με οτι παρταλια κ να κανω παρεα εγω δεν τρωγωμαι με τιποτα!!Είμαστε.. είμαστε οι άτιμοι!!!!!
Συμβουλή!!
Να βρείς να κάνεις παρέα με παρτάλια για να φαίνεσαι κούκλος!!!
εγώ αυτό κάνω!!!![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
με οτι παρταλια κ να κανω παρεα εγω δεν τρωγωμαι με τιποτα!!Είμαστε.. είμαστε οι άτιμοι!!!!!
Συμβουλή!!
Να βρείς να κάνεις παρέα με παρτάλια για να φαίνεσαι κούκλος!!!
εγώ αυτό κάνω!!!![]()
![]()
![]()
με τιποτα αδερφε!!κ για να καταλαβεται τι λεω,αν σας παει ο δρομος απο margo model πεστετης να σας δειξει τη φωτογραφια που μου εχει βγαλει για να μην ξεχασει ποτε τον πιο χαλια αντρα της ζωης της!!φίλε ούτε με μπόλικα μπαχαρικά?
κάποια στιγμή θα πας διακοπές, τότε θα αρπάξει τη μεγάλη ευκαιρία της![]()
![]()
![]()
Ibragimova
![]()
![]()
![]()
Αυτή πρέπει να περνάει ατελίωτες ώρες online για να σκάει κάθε τόσο με νέες φώτο!
Πάντως η αλήθεια είναι ότι βρίσκει κάτι .ούναρους.. απίστευτούς!!
Προσοχή Ε!!
Μη τσιμπήσει κανείς.. θα τον ΔΑΓΚΩΣΩ!!!
πρόσεχε γιατί εσύ μένεις και κοντά σε beachκ να φυγει ο καυλοπουλος θα ειμαι εγω bitch allert! ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ!
Ενδιαφερον παντως το ξανθουλιό που πας να βρεις αυριο ;)μπααααα θα σου στειλω αυριο να δεις που θα ειμαι....
Καλα σε τις εκπληξεις. Μη σου ρθει εσενα καμια εκπληξη. Το νου σου και καλο ταξιδιχαααααααααα ρωσσε!ασε να του κανω εκπληξη....
Καλα σε τις εκπληξεις. Μη σου ρθει εσενα καμια εκπληξη. Το νου σου και καλο ταξιδι
spaciboooooooooooooooooτο ξετύλιξα το κουβάρι, καλά να περάσεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
παζάλουσταspacibooooooooooooooooo