- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.287
- Πόντοι
- 17.085
πραγματικά ρε πστη μου. Τί γκαντεμιά είναι αυτή.
πραγματικά ρε πστη μου. Τί γκαντεμιά είναι αυτή.
Δεν αφησε καλες εντυπώσεις στη πολη μας νομιζω...
η TamaraVip είχε ξαναπαίξει με άλλο όνομα, θυμάται κανείς;
Ωραίος ο Καβλόπουλος!Caroline.. Ότι βλέπετε ακόμη πιο γλυκο πρόσωπο πρωτάρα, με θεματάκι στο στήθος και κομπλεξάκιόπου δεν γδίνεται. Τρυπούλες για γλθψιμο.. όχι τόσο τούμπανο ποππάκ. Χςιλάρες για πολλές πίπες αλλά προσοχή πολυ χέρι βαζει και θέλει καθοδήγηση. Όπως και ξύερισμα ξύρισμα στα 2χιλ. Πόδια της..
Μετά το μπάκετ θα ανεβάσω κριτικές.
Εγώ πάντως την Ουκρανία τη μάσησα σήμερα!!! ;)
Caroline.. Ότι βλέπετε ακόμη πιο γλυκο πρόσωπο πρωτάρα, με θεματάκι στο στήθος και κομπλεξάκι όπου δεν γδίνεται
Καυλόπουλε αν πάω με ντε σε βω θα με διώξει? ή από την πείνα και σε παπί την φορτώνω?
τυπε για χωρις ιχνος παχους κ χωρις ιχνος κρεατος τη κοβω!!ετσι ειναι?
τι εννοεις παικτη;
σωστα, κ' οι ποζες ειναι τετοιες που το δουλευουν. προς το αρνητικο μου κανει το σχολιο σου. εν τελει περασες καλα;Αν προσέξεις και στις φώτο το στήθος είναι αράδα το σετ!! Ο πλαστικός της δεν το 'χει
σωστα, κ' οι ποζες ειναι τετοιες που το δουλευουν. προς το αρνητικο μου κανει το σχολιο σου. εν τελει περασες καλα;
το fb της παρακαλω με πμ...Αρνητικό είναι σίγουρα το σχόλιο μου!! Εστάλη κριτική παίχτη.. λίγο υπομονή
απορώ που δεν το έχεις βρει ακόμητο fb της παρακαλω με πμ...
καλο!!!Είναι πετσί και κόκκαλο!! αλλά κάνει κάλο βραστό!
απορώ που δεν το έχεις βρει ακόμη
Καυλόπουλε, ρωτάω σε σχόλιο για το βυζί, τώρα είδα τι παίζει, δεν χρειάζεται να απαντήσεις εκεί
το fb της παρακαλω με πμ...
Sorry απάντησα και εκεί!! Εν πειράζει!!