Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (1 μέλη και 66 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Παντως για να αλλαξουμε θεμα,το σκηνικο με το Ρωσικο αεροπλανο,
ισως φερει προς τα μερη μας περισσοτερα Ρωσακια,μιας και το
Ρωσικο υπουργειο εξωτερικων προετρεψε τουε Ρωσους υπηκόους να εγκαταλειψουν την Τουρκια...

μπα... όλες οι Ρωσίδες Τουρκία θα πάνε τώρα, γιατί οι Τούρκοι θα θέλουν να τις γαμήσουν και αυτές να κονομήσουν  :grin:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Παντως για να αλλαξουμε θεμα,το σκηνικο με το Ρωσικο αεροπλανο,
ισως φερει προς τα μερη μας περισσοτερα Ρωσακια,μιας και το
Ρωσικο υπουργειο εξωτερικων προετρεψε τουε Ρωσους υπηκόους να εγκαταλειψουν την Τουρκια...
Ετσι ...Παντα υστεροβουλος Φακιρη ... εδω παμε για τριτο παγκοσμιο λενε οι γεροντες  :grin:  και σενα σε νοιαζει που θαρθουν τα ρωσακια να τα πηδηξεις...  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
Ετσι ...Παντα υστεροβουλος Φακιρη ... εδω παμε για τριτο παγκοσμιο λενε οι γεροντες   :grin:  και σενα σε νοιαζει που θαρθουν τα ρωσακια να τα πηδηξεις...  :grin:
Μεχρι να ξεκινησει το πανηγυρι....ας επωφεληθούμε της κατάστασης...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.421
Πόντοι
33.818

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
τουμπανο!κανει κ σπαγγατο!  :wanker:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Επειδή βλέπω οτι από χθες έχει γίνει ο κακός χαμός εδω μέσα και επειδή εγώ προσωπικά βαθμολόγησα την νεαρά ως θεά να πω πως η επιλεκτική συμπεριφορά της σε διαφορετικούς πελάτες είναι απαράδεκτη.

Εσύ είσαι η πέτρα του σκανδάλου ... διάβασε σε εσένα ότι πήρες βαθιά γλωσσόφιλα και πήγε αυτός που είναι
σίγουρα δύο κατηγορίες πάνω από σένα Reporter και η πουτάνα γύριζε κεφάλι ή τον άφηνε να γλύψει τα δόντια της μόνο ... και λογικά εκνευρίστηκε ... και αντί να φύγει κάθισε να συζητήσει μαζί της ότι πρέπει να τον φιλήσει γιατί εδωσε πολλά λεφτα και μπλα μπλα μπλα ... Αψυχολόγητα πράγματα τα οποία τα κάνει συχνά αν διαβάσεις κριτικές του ...

Εγώ νόμιζα ότι η συγκεκριμένη γενικά δεν δίνει γλωσσόφιλα όταν έγραψα το σχόλιο στην κριτική του ... δεν είχα διαβάσει τις προηγούμενες

Dimitris Syros χαλάρωσε. Μπορεί να θεωρείς πεταμένα λεφτά τα city tour και τις γκόμενες βλαχάρες και χωριάτισσες. Ναι έχει και τέτοιες. Δεν έχει όμως κατουρημένους πορνόγερους και πακιστανούς να περιμένουν στο ίδιο δωμάτιο με σένα για να γαμήσουν μια κοπέλα για μερικά ευρώ. Τους τελευταίους μήνες έχω ξοδέψει αρκετά χιλιάρικα. Μπορεί να είναι παράλογο αλλά δεν μετανοιώνω. Οι γκόμενες που έχω πάρει ούτε τις είχα ονειρευτεί.... Και απωθημένα στο sex δεν είχα...

Mallias εγώ σπάνια πηγαίνω μπουρδέλα ή στούντιο... και παίρνω συνήθως Call Girls από γραφείο ή ανεξάρτητες ... έγραψα κριτική για 2 μπουρδέλα για να σατυρίσω την κατάσταση του σεξ στο μπουρδέλο ... εσύ πάντως σίγουρα στο μπουρδέλο θα έκανες από τα 10 λεπτά τα 7 γλυφομούνι για την φτιάξεις  :grin: :grin: πες αλήθεια ?? Αυτό δεν θα έκανες ??? χαχα

Αυτές που βλέπεις στα μπουρδέλα τώρα οι Ρουμάνες,Βουλγάρες,Σκοπιανές,Αλβανές μην απορήσεις αν σε λίγο καιρό είναι τα επόμενα City Tours ... και εσύ τις πληρώνεις 200 euro ενώ άλλοι τις είχαν πάρει με 10-20 euro ...

Το ίδιο πράγμα έγινε με τις Ρωσίδες,Ουκρανές,Τσέχες ... τότε που ήταν πάμφτωχες και δεν υπήρχε ιντερνετ και ό όρος City Tour δεν υπήρχε ... Παλιά Φυλής ξέρεις τι γινόταν αλλά και στα γραφεία ... Πασαρέλα κανονικά !!! Τώρα εσύ που έχασες την ευκαιρία τότε να πας με αυτές τις μουνάρες φθηνά και ανέβηκαν τρελά οι μετοχές τους πληρώνεις τα 10πλασια ...

Εσύ απλά άργησες να μπεις στο παιχνίδι ... τώρα πετάς τα λεφτά σου σε υπερκοστολογημένα μπάζα ...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Τωρα περι του αλλου θεματος που συζητατε τις τελευταιες μερες .
Οταν η πουτανα σας κανει νουμερα με τα φιλια να την ρωτατε ( Γιατι κουκλαρα μου τα κρατας για τον γκομενο σου )
Σιγουρα θα σας πει ναι !
Ε λοιπον εκει να της πειτε οτι κουκλαρα την επομενη μια ωρα η οσο εγω θα ειμαι ο γκομενος σου .
Και εκει η το πιανει το παρασυνθημα η περνετε τα 200 η οσα ειναι και την κανετε χαμογελαστος !!!

Αυτα τα ολιγα απο τον Παππου !!! ;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
By the way μακρυα απο την Μουνα την Νικι γιατι δεν φιλαει  :grin:  και ειναι κομοδιναρα !!!

GFE, Sex In Different Positions, 69 Position, Oral without condom, Erotic massage, Masturbation, Striptease, Kissing, Kissing with tongue, Cum on body, Full Body Sensual Massage, Sexy Shower Together, Toys (if client brings)

ψέματα λέει δηλαδή Πρόεδρε?  :grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Οχι αυτη αλλα ο καριολης που της τα εγραψε !!!
Αυτη απλα δεν κανει τιποτα !!!   :grin: :grin: :grin:

Εκτος απο το Toys.
Αλλα και σε αυτο εννοει το τηλεφωνο της που ολο με αυτο παιζει !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom