Καλημερα παικτες,
εντυπωσιακη η ελλειψη προφιλ και κριτικων εδω: . Τι παιζει;
εντυπωσιακη η ελλειψη προφιλ και κριτικων εδω: . Τι παιζει;
Φακίρη μια χαρά λουσμένη και πεντακάθαρη ήταν η Bianca εχθές το απόγευμα που την είδα. Πετίτ κουκλίτσα όλα στην πένα πάνω της και υπηρεσίες δυνατού gfe. Μαλακία μου που δεν την είχα δοκιμάσει νωρίτερα.
Σαφεστατος.Τυπε ειναι το γραφειο............
καλο καριολακι!χυσιματα παντου προσωπα στοματα!αναλ καλο θα στο προτινει κ μονητης για τα εξτρα!ωρεο σωμα καλα πηδηματα!προσωπο λιγο σχιστοματικο κ ιδιορυθμο!δεν μπορω να πω για το προσωπο ουτε οτι ειναι ομωρφο ουτε κ ασχημο!δεν λεει σε τιποτα οχι αρκει να πληρωθει!!καλησπέρα σε ολους.υπαρχει καποιο φιλαρακι να δωσει καμια πληροφορια για alena-model από eog???να εχει προσωπικη εμπειρια δηλ...
παικτες δωστε τα φωτα σας γιατι φαινεται καλο...
Τυπε πηγαινε στο θρεντ του Γκλαμουρ. Το μωρο ειναι πρωην Αμουρ ρους ..............
Σε διαβάζω παίκτη μου. ;)Διάβασε καμια κριτική απο azazel ρε φιλε
καλο καριολακι!χυσιματα παντου προσωπα στοματα!αναλ καλο θα στο προτινει κ μονητης για τα εξτρα!ωρεο σωμα καλα πηδηματα!προσωπο λιγο σχιστοματικο κ ιδιορυθμο!δεν μπορω να πω για το προσωπο ουτε οτι ειναι ομωρφο ουτε κ ασχημο!δεν λεει σε τιποτα οχι αρκει να πληρωθει!!
καλο καριολακι!χυσιματα παντου προσωπα στοματα!αναλ καλο θα στο προτινει κ μονητης για τα εξτρα!ωρεο σωμα καλα πηδηματα!προσωπο λιγο σχιστοματικο κ ιδιορυθμο!δεν μπορω να πω για το προσωπο ουτε οτι ειναι ομωρφο ουτε κ ασχημο!δεν λεει σε τιποτα οχι αρκει να πληρωθει!!
εαν εισαι ομωρφοπαιδο κ σε ερωτευθει μπορει κ να δεχθει τυπε μου!αν δεν πληρωθει δηλαδη δεν δεχεται χυσιμο στην μαπα της ?
υπάρχει κάνενας άσχημος εδω μέσα τύπε?
εγω!κ μαληστα πολυ τυπε!!
Σε διαβάζω παίκτη μου. ;)
πληρωνω τοτες!! εσεις οι ομωρφοι τυχεροι!freeΝα πληρώνεις τότες!!!