Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (11 μέλη και 78 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σιγα μην δεν βρουμε για την Jane , ειμαι κιολας στο ταμπλο της .
Εδω βρηκαμε για το καρο με τις πατατες την Angelica RP δεν θα βρουμε για ΤΟ ΜΩΡΟ.

[youtube=425,350]P0aXY2pM2sA[/youtube]

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Αφου φτιαχτηκα με τον lalak πρωινιατικα ειπα να χτυπησω την Milena και εγω , εστειλα τα sms μου και ως εναλλακτικη εστειλα και στην Angelica που να μου κοβοταν το χερι εκεινη την στιγμη. :crazy:
Milena εδω Milena εκει πουθενα η Milena 6 γαμημενα sms εστειλα.
Αποφασιζω και παω λοιπον στην αλλη.
Παμε πιο κατω της λεω και μου βγαζει την καποτα να φυλακιση το φιδι. Οπα της λεω ξανα ασε τις μαλακιες και προχωρα οπως ειναι . 3ο ΛΑΘΟΣ Παλι μου δωθηκε η ευκαιρια να την κανω και την πεταξα Ε ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. :jerking:
.....
Πιπα βαθμολογια -4 λογο τιμης πρεπει να κανω καλυτερη πιπα εγω.
Παμε στην ομορφια τωρα , αφου φτιαχτηκα μετα απο 1000 ζορια της λεω πως το θες κοριτσακι μου και μου λεει απο πισω στα 4.
ΩΡΕ ΩΡΕ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
Μην γελατε μαλακες μπορει να τυχη και σε εσας.
.....
Τι να κανω να μεινω με τον πουτσο στο χερι λεω ας παει το παλιαμπελο ασε που εχεις κανει και βατραχανθρωπος και εχεις και μεγαλη απνοια ας την χρησιμοποιησης και μια φορα.
Μαγκες δεν αντεξα πολυ και την γυρισα ιεραποστολικα της εβαλα και ενα μαξιλαρι κατω απο τον κωλο για να κραταει τις μυρωδιες και για να μπαινω καλυτερα και την ξεζουμισα απο την τσαντιλα
PS ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑΞΟΥΝ. :jerking:

EINAI δυνατόν να συμβεί ΑΥΤΟ σε ΣΕΝΑ ρε ΒΑΒΥ? Μήπως είσαι παλιοημερολογίτης και είναι πρωταπριλιά? (Οι ρωσσοι είναι...) Αλλά ρωσίδα να βρωμάει? ΜΠΑΣ και ήταν ΑΛΒΑΝΙΔΑ?  :2funny:
ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ακούω για ρωσίδα που να μην σέβεται την πίσω τρύπα...  Τake it easy συμβαίνουν και στις καλλίτερες οικογένειες! :think:

Επισκέπτης
ρε BABY γιατι δεν της ελεγες να κανει επιτοπου ενα μπανιο...τοσο κακκο θα ηταν?

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
βλεπω να τρωω πακετο με μιλενα αν κ εχω κλεισει εδω κ 3/4 μερες...εξαφανιζολ

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
δεν υπαεχει πλεον το προφιλ της στο γνωστο σαιτ...κ ο baby ανεφερε οτι προσπαθησε να κλεισει κ δεν πηρε καμμια απαντηση...

Επισκέπτης
δεν υπαεχει πλεον το προφιλ της στο γνωστο σαιτ...κ ο baby ανεφερε οτι προσπαθησε να κλεισει κ δεν πηρε καμμια απαντηση...

Τι να πω,εντυπωση μου κανει.Εγω εχω μια αλλη απορια ομως και απευθυνομαι στον Ζ: Πότε θα μας στειλεις τη SHEILA ρεεεεεε?

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ρε lala πραγματικά και μένα μου κάνει εντύπωση ότι τη μια ώρα την έχει 300€ όταν την μια ώρα στην Ολλανδία την έδεινα 200€ γιατί τέτοια απόκλιση???
Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής!Μήπως ξέρεις πόσο πάει και το anal για αυτή? Είναι φιξ τιμή ή κάθε κοπέλα την δικιά της?Γιατί αν πάρεις και anal τότε...

Επισκέπτης
EINAI δυνατόν να συμβεί ΑΥΤΟ σε ΣΕΝΑ ρε ΒΑΒΥ? Μήπως είσαι παλιοημερολογίτης και είναι πρωταπριλιά? (Οι ρωσσοι είναι...) Αλλά ρωσίδα να βρωμάει? ΜΠΑΣ και ήταν ΑΛΒΑΝΙΔΑ?  :2funny:
ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ακούω για ρωσίδα που να μην σέβεται την πίσω τρύπα...  Τake it easy συμβαίνουν και στις καλλίτερες οικογένειες! :think:
ρε BABY γιατι δεν της ελεγες να κανει επιτοπου ενα μπανιο...τοσο κακκο θα ηταν?
Οταν σου τυχει να τον εχεις καρφωμενο μεσα στην γκομενα και να την κοπανας βγαλτον και πηγαινε την για μπανιο και τα λεμε .
Δεν καταλαβαινεις οτι οσο πιο γρηγορα τελειωνε το μαρτυριο τοσο καλυτερα.
Τωρα για τον Yura που χοροπηδαει απο την χαρα του , ναι Ρωσσιδα ηταν και οταν θα μεγαλωσει θα αρχισει να σεβετε τον εαυτο της.
Οσο για την Milena ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Οσο για το κωλαρακι της Jane 100 Eυρα extra οποιος το θελει.
Αρα 2ωρο κωλο και cim αντε καλα 600 και με τις υγειες σας.

Επισκέπτης
Ρε lala πραγματικά και μένα μου κάνει εντύπωση ότι τη μια ώρα την έχει 300€ όταν την μια ώρα στην Ολλανδία την έδεινα 200€ γιατί τέτοια απόκλιση???
Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής!Μήπως ξέρεις πόσο πάει και το anal για αυτή? Είναι φιξ τιμή ή κάθε κοπέλα την δικιά της?Γιατί αν πάρεις και anal τότε...

υπαρχει πιθανοτητα στην τιμη να περιλαμβανει και Αnal μεσα!Θα στειλω mail αυριο και αν ισχυει αυτο εχω κανει book επι τοπου!!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
υπαρχει πιθανοτητα στην τιμη να περιλαμβανει και Αnal μεσα!Θα στειλω mail αυριο και αν ισχυει αυτο εχω κανει book επι τοπου!!!
Ρε lala θα κάνω ότι δεν το άκουσα αυτό από σενα....
Ντροπή!Ο zuzunis να έχει γκόμενα με special services (anal,CIF,CIM) και να μην τα χρεωνεί?Και να τα γούσταρε η γκόμενα και να μην ήθελε να περαστούν extra θα τα έβαζε αυτός!
Ξερεις τι Εβραίος είναι!???!!!

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή η αύξηση στο δίωρο των Τουριστριών Πόλεων το τελευταίο εξάμηνο τείνει να παγιωθεί στο 12%, δηλ. από 400 € στα 450 €.
Έγκυρες πηγές από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία κάνουν λόγο για παγίωση της τιμής των 450 € μέχρι το τέλος του 2008 ως τιμή για 2ωρο ραντεβού με τις Τουρίστριες Πόλεων.
Αυτό το έμμεσο χαράτσι στον οικογενειακό προϋπολογισμό του Καταναλωτή ΣιτυΤουρά θα αποτελέσει το κύριο θέμα σε προσεχή εκπομπή του Καναλιού της Βουλής.
Κάθε σκέψη για οργανωμένη αντίδραση είναι ευπρόσδεκτη, προκειμένου να λάβουμε μέτρα σε συλλογικό επίπεδο, ιδίως σε περιπτώσεις όπως η υπόθεση "AngelinaRP vs BABY".

Με αγωνιστικούςς χαιρετισμούς,
therion.
:rockon:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ολο το επιτελειο στελνει η αγαπητη Κυρια Mila.
Και για ολα τα γουστα ΜΕΡΑΚΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ .

Αγαπητέ μοθ BABY το ξέρω μέρες τώρα!Και μάλιστα είχα αναφέρει κάτι για την Ναταλυ καμια δεκαρια σελίδες πίσω.Οταν είδα ότι στέλνει σχεδόν όλο το γραφείο(Μονο την Αννα δεν φέρνει) της έστειλα mail και μου είπε ότι η Ελλάδα μου έχει φερθεί πολύ καλά και σε μένα και στις κοπέλες. Μαζεύω πολλά λεφτά στην Ελλάδα και οι κοπέλες το ευχαριστιούνται γιατί συναντάνε καλούς άντρες (σε όλα τους μου είπε!!!) που τις κάνουν να περνάνε ευχάριστα το tour τους. Είναι ένα δώρο προς την Ελλάδα για να σας ευχαριστήσω μου είπε! Και εγώ δεν έχασα ευκαιρία και από την πρώτη μέρα έχω κλείσει 2ωρο με μια από τα 2 ct που έχω ερωτεύτεί!!Την Ναταλυ!

Επισκέπτης
CIM, CIF and Anal extra charged. Anal only by sympathy and when not oversized.

Ρε lala θα κάνω ότι δεν το άκουσα αυτό από σενα....
Ντροπή!Ο zuzunis να έχει γκόμενα με special services (anal,CIF,CIM) και να μην τα χρεωνεί?Και να τα γούσταρε η γκόμενα και να μην ήθελε να περαστούν extra θα τα έβαζε αυτός!
Ξερεις τι Εβραίος είναι!???!!!

Ελα ντε.Τι μαλακιες λεω ο ανθρωπος :jerking: :jerking:.Λες και μου χει χαρισει καμοια το κωλαρακι της τσαμπα! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή η αύξηση στο δίωρο των Τουριστριών Πόλεων το τελευταίο εξάμηνο τείνει να παγιωθεί στο 12%, δηλ. από 400 € στα 450 €.
Έγκυρες πηγές από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία κάνουν λόγο για παγίωση της τιμής των 450 € μέχρι το τέλος του 2008 ως τιμή για 2ωρο ραντεβού με τις Τουρίστριες Πόλεων.
Αυτό το έμμεσο χαράτσι στον οικογενειακό προϋπολογισμό του Καταναλωτή ΣιτυΤουρά θα αποτελέσει το κύριο θέμα σε προσεχή εκπομπή του Καναλιού της Βουλής.
Κάθε σκέψη για οργανωμένη αντίδραση είναι ευπρόσδεκτη, προκειμένου να λάβουμε μέτρα σε συλλογικό επίπεδο, ιδίως σε περιπτώσεις όπως η υπόθεση "AngelinaRP vs BABY".

Με αγωνιστικούςς χαιρετισμούς,
therion.
:rockon:

καλώς τον!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom