pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
δε φευγει κ ποτε!κλασικο ναυαγιο..κολλημενη εδω!ΟΥΣΤ!Πάλι αυτή με τις διπλοεγγραφές?
μα καλα πόσες φορές το χρόνο ερχεται
δε φευγει κ ποτε!κλασικο ναυαγιο..κολλημενη εδω!ΟΥΣΤ!Πάλι αυτή με τις διπλοεγγραφές?
Δηλαδή είναι σίγουρα η Ιουλιέτα κατά τη γνώμη σου και όχι κάποια άλλη που της έκλεψε τις φωτό? Αλλά τι ρωτάω, αν δεν ήξερε ο πρόεδρος ποιος θα ήξερε.Ελα απο τον Ιταλο γκομενο παει να κρυφτη !!!
Επανασύνδεση? . Τον Ιταλό τον ρωτάτε?Ακόοομα παίζει;
Επανασύνδεση;
Πάλι αυτή με τις διπλοεγγραφές?
Εμείς τη στείλαμε για τσάι. Αυτή πήρε από μόνη της την πρωτοβουλία.
Αυτήν τι μας τη στειλατε ρε Αθηναιοι?
Αντε παρτε την πισω!!!!
Φαινομαστε για μαλακες?
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Κάτσε γιατί δεν το έπιασα με την πρώτη. Και ο γκόμενος δηλαδή τόσο μαλάκας είναι να τσιμπήσει μόνο από την αλλαγή της εθνικότητας την στιγμή που οι φωτό δείχνουν αυτήν φάτσα κάρτα;Ελα απο τον Ιταλο γκομενο παει να κρυφτη !!!
Μακρυά απο την ALLY! προσχή μεγάλη! Μεγάλη τεμπέλο! Πτώμα εντελώς! Μην την πατήσετε! Εγω την πάτησα
Αυτήν τι μας τη στειλατε ρε Αθηναιοι?
Αντε παρτε την πισω!!!!
Φαινομαστε για μαλακες?
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Στον Η1927 πεστα,οχι σε μενα!!!!!Να διαβαζεις 3-4 σελιδες πιο πισω εγω τα εγραψα πριν ερθει επανω...
Γράψε και θάψε.Μακρυά απο την ALLY! προσχή μεγάλη! Μεγάλη τεμπέλο! Πτώμα εντελώς! Μην την πατήσετε! Εγω την πάτησα
Μην τσιμπάς. Ο πρόεδρος θέλει να την καλύψει, είναι ξεκάθαρο. Το πρόβλημα δεν είναι ο Ιταλός, άλλος είναι ο λόγος. Και στο φινάλε δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος που το έκανε. Απλά επειδή είναι στανταράκι αναρωτιέμαι αν το νέο ''ιδιοκτησιακό καθεστώς'' έχει διασυνδέσεις με Ελλάδα ή το χάνουμε το μωρό?Κάτσε γιατί δεν το έπιασα με την πρώτη. Και ο γκόμενος δηλαδή τόσο μαλάκας είναι να τσιμπήσει μόνο από την αλλαγή της εθνικότητας την στιγμή που οι φωτό δείχνουν αυτήν φάτσα κάρτα;
Το πιο σωστό θα ήταν να είχε βάλει θολούρα στην μάπα και να χρησιμοποιούσε άλλες φωτό τραβηγμένες με άλλα εσώρουχα και άλλο background που δεν έχει δει ο γκόμενος για να μην την αναγνωρίσει.
Τι να θάψει ρε ΑΝΤΙ. Αυτή θαμένη είναι από μόνη της.
Μην τσιμπάς. Ο πρόεδρος θέλει να την καλύψει, είναι ξεκάθαρο. Το πρόβλημα δεν είναι ο Ιταλός, άλλος είναι ο λόγος. Και στο φινάλε δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος που το έκανε. Απλά επειδή είναι στανταράκι αναρωτιέμαι αν το νέο ''ιδιοκτησιακό καθεστώς'' έχει διασυνδέσεις με Ελλάδα ή το χάνουμε το μωρό?
Για αυτόν τον λόγο που μόλις έγραψες, όποιο και να είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς την Ελλάδα δεν την κόβει. Αυτές που μαζεύουν χρήμα στην Ελλάδα την κόβουν για άλλους λόγους και με μεγάλη λύπη τους. Η έρχονται στα μουλωχτά ;)Λεφτά δεν έχει? Η Juliet δεν προλάβαινε να μαζεύει 200άρια.
Μουλωχτά???. Κάντο μου λίγο λιανά.Για αυτόν τον λόγο που μόλις έγραψες, όποιο και να είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς την Ελλάδα δεν την κόβει. Αυτές που μαζεύουν χρήμα στην Ελλάδα την κόβουν για άλλους λόγους και με μεγάλη λύπη τους. Η έρχονται στα μουλωχτά ;)
Private bookings ή private tour.Μουλωχτά???. Κάντο μου λίγο λιανά.