ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 83
- Like
- 3.745
- Πόντοι
- 14.377
DoubleΓιώργο... πήγα Πάμελα ... μετά την κριτική σου! Δεν μπορώ να συμφωνήσω και πολύ μαζί σου!! Είναι λίγο μπαμπάτσα που είπε και ο Γιατρός!
την κριτικη μου δεν τη διαβασες;αφου είχα γράψει οτι εχει περιφέρεια!δε σ άρεσε;DoubleΓιώργο... πήγα Πάμελα ... μετά την κριτική σου! Δεν μπορώ να συμφωνήσω και πολύ μαζί σου!! Είναι λίγο μπαμπάτσα που είπε και ο Γιατρός!
Αυτη εχει πανω απο χρονο να φανει.. Σιγα τη κολλητη! Μισαωρο την πηρα. Και 250 ουτε καν τωρα για πιο κατω ισως..
την κριτικη μου δεν τη διαβασες;αφου είχα γράψει οτι εχει περιφέρεια!δε σ άρεσε;
ποια μοντέλα;Δεν το πρόσεξα Γμτ!!!!!είπες ότι είναι και πέτρα!!!
![]()
![]()
Στη φώτο φαίνεται περιποιημένο! Αλλά όχι.. δε μου άρεσε!!! Στα τέσσερα ιδίως!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ξέροντας ότι είναι δίπλα η Μοντέλα... ήθελα να κάνω σκάντζα!!!! :S
ποια μοντέλα;
Διπλογιώργη έχεις μνήμη πάντως! Που το θυμήθηκες το golf!!Δεν ξέρω αν έχει ή είχε ποτέ! Αμαξάτο δεν το κάναμε ποτέ!
Κάπου τόσο εχει ;)Αυτη εχει πανω απο χρονο να φανει.. Σιγα τη κολλητη! Μισαωρο την πηρα. Και 250 ουτε καν τωρα για πιο κατω ισως..
Κάπου τόσο εχει ;)
Εγραψα οτι έχει λίγη περιφέρεια ....DoubleΓιώργο... πήγα Πάμελα ... μετά την κριτική σου! Δεν μπορώ να συμφωνήσω και πολύ μαζί σου!! Είναι λίγο μπαμπάτσα που είπε και ο Γιατρός!
Εγραψα οτι έχει λίγη περιφέρεια ....
εγω την είδα πριν 1 μήνα.
Εγω είπα οτι είναι ο κώλος της πέτραΔεν το πρόσεξα Γμτ!!!!!είπες ότι είναι και πέτρα!!!
![]()
![]()
Στη φώτο φαίνεται περιποιημένο! Αλλά όχι.. δε μου άρεσε!!! Στα τέσσερα ιδίως!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ξέροντας ότι είναι δίπλα η Μοντέλα... ήθελα να κάνω σκάντζα!!!! :S
σε χρόνο.Σε χρόνο ή σε χρήμα εννοείς ?
διαφορετικη σχολή η λετοννη !τα ίδια και τα ίδια !εχω να τη δω 2 χρονια οταν έκανε incall σε πολυ οροφή πολυκατοικία στο νέο κόσμο!καλη αλλα προτιμω το ρουμανακι !Στη λέξη τσίμπησες βρε Μάριο ? Η Μαριάννα!
![]()
Χα χα χα... ναι ναι... ήταν και Πάσχα!!!
![]()
![]()
Εγω είπα οτι είναι ο κώλος της πέτρα![]()
Πουτάνα τα έκανες![]()
![]()
![]()
διαφορετικη σχολή η λετοννη !τα ίδια και τα ίδια !εχω να τη δω 2 χρονια οταν έκανε incall σε πολυ οροφή πολυκατοικία στο νέο κόσμο!καλη αλλα προτιμω το ρουμανακι !