Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (6 μέλη και 72 επισκέπτες)

lalatos1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
33
Πόντοι
0
Θα κάνει και στάση Λιανοκλάδι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
βάζω μια φώτο της Λένας από ριτς,για την οποία έγραψα 2 λόγια στο θρεντ Θεσσαλονίκης.

Συνημμένα

• phpNZiYQiPM.jpg
    phpNZiYQiPM.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 36

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Την Sara που τουραρει τώρα Θεσ/νικη την δοκίμασε κανεις συναθλητής στην Αθήνα;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
βάζω μια φώτο της Λένας από ριτς,για την οποία έγραψα 2 λόγια στο θρεντ Θεσσαλονίκης.
Που εγραψες ρε Palermo???  :think:

Eπίσκεψη σε Λένα.
Γύρω στα 28-30,μελαχροινή με μακρύ μαλλί,μαυρισμένη,πολύ ωραίος κώλος,στήθος φτιαγμένο 2άρι περίπου,γενικά εμφάνιση ψιλογκλάμουρ.Φορούσε μαύρο νεγκλιζε ,ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα.
Όμορφο πρόσωπο,με μειονέκτημα ότι είναι κάπως σκαμμένο από παλιά ακμή.
Σέρβις πάρα πολύ καλό,με προθυμία,pse θα έλεγα για όποιον το ζητάει.
:hi:

roky72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2014
Κριτικές
15
Like
378
Πόντοι
290
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

tripoutsis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
39
Πόντοι
0
Δευτέρα βράδυ είχα ραντεβού με την τουρίστρια Lina μετά τα πολύ καλά προκαταρτικά ήρθε η ώρα για σφυροκόπημα.
Φέρνει σκουφάκι και μου λέει βάλτω μόνος σου,εγώ δεν το έκανα ποτέ με σκουφάκι !!!!!!!!,είναι το πρώτο μου τούρ και είσαι ο πρώτος μου πελάτης !!!!!!!!
Αφού είναι έτσι λέω μην χαλάσω εγώ την παρθενιά,θα στα πετάξω στο στόμα.
-Όχι μου λέει θέλω 100 ευρώ για το στόμα,οκ της λέω θα στα δώσω αλλά θα μου τα καταπιείς.Τέλειωσα στο λαρύγγι της και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη,αυτα.

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96

Καλησπέρα στη ομηγυρη !

Πέρασα  από Violete  και μάλιστα  δις !
Τη πρώτη φορά πέρασα πολύ καλά και τη δεύτερη πέρασα για να μη " τσιμπιεμαι "  ;)
Το μωρό κάνει ότι λέει από σερβιτσιο , δάχτυλα δεν αφήνει  αν  και τη δεύτερη φορά είδα λίγο φως, πίσω ούτε κατά διάνοια,  περιποίηση στον άρχοντα αλλά και στην παρέα του σουπερ, ειδικά  στην παρέα του λίγες φορές μου έχουν κάνει τέτοια κόλπα! 
Κούκλα με πολύ ωραίο στήθος,  πολύ καλή δουλειά,  κωλαρακι για σκισιμο  αλλά δεν, και μνακι γουλι και κλειστού τύπου για άπειρο γλειψιμο !
Ευχαριστώ το  Νίκο , το πρόεδρο και τ' αδέρφι του που μου την πρότειναν , οι δύο τελευταίοι στο προηγούμενο τουρ της.

Α αγαπημένη στάση στα τέσσερα , αν πάρετε δοκιμάστε αφού την περιποίηθητε και θα σας ανταμειψει ☺

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

Καλησπέρα στη ομηγυρη !

Πέρασα  από Violete  και μάλιστα  δις !
Τη πρώτη φορά πέρασα πολύ καλά και τη δεύτερη πέρασα για να μη " τσιμπιεμαι "  ;)
Το μωρό κάνει ότι λέει από σερβιτσιο , δάχτυλα δεν αφήνει  αν  και τη δεύτερη φορά είδα λίγο φως, πίσω ούτε κατά διάνοια,  περιποίηση στον άρχοντα αλλά και στην παρέα του σουπερ, ειδικά  στην παρέα του λίγες φορές μου έχουν κάνει τέτοια κόλπα! 
Κούκλα με πολύ ωραίο στήθος,   πολύ καλή δουλειά,   κωλαρακι για σκισιμο  αλλά δεν, και μνακι γουλι και κλειστού τύπου για άπειρο γλειψιμο !
Ευχαριστώ το  Νίκο , το πρόεδρο και τ' αδέρφι του που μου την πρότειναν , οι δύο τελευταίοι στο προηγούμενο τουρ της.

Α αγαπημένη στάση στα τέσσερα , αν πάρετε δοκιμάστε αφού την περιποίηθητε και θα σας ανταμειψει ☺

Άπαιχτη η violette. Για μενα το καλύτερο της τελευταίας διετίας. Κουκλάρα, συμπεριφορά, σέρβις.... Ρωςιδακι από τα πολυ ολιγα. Να μας ξανάρθει!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom