BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
H Magda εφερε και την ομορφια μαζι της μην και χασουμε !!!
Απαπαπαπα αδελφακι μου !!!
*P Όντως πολύ όμορφηH Magda εφερε και την ομορφια μαζι της μην και χασουμε !!!
Εγώ πάντως και να με πλήρωνε να γράψω καλή κριτική δεν θα μπορούσα. Με τσάμπα γαμήσι τις γράφει ο fitboy? Πολύ σαβουρογάμης πρέπει να είναι.*P Όντως πολύ όμορφη
BABY βλέπεις; κ αυτή φέϊκ κριτική με 10άρια από fitboy(istanblue) Τά΄λεγα γω
Η Kira ξεχώριζε πως ήταν θρίλερ!!H Magda εφερε και την ομορφια μαζι της μην και χασουμε !!!
Είδες τι αγαμία πέφτει στην Τουρκία;Εγώ πάντως και να με πλήρωνε να γράψω καλή κριτική δεν θα μπορούσα. Με τσάμπα γαμήσι τις γράφει ο fitboy? Πολύ σαβουρογάμης πρέπει να είναι.
Not yet !!!
Κατσε να γυρισουμε απο το ΠΣΚΔ !!!
Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Πάντως είναι σίγουρα άβυζη.Η Kira ξεχώριζε πως ήταν θρίλερ!!
για την Magda έχουμε καμιά ιδέα ??
Καλά τα λες αλλά και εμείς Τουρκία γίναμε. Αυτές που πάνε εκεί έρχονται και εδώ. Πολύ σαβούρα, λίγες εξαιρέσεις.Είδες τι αγαμία πέφτει στην Τουρκία;
Αφού δεν έχει γυναίκες εκεί πέρα Άρα όποια και να πάει θα'χει δουλειά.
Γάμα τα *P πολύ γύφτος ο τύπος λέμε. Τον έκαναν και μάγκα τα γραφεία.
Μπαμ κάνουνε οι κριτικές του.Αφού σε όλες sex:active γράφει,δε πα να΄ναι και το μεγαλύτερο πτώμα έβερ
Αυτή που μου τα'λεγε τον έστρωσε όμως.Της ζήτησε cim και τ λέει αυτό είναι έξτρα,το γραφείο πληρώνει μόνο το βασικό κόστος της συνάντησης.
Και ζήτησε και 3ο μπαλάκι λίγο πριν περάσει η ώρα και τον άφησε με το πουλί στο χέρι +20 πάει του είπε.
Τουλάχιστον η κοπέλα όταν είναι να δώσει τα χρήματα στο γραφείο αντί να δώσει πίσω 100ευρώ(αν πηγαίνει 200 η ταρίφα της κ δουλεύει με 50%)απλώς δεν δίνει τίποτα και κρατάει 100.
Αυτό έλειπε να γαμιόταν και τζάμπα με τον κάγκουρα
Δεν! Το παλεύει βέβαια, είναι φιλότιμη, ευγενική και έχει σφικτό κουλουράκι. Μέτρια προς το χαμηλό όμως εμφάνιση και υγιεινή. Είναι λίγο βαριά η αίσθηση (μεταφορικά και κυριολεκτικά).Καλημέρες από Θεσσαλονίκη. πέρασε από πρωτεύουσα. Τι παίζει με τούτο;
H Magda εφερε και την ομορφια μαζι της μην και χασουμε !!!
Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Πάντως είναι σίγουρα άβυζη.
Thanks.Προς NIck και προς όποιον άλλον είχε όρεξη να τσεκάρει τη συγκεκριμένη..(MAGDA)
ΜΗΝ το κάνετε! Άβυζη, όχι όσο καθαρή θα έπρεπε,σπασμένο πρόσωπο,πιασίματα ,κυτταριτιδα, σα θείτσα έμοιαζε περισσότερο και όχι σαν ct..
Αυτά τα ολίγα
Tati, LOLITA, Margo, MAGDA, AYDA, LORYY, KIRA, Vasiliki, Eva, SELLMA, MORENA. Μια ενδεκάδα μπάζα στο χαλαρό. Υπολείμματα του μετροπόντικα. Να τις καλέσουμε σε ποδοσφαιρικό αγώνα να τους σπάσουμε τα πόδια να μην ξανάρθουν.Ελεος πια με την θεια Margo....αλλη μια επισκεψη της 28αρας!!!!!!! ρουφηχτρας....
OKTati, LOLITA, Margo, MAGDA, AYDA, LORYY, KIRA, Vasiliki, Eva, SELLMA, MORENA. Μια ενδεκάδα μπάζα στο χαλαρό. Υπολείμματα του μετροπόντικα. Να τις καλέσουμε σε ποδοσφαιρικό αγώνα να τους σπάσουμε τα πόδια να μην ξανάρθουν.
Tati, LOLITA, Margo, MAGDA, AYDA, LORYY, KIRA, Vasiliki, Eva, SELLMA, MORENA. Μια ενδεκάδα μπάζα στο χαλαρό. Υπολείμματα του μετροπόντικα. Να τις καλέσουμε σε ποδοσφαιρικό αγώνα να τους σπάσουμε τα πόδια να μην ξανάρθουν.