Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (19 μέλη και 168 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλα φίλε θα κερασω μπυρες τοτε πιο διπλα στον Βαζελο

Επισκέπτης
Αμ για πες το άλλο ΒΑΒΥ για ΜΑΡΤΙΝΑ? Ειχες πάρει αν θυμάμαι ΚΑΛΑ ή όχι? ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ακουω για να μαθαίνω γιατί αμα
εχει συμβεί και ΑΥΤΟ 300 για τραβέλι, ΔΕΝ ΞΑΝΠΑΪΡΝΩ τουρίστρια ΟΥΤΕ για ΔΕΙΓΜΑ!   :headbang: :headbang: :headbang:

παντως εσενα σε τρωει ο κωλος σου να δεις τι θα γαμισει ο BABY ολη μερα του την εχεις στημμενη κ περιμενεις τι μαλακια θα του κατσει για να του την κοπανησεις  :2funny: :2funny:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Παρεμβάλλω το παρακάτω βιντεάκι ως απάντηση του καμία σχέση με τις φώτο.
[youtube=425,350]x-T8Y0AIj9k[/youtube]
ΥΓ 1 Όλοι το ξέραμε το κόλπο, αλλά θα σας πέσει η μασέλα.
ΥΓ 2 Η κομματάρα που ακούγεται είναι το Les Djinns (trentemoller Remix ), έτσι για να μην κουράζεστε στο ψαχτήρι.

Επισκέπτης
Εμενα μου αρεσει αυτο που αρεσει και σε σενα απλα. :knockinb:
ΤΟ ΜΟΥΝΙ.

Και σε εμας.....!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Πάντα επίκαιρος με τα βιντεάκια σου...Διάβασες το pm που σου έστειλα?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ερχεται....ερχεται...17/4 ΑΛΛΑ ηδη οσοι προλαβαν....προλαβαν!!!!! κατι πρωινα για αγουροξυπνημενους εμειναν

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
ερχονται ρε παιδια!!!!!crystal και tiffany jewel!!!!!οποος προλαβε τον κυριο ειδε!!!!!!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
φιλε lalalukakis εγω τωρα ειδα οτι ερχονται και με βλεπω χλωμο να βρω ωρα κενή...

Επισκέπτης
Οντως ,οποιος προλαβε προλαβε!Σιγα μην ξεφευγαν τα μωρα απο τα λαγωνικα :2funny: :2funny:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
παντως εμένα μου εχουν κολλήσει αυτές οι playmate vanda-linda που θελουν 400 ευρώ κσι οι 2 μαζι για 1 ωρα...+ 50 ευρώ γαι cim/cif...τι λές??

Επισκέπτης
Καλησπερα μορτες,
Περασα απο Αμπερ και ενα σας λεω μονο. Περασα πολυ - πολυ  καλα, το κοριτσι ειναι μια χαρα. Review αυριο, τωρα παω για νανι.......

Καληνύχτα.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Οντως ,οποιος προλαβε προλαβε!Σιγα μην ξεφευγαν τα μωρα απο τα λαγωνικα :2funny: :2funny:
εγω μολισ εκλεισα για δευτερα με σχετικη ανεση το tiffanaki-jew  (εκτος και αν δεν ειναι το ιδιο)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Αυτη λεμε και οι δυο.Εσυ συμπεριλαμβανεσαι αν και νεος στα λαγωνικα! :2funny: :2funny:
ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα εχω παρω το κακο το δρομο τελευταια και πρεπει να βαζω 1000 στην ακρη καθε μηνα για να ειμαι updated .

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αυτη λεμε και οι δυο.Εσυ συμπεριλαμβανεσαι αν και νεος στα λαγωνικα! :2funny: :2funny:
επειδη εγω ανηκω στα κοπροσκυλα και οχι στα λαγωνικα  :2funny: δωστε και σε μας καμια πληροφορια μπας και γλυψουμε και εμεις κανενα κοκαλακι :2funny:

Επισκέπτης
Αμ για πες το άλλο ΒΑΒΥ για ΜΑΡΤΙΝΑ? Ειχες πάρει αν θυμάμαι ΚΑΛΑ ή όχι? ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ακουω για να μαθαίνω γιατί αμα
εχει συμβεί και ΑΥΤΟ 300 για τραβέλι, ΔΕΝ ΞΑΝΠΑΪΡΝΩ τουρίστρια ΟΥΤΕ για ΔΕΙΓΜΑ!   :headbang: :headbang: :headbang:
Martina.
Την πηρα περσι και τα εχω γραψει μην λεω τα ιδια.
Απλα το κοριτσι εχει σκληρα χαρακτιριστικα και ειναι ψηλη.
Μην ακουω μαλακιες οτι ειναι τραβελα.
Βεβαια εδω μεσα ολες μπορουν να γινουν τραβελες για τον καθενα εαν κρινω απο τα ραπορτα ΤΩΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ που θεωρουν την ΛΙΝΤΑ ΑΠΟ ΛΕΛΑΣ τραβελι.
Ας κατεβουν στην Συγγρου για να δουν τι σημαινει ΤΡΑΒΕΛΙ με οργανο η χωρις.
Απλα κουβεντες.

Επισκέπτης
Απαντηση της Karo σημερα το πρωι στις 7.38 με sms στο τηλεφωνο μου για το προβλημα που διμιουργηθηκε με τον Butts στο Date που ειχαν .
Το γραφω στα Αγγλικα οπως μου το εστειλε και τα συμπερασματα δικα σας.
Ερωτηση μου .
Καρο εχει δhμιουργηθη προβλημα με εναν πελατη και φιλο απο το sait ο οποιος εφυγε απογοητευμενος μετα την συναντηση σας.
Μπορεις να μου πεις τι εγινε.

Απαντηση .
Yes I know.
He is a very nice guy , but he think I am automatic.
No chemistry this gent , and I dont have lapdance in service.
Please  just maybe comment  I deserve respect , and when time is up there is no extra service.

Αυτα τα ολιγα.

[youtube=425,350]KtzRJgZG98I[/youtube]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom