καλο μιλφ με πολυ ωρεα κολαρα κ αρκετα καλες υπηρεσιες κ διαθεση!!Είναι πολύ καλή.Όρμα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (16 μέλη και 342 επισκέπτες)
ψυλουσηχια βλεπω στο θρεντ!οποιος θελει γελαστο κ προσχαρο κοριτσι με ωρεο σωμα πολυ καλες υπηρεσιες γλυκο προσωπακι αλα με ακμη,ας παει στο πολινακι απο eog περιμενει!εμενα προσωπικα η ακμη της δεν με χαλαει!τι να κανουμε τωρα περναει την εφηβεια το κοριτσι.αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι πριν μηνες το κοριτσι ειχε κολαρα!τωρα εχει κολαρακι!σε αλους μπορει να αρεσει αυτο!
Συνημμένα
ψυλουσηχια βλεπω στο θρεντ!οποιος θελει γελαστο κ προσχαρο κοριτσι με ωρεο σωμα πολυ καλες υπηρεσιες γλυκο προσωπακι αλα με ακμη,ας παει στο πολινακι απο eog περιμενει!εμενα προσωπικα η ακμη της δεν με χαλαει!τι να κανουμε τωρα περναει την εφηβεια το κοριτσι.αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι πριν μηνες το κοριτσι ειχε κολαρα!τωρα εχει κολαρακι!σε αλους μπορει να αρεσει αυτο!
Μπορείς φίλε μου να μας εξηγήσεις τι σημαίνει είχε κωλάρα και τώρα κολαράκι?
οτι εχει χασει 3 με 4 κιλα!πρωτα ηταν αχλαδακι τωρα ειναι μοντελε!γουστα ομως ειναι αυτα!εχει τυχη ναπαω σε city tour κ το μπουτιτης να ειναι λεπτοτερο απο το χεριμου κ ο αλος στη κριτικη να γραφει ειχε περιτα κιλα!!περι ορεξεως εμενα μου αρεσουν τα αχλαδακια!!Μπορείς φίλε μου να μας εξηγήσεις τι σημαίνει είχε κωλάρα και τώρα κολαράκι?
Συνημμένα
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ωπα ώπα μία μία και ονόματα παρακαλώ!!!
Don Frantcesco
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Ποια είναι αυτή τυπε
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
[quote author=Don Frantcesco link=topic=27.msg6338338#msg6338338 date=1434543561]
Ποια είναι αυτή τυπε
[/quote]
η Μπιάνκα νομίζω εκτός και είναι Πωλίνα σε παλιότερη
Ποια είναι αυτή τυπε
[/quote]
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ναι αλλά κωλί γιόκ η Μπιάνκα...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ναι αλλά κωλί γιόκ η Μπιάνκα...
και λούσιμο γιοκ από ότι διάβασα
Πωλίνα πάντως αστέρι.....Καλή εμφάνιση, ακόμα καλύτερο σέρβις!!!!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
και λούσιμο γιοκ από ότι διάβασα
Και οι δύο ήταν πολύ καθαρές και περιποιημένες με μοναδικό φάουλ της Μπιάνκας που πρέπει να ήταν αλουστη καμιά βδομάδα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.867
- Πόντοι
- 34.538
Αφου ηταν μια βδομαδα αλουστη...Και οι δύο ήταν πολύ καθαρές και περιποιημένες με μοναδικό φάουλ της Μπιάνκας που πρέπει να ήταν αλουστη καμιά βδομάδα.
Πως ηταν καθαρη????
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Αφου ηταν μια βδομαδα αλουστη...
Πως ηταν καθαρη????
στο μουνι θα εννοει ο τυπος
JohnC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 475
- Πόντοι
- 290
Ειχα κλεισει την Tamara για σημερα αλλα εφαγα ακυρο γιατι ηταν λεει κουρασμενη
Τελος παντων, για να αντεξω αυτο το χτυπημα της μοιρας εκλεισα στα γρηγορα την Margo και περασα τελεια οποτε τελος καλο ολα καλα, και αν δωθει η ευκαιρια ελπιζω να συναντησω και την Tamara καποια στιγμη.
Τελος παντων, για να αντεξω αυτο το χτυπημα της μοιρας εκλεισα στα γρηγορα την Margo και περασα τελεια οποτε τελος καλο ολα καλα, και αν δωθει η ευκαιρια ελπιζω να συναντησω και την Tamara καποια στιγμη.
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Φακίρη μια χαρά λουσμένη και πεντακάθαρη ήταν η Bianca εχθές το απόγευμα που την είδα. Πετίτ κουκλίτσα όλα στην πένα πάνω της και υπηρεσίες δυνατού gfe. Μαλακία μου που δεν την είχα δοκιμάσει νωρίτερα.Αφου ηταν μια βδομαδα αλουστη...
Πως ηταν καθαρη????
Το γραφω ξεκαθαρα... Πλυμενο μουνι, αλουστα μαλια...Αφου ηταν μια βδομαδα αλουστη...
Πως ηταν καθαρη????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 618K