Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (4 μέλη και 67 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οχι αυτη αλλα ο καριολης που της τα εγραψε !!!
Αυτη απλα δεν κανει τιποτα !!!   :grin: :grin: :grin:

Όπως λέει και ο παππούς μου για κάποιους υπαλλήλους του που κωλοβαράνε: "αυτοί κάνουν δήθεν ότι δουλεύουν, θα κάνω και εγώ δήθεν ότι τους πληρώνω"

Κάπως έτσι πρέπει και με τις διάφορες πονηρές.

Και μιας και πιάσαμε και τα έξυπνα των παππούδων, στην συζήτηση κολλάει και το παλιό κλασσικό: "Δεν πληρώνουμε για να γαμάμε, αλλά για να κοιμόμαστε μόνοι μας".

Αυτά, με κοντές μπαλιές και γρήγορες όπως στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

:grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Σωστα Μηχανικε και ησυχοι !!!.
Δεν τις πληρωνεις για να ερθουν αλλα για να φυγουν!!!  :grin: :grin: :grin:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Εσύ είσαι η πέτρα του σκανδάλου ... διάβασε σε εσένα ότι πήρες βαθιά γλωσσόφιλα και πήγε αυτός που είναι
σίγουρα δύο κατηγορίες πάνω από σένα Reporter και η πουτάνα γύριζε κεφάλι ή τον άφηνε να γλύψει τα δόντια της μόνο ... και λογικά εκνευρίστηκε ... και αντί να φύγει κάθισε να συζητήσει μαζί της ότι πρέπει να τον φιλήσει γιατί εδωσε πολλά λεφτα και μπλα μπλα μπλα ... Αψυχολόγητα πράγματα τα οποία τα κάνει συχνά αν διαβάσεις κριτικές του ...

Εγώ νόμιζα ότι η συγκεκριμένη γενικά δεν δίνει γλωσσόφιλα όταν έγραψα το σχόλιο στην κριτική του ... δεν είχα διαβάσει τις προηγούμενες

Mallias εγώ σπάνια πηγαίνω μπουρδέλα ή στούντιο... και παίρνω συνήθως Call Girls από γραφείο ή ανεξάρτητες ... έγραψα κριτική για 2 μπουρδέλα για να σατυρίσω την κατάσταση του σεξ στο μπουρδέλο ... εσύ πάντως σίγουρα στο μπουρδέλο θα έκανες από τα 10 λεπτά τα 7 γλυφομούνι για την φτιάξεις  :grin: :grin: πες αλήθεια ?? Αυτό δεν θα έκανες ??? χαχα

Αυτές που βλέπεις στα μπουρδέλα τώρα οι Ρουμάνες,Βουλγάρες,Σκοπιανές,Αλβανές μην απορήσεις αν σε λίγο καιρό είναι τα επόμενα City Tours ... και εσύ τις πληρώνεις 200 euro ενώ άλλοι τις είχαν πάρει με 10-20 euro ...

Το ίδιο πράγμα έγινε με τις Ρωσίδες,Ουκρανές,Τσέχες ... τότε που ήταν πάμφτωχες και δεν υπήρχε ιντερνετ και ό όρος City Tour δεν υπήρχε ... Παλιά Φυλής ξέρεις τι γινόταν αλλά και στα γραφεία ... Πασαρέλα κανονικά !!! Τώρα εσύ που έχασες την ευκαιρία τότε να πας με αυτές τις μουνάρες φθηνά και ανέβηκαν τρελά οι μετοχές τους πληρώνεις τα 10πλασια ...

Εσύ απλά άργησες να μπεις στο παιχνίδι ... τώρα πετάς τα λεφτά σου σε υπερκοστολογημένα μπάζα ...

Αγαπητέ η πέτρα του σκανδάλου είναι η πουτάνα που στράβωσε. Τα υπόλοιπα που γράφεις έχω βαρεθεί να τα ακούω. Σε μπουρδέλο δεν γάμησα ποτέ, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν είναι για μένα.  Δηλαδή το φρέσκο Ρωσσιδάκι που ακριβοπληρώνω τώρα εσύ το γαμούσες πριν μερικά χρονια στο 1/10 της τιμής. Μπράβο σου είσαι μάγκας. Τώρα τι; Κεχαγιά στον πούτσο και στην τσέπη μας σε βάλαμε; Τί να κάνουμε. Είμαστε οι δευτεροτρίτοι κλάση Ελλήνων, με αρρωστημένα φετίχ που πίνουμε μουνόγαλο και σκουπίζουμε τον κώλο μας με 50ευρα. Εσύ που κατέχεις την απόλυτη αλήθεια γαμάς τις ίδιες με λιγότερα.
Και όλοι περνάμε καλά.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Αγαπητέ η πέτρα του σκανδάλου είναι η πουτάνα που στράβωσε.

Άστα αυτά εσύ φταις που έφαγε το κεφάλι του ο άλλος  :grin:

Σε μπουρδέλο δεν γάμησα ποτέ, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν είναι για μένα. 

Δεν ξέρεις τι χάνεις  :grin: :grin: χαχα

Αν δεν γάμησες ποτέ σε μπουρδέλο μάλλον πρώτη φορά θα ήταν με City Tour πριν 3 μήνες που γράφτηκες χαχα

Δεν ξέρω σε τι ηλικία είσαι αλλά καλά ξεκίνησες ... αν δίνεις 300 euro για μία ώρα γυναικείας συντροφιάς θα σέβεσαι την γυναίκα όταν μεγαλώσεις χαχα

Το μπουρδέλο δεν κάνει για σένα γιατί εσύ απότι καταλαβαίνω περισσότερα κοιτάς να γλύψεις και να φιλήσεις παρά να γαμήσεις ... Εσύ θέλεις κανά 20λεπτο γλυφομούνι για να πάρεις μπρος ... και άσε τις μαλακίες ότι το κάνεις για να ζεσταθεί η πουτάνα για το γαμήσι ... ζεστή την βρίσκεις από ξεμούνιασμα άλλου συναγωνιστή  :grin: :grin:

Δηλαδή το φρέσκο Ρωσσιδάκι που ακριβοπληρώνω τώρα εσύ το γαμούσες πριν μερικά χρονια στο 1/10 της τιμής.

Η ζωή είναι άδικη  :grin:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
O Yorkie ζήτησε τα αυτονόητα και έπραξε τα αυτονόητα. Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουν οι σελίδες

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Άστα αυτά εσύ φταις που έφαγε το κεφάλι του ο άλλος  :grin:

Δεν ξέρεις τι χάνεις  :grin: :grin: χαχα

Αν δεν γάμησες ποτέ σε μπουρδέλο μάλλον πρώτη φορά θα ήταν με City Tour πριν 3 μήνες που γράφτηκες χαχα

Δεν ξέρω σε τι ηλικία είσαι αλλά καλά ξεκίνησες ... αν δίνεις 300 euro για μία ώρα γυναικείας συντροφιάς θα σέβεσαι την γυναίκα όταν μεγαλώσεις χαχα

Το μπουρδέλο δεν κάνει για σένα γιατί εσύ απότι καταλαβαίνω περισσότερα κοιτάς να γλύψεις και να φιλήσεις παρά να γαμήσεις ... Εσύ θέλεις κανά 20λεπτο γλυφομούνι για να πάρεις μπρος ... και άσε τις μαλακίες ότι το κάνεις για να ζεσταθεί η πουτάνα για το γαμήσι ... ζεστή την βρίσκεις από ξεμούνιασμα άλλου συναγωνιστή  :grin: :grin:

Η ζωή είναι άδικη  :grin:

Έχεις χάρισμα μεγάλε. Σε όλα μέσα έπεσες...Ο Λίτσας Πατέρας είσαι;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818

Με το γλυφομούνι τί ζόρι τραβάς; Ρωσσοπόντιος είσαι;

dickydickman 69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
8
Like
42
Πόντοι
1
Με το γλυφομούνι τί ζόρι τραβάς; Ρωσσοπόντιος είσαι;

Γιατί κάθεσαι κ απολογεισαι ? Επειδή πέρασες καλά ?
Το γαμησι είναι για να το απολαμβάνεις. Παύει να είναι απόλαυση όταν γίνεται από ματαιοδοξία κ καταλήγει σε καταναγκασμο.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Τώρα όσο αφορά με εσένα ... καλή τύχη να βγαλεις γκόμενα πουτάνα με το να την χρυσώσεις στα euro ή να την σπρώχνεις στο φόρουμ .... (αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους τους παραπάνω αγαπητικούς)

φουσκωτέ μαζέψου το παραγάμησες το θέμα...το τι κάνει ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός και εσύ το ίδιο κάνεις ...από προσωπικές επιθέσεις και νουθεσίες έχουμε χορτάσει ...είπαμε να κάνουμε πλάκα αλλά τις παιδικές σου αρρώστιες τράβα βγάλτες κάνοντας πουλ οβερ και ασε τα πληκτρολόγια

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Ήρεμα συναγωνιστές. Όλα γίνονται για μία γυναίκα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
φουσκωτέ μαζέψου το παραγάμησες το θέμα...το τι κάνει ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός και εσύ το ίδιο κάνεις ...από προσωπικές επιθέσεις και νουθεσίες έχουμε χορτάσει ...είπαμε να κάνουμε πλάκα αλλά τις παιδικές σου αρρώστιες τράβα βγάλτες κάνοντας πουλ οβερ και ασε τα πληκτρολόγια

Κοίτα λεβεντοπαλίκαρο δεν είμαι συριζαίος όπως ανέφερες (χόρτασες από προσωπικές επιθέσεις στο φορουμ ε?) ... εγώ απλά κατέγραψα τον τρόπο που σκέφτονται κάποιες εκδιδόμενες όσο αφορά το ερωτικό φιλί ... δεν μπορώ να ξέρω τι προσωπικό πρόβλημα σας δημιουργεί μία εκδιδόμενη που δεν θέλει να σας φιλήσει ερωτικά (εννοώ βαθύ φιλί όχι επιφανειακό ή με τα δόντια)αλλά μάλλον είναι οι παιδικές αρρώστιες που σας βγαίνουν εσάς τα λεβεντοπαλίκαρα ...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Dimitris Syros μας τα 'πρηξες και ως εδώ με την περίπτωσή σου. Εντάξει υπερασπίστηκες τις πουτάνες που δε θέλουν να φιλάνε. Γαμώ μιλάμε. Να μιλήσουμε και για τίποτα άλλο τώρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ρε το χριστινακι ρε που το γαμαγαμε με 100 κ με πιο λιγα εκανε αναβαθμιση?ρε το χριστινακι...

Καλά για το πρεστίζ της την έκανε μάλλον, μην νομίζεις πως θα παίρνει παραπάνω απο 100 αυτή στο χέρι της.
Απλά όσο πιο μεγάλη είναι η ταρίφα σου τόσο λιγώτερο "πουτάνα" θεωρείς τον εαυτό σου. Αν δε ξεπεράσεις τα 1.000 είσαι πλέον απλά celebrity! :)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom