Εαν και φοβόμουν το πρακτορείο τελικά διαψεύστηκα. Το κοριτσι ειναι οπως το βλέπεται φυσικότατα και αληθινό . Κορμί λαμπάδα , στήθος διπλό στητό και νεανικό, προσωπάκι γλυκό , χαμογελαστό και σχιστά ματάκια καυλωτικά. Τα κόκκινα μαλλάκια της ειναι η αδυναμία μου . Με υποδεκτικε με το ολόσωμο της φωτογραφίας . Λαμπάδα πασχαλιάτικη , ποδάρες , κώλος σφιχτός , τα βυζια στην θέση τους . Ειπαμε δυο κουβέντες , έδωσα τα χρηματα χωρίς να μου τα ζητήσει και πήγα για μπανιο. Γυρνώντας με περίμενε στο κρεβάτι όπου και άρχισε ο αγώνας . Φιλια στο στόμα χάδια και σιγά-σιγά πίπα αισθησιακή και βαθειά . Σταμάτησε και πήγε μα φέρει το μπαλόνι , αλλα είχα αλλα σχέδια , ηθελα βα την γλυψω και μπρος και πισω . Δάκτυλά δεν αφήνει . Στα πατουσάκια γαργαλιωτανε το μωράκι, μωρακι το λες , από αυτα που θες να τα παρεις σπίτι .φερνει μετα απο προτροπή μου το μπαλόνι και κάθεται πάνω μου . Γιαμιωτανε λες και ηταν η γκομενα μου , δεν ειναι για pse. Την γύρισα για οθωμανικό για να το βλέπω και περνώ το χέρι της και την προτρέπω να με χαστουκίσει , οπως και το εκανε διστακτικά αλλα στην συνέχεια της άρεσε , έριχνε αυτή έριχνα και γω , χασκογέλαγε αλλα καύλωνε . Τελείωσα μεσα της και πήγα για μπανιο. Πιάσαμε κουβέντα για την Ελλάδα και τα χάλια μας και μετα για το αναξιόπιστο πρακτορείο της , δεν ήξερε κατι όπως και δεν ήξερε το τρίτο κοριτσι του πρακτορείου . Μονο την Τζέσυ ήξερε η οποία έμενε δίπλα . Δεύτερος γύρος μια απο τα ίδια για αρχή , την πηρα στα τέσσερα αλλα οχι δυνατά και βαθειά γιατι πόναγε, εκει τελειωσε το κοριτσι και βγήκα . Έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισε να μου τον παίζει . Την απομάκρυνα και την είπα να μαλακιστεί ο καθένας μόνος του. Έφερε το μουνακι της στο στόμα μου , το έπαιζε ταυτόχρονα και εγω το δικό μου.τελεισαμε εκεί.
Δεν θελει αγριάδες τουλάχιστον για πρώτη φορά . Ειναι ωραία και απο τις λίγες που θα κυκλοφορούσα . Δεν βγάζει το πρόστυχο και την πουτανιά. Αξίζει, εαν είχα και αλλο 200 θα πήγαινα και σημερα .