pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 9.095
βιαστικουλης μου εισαι....και εγώ έτσι την πάτησα, πρώτα διάβασα την κριτική σου και σχολίασα και μετά τσέκαρα το νήμα
βιαστικουλης μου εισαι....και εγώ έτσι την πάτησα, πρώτα διάβασα την κριτική σου και σχολίασα και μετά τσέκαρα το νήμα
Σάμ, μπατάρει λίγο το δεξί κωλομέρι η μου φσίνεται;
χα χα!!samsung galaxy premium εχω ενταξει δεν ειναι κ τοπ!!στο κινητο κ στον υπολογιστη βγενουν πεντακαθαρες!οταν τις μικρινω για να περασουν εδω βγενουν οι θολουρες!!Σάμι, να σου πάρω ένα κινητό με καλύτερη ανάλυση ρε, αφού έχεις γίνει επίσημος φωτογράφος των κοριτσιών.
Ωραίος
χα χα!!οχι ενταξει ζυγισμενα ηταν!!απλα στις φωτο εχει σπασει λιγο το δεξι ποδι περισοτερο!!αποτελεσμα το γερσιμο!!!Σάμ, μπατάρει λίγο το δεξί κωλομέρι η μου φσίνεται;
Nick!! Τελικά και με παπί να πας!! θα σε δεχτεί! έπεσε πείνα και κατέβασε και τιμές!! Σήμερα και καλά είναι Ηράκλειο αλλά αν γουστάρετε σας συναντάει Γλυφάδα!
Μόνο σε παρακαλώ για τους τύπους να είναι κίτρινο το παπί.
Nick!! Τελικά και με παπί να πας!! θα σε δεχτεί! έπεσε πείνα και κατέβασε και τιμές!! Σήμερα και καλά είναι Ηράκλειο αλλά αν γουστάρετε σας συναντάει Γλυφάδα!
Μόνο σε παρακαλώ για τους τύπους να είναι κίτρινο το παπί.
χα χα χα
με υγεία τα αστέρια
εμένα για μπάζο μου κάνεικολαρα!!!
για εσενα αφου δεν γαμας που δεν γαμας θεα θα ειναι!!να περιμενουμε ποτε θα ξαναπεταχτεις τωρα για καμια μαλακια!!γιατι μονο σε αυτο εισαι καλος!!!!εμένα για μπάζο μου κάνει
1) πηρε κανεις;;;
2) γιατι είναι ολες στο ledra ?????? κανει προσφορες για βιζιτοκοριτσα;;;;
εαν ξεραμε κατι θα σας το λεγαμε!! ;)Έχω ρωτήσει και εγώ αλλά απάντηση δεν πήρα..