Επισκέπτης
Diana full booked απο τωρα?Η πρωτη που γεμισε τοσο γρηγορα το καρνε των ραντεβου.Τρελη ζητηση εχει το κοριτσι αυτο τελικα!Τοσο καλη...?
Βρεθηκαν κατι γυαλια ηλιου μαρκας cucci διασημου και ιστορικου μελους αυτου του site!Παρακαλω οποιος ενδιαφερεται να τα αποκτησει καθε προσφορα ειναι δεκτη.Η τιμη τους ξεκιναει απο 0,01 ευρω...Ευχαριστω
Ναι μάλλον πήρες την LillyΌπως κάνει και με τις περισσότερες.
Μάλλον είναι πιθανό να μιλάμε για άλλη.
Diana full booked απο τωρα?Η πρωτη που γεμισε τοσο γρηγορα το καρνε των ραντεβου.Τρελη ζητηση εχει το κοριτσι αυτο τελικα!Τοσο καλη...?
Θερμη παρακληση στον κυριο VASOS:παρακαλω οταν συναντησετε τις κυριες DOROTHI BLACK και LORA CRAFT ας τις ρωτησετε αν κανουν citytour και εαν ναι ας μου κλεισετε παρακαλω απο ενα τριωρο με την καθε μια!Ευχαριστω εκ των προτερων
Η δημοπρασια εληξε Κυριοι!Τα διασημα γυαλια ηλιου πουληθηκαν στον παμπλουτο επιχειρηματια Κο Βενέτη υστερα απο την απιστευτη προσφορα του σε ειδος!Δυο κουλουρια και ενα Milko! Ευχαριστουμε για το ενδιαφερον σας.
E,όταν τα λέμε δεν ακούς,μέχρι και οι παπασκυλάδες θα την επισκεφθούν αυτή την φορά
Και τους αγίους μαζί, ήμαρτον θεέ μουξερει αυτος που κλεινει!Αφου μιλαει με τον Θεο! ;)
Ψηλέ αν είναι κάθε φορά που έρχεσαι σε καφέ παρτούζα να φεύγεις και με ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά,τότε δεν συμφέρεις...
Ο φραπες να ειναι περιεργα χτυπημενος?
Eγω παντως το καλυτερο γαμησι σε τετοια σταση το χα κανει.Οποιος εχει δοκιμασει θα καταλαβει τι εννοω...
Απο οτι καταλαβα εχει καποια με μπαλες και ισως εκει αναμεσα stand για τον φραπε. Πρωτα χτυπημα και μετα stand. Συσκευη 2 σε 1. Ευχαριστως να εκανα εγω την προσφορα?Αλλα καφε βραδιατικα? Δεν θα μπορεις να κοιμοιθεις μετα. (κοκταιλ μπορει να γινει με την ιδια συσκευη as well)
Θερμη παρακληση στον κυριο VASOS:παρακαλω οταν συναντησετε τις κυριες DOROTHI BLACK και LORA CRAFT ας τις ρωτησετε αν κανουν citytour και εαν ναι ας μου κλεισετε παρακαλω απο ενα τριωρο με την καθε μια!Ευχαριστω εκ των προτερων