα την υπόλοιπη ώρα και τώρα που τόλμησα να κάνω παράπονα για την πανμέγιστη καρολίνα την αρχηγό το αστέρι που όλοι είναι ευχαριστημένοι κλπ πρέπει να είμαι μαλάκας!!!!

Τουλάχιστον ξέρω δεν είμαι ο μόνος ....

Αυτά & καλημέρα σας...

Επισκέπτης
Εγω δεν θελω να πω πολλα αλλα στο μονο που φταις εσυ Butts ειναι που η κουφαλα σε πηγε με τα νερα της εκει που ηθελε και εκει επρεπε να της δειξεις ποιος εισαι και οταν σου τραβηχτικε να την γυριζες στα τεσσερα χωρις δευτερη κουβεντα.
Γνωμη μου μπορει να κανω και λαθος.

Επισκέπτης
Στο φιναλε γαματην τι εγινε παμε για αλλα. :rockon:

[youtube=425,350]PpNQcXJ42bU[/youtube]

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρε παιδια HELP πως κλεινω Tiffany?
Υπαρχει καποι link???

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
HELP!!!!!
Ακουει κανεις???

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
φιλε rebetis η amber τι ελεγε χτες την πετυχες σε καλο μουντ?  :think: γιατι δεν ειδα να εχεις ανεβασει review

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
για αυτη την issabel του rob, planet dreams εχουμε κανενα review?

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ είπα τη γνώμη μου για Martina αλλά δεν βλέπω κανέναν άλλο να ανεβάζει review.....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Μόλις ανέβασα review για Yriss. Όλα καλά εκτός από το hotel . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  :tickedoff: :tickedoff:
Μικρό δωμάτιο ελεεινό και τρισλάθλιο!!!
Προτείνω αποχή από το συγκεκριμένο με ενημέρωση του γραφείου ότι σε αυτό το ξενοδοχείο δεν θα ξαναπάρουμε....
Τουλάχιστον εγώ δεν ξαναπάω δεν μπα να έρθει η Silvia Saint  :rockon: :rockon:

(.....καλά λέμε & καμιά μαλακία που κ που !! :2funny: :2funny:)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Εγώ δεν κατάφερα να κλείσω Tif και έτσι χτυπάω αύριο 2ωρο με Crystal!
Και την επόμενη φορά θα ξεσκίσω την Tif!!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom