Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Διαβαζε κανεναν πιο εγκυρο .
Και οδηγός της Caterham την "πέρασε ένα χέρι"!
Διαβαζε κανεναν πιο εγκυρο .
Αν δεν την περάσει οδηγός Φεράρι εγώ δεν πάω.Και οδηγός της Caterham την "πέρασε ένα χέρι"!
εδώ βρωμάει laborgina από χιλιόμετρα
Αν θες μπορείς να πεταχτείς και μέχρι το Βέλγιο να συναντήσεις την δίδυμη αδελφή της. Σου βάζω το Link.Καλησπέρα συνάδελφοι !! ξέρει κάποιος πότε θα ξανάρθει η Juliet ?? την θέλωωω !
Αντε ρε μην λες χαζομαρες, Αφου αυτη ειναι Λευκορωσιδα !Αν θες μπορείς να πεταχτείς και μέχρι το Βέλγιο να συναντήσεις την δίδυμη αδελφή της. Σου βάζω το Link.
Και εγώ είμαι ο Brand pit. Ρε Τασούλη οι φώτο της είναι με άλλο όνομα. Τώρα αν οι φωτό είναι fake ή η Εθνικότητα ποιος ξέρει? Αν πεταχτεί κάποιος μέχρι το Βέλγιο για ΣΚ ας μας λύσει την απορία.Αντε ρε μην λες χαζομαρες, Αφου αυτη ειναι Λευκορωσιδα !
To ξερω ρε συ πλακα κανω !Και εγώ είμαι ο Brand pit. Ρε Τασούλη οι φώτο της είναι με άλλο όνομα. Τώρα αν οι φωτό είναι fake ή η Εθνικότητα ποιος ξέρει? Αν πεταχτεί κάποιος μέχρι το Βέλγιο για ΣΚ ας μας λύσει την απορία.
Ουκρανή είναι και στο EN πάντα δήλωνε Ρωσίδα. Τώρα που είναι το πρόβλημα να δηλώσει Λευκορωσίδα αν για κάποιο λόγο ήθελε να μην έχει σχέση με το παρελθόν?To ξερω ρε συ πλακα κανω !
(Αφου η Ιουλιετα ειναι Ουκρανη )
Πωωωω,ρε παιδιά τι είδα
Η κοπελιά μόλις είχα αρχίσει το σπορ 2003-2004 δήλωνε 34,και την ειχα παρει γιατι μου αρεσαν τα milf
Μπορεί να δηλώσει και Λευκοουκρανή αν θέλει να μπερδέψει κι άλλο την κατάσταση.Ουκρανή είναι και στο EN πάντα δήλωνε Ρωσίδα. Τώρα που είναι το πρόβλημα να δηλώσει Λευκορωσίδα αν για κάποιο λόγο ήθελε να μην έχει σχέση με το παρελθόν?
Ακόοομα παίζει;Ελα απο τον Ιταλο γκομενο παει να κρυφτη !!!
εδώ βρωμάει laborgina από χιλιόμετρα