ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
DoubleΓιώργο... πήγα Πάμελα ... μετά την κριτική σου! Δεν μπορώ να συμφωνήσω και πολύ μαζί σου!! Είναι λίγο μπαμπάτσα που είπε και ο Γιατρός!
την κριτικη μου δεν τη διαβασες;αφου είχα γράψει οτι εχει περιφέρεια!δε σ άρεσε;DoubleΓιώργο... πήγα Πάμελα ... μετά την κριτική σου! Δεν μπορώ να συμφωνήσω και πολύ μαζί σου!! Είναι λίγο μπαμπάτσα που είπε και ο Γιατρός!
Αυτη εχει πανω απο χρονο να φανει.. Σιγα τη κολλητη! Μισαωρο την πηρα. Και 250 ουτε καν τωρα για πιο κατω ισως..
την κριτικη μου δεν τη διαβασες;αφου είχα γράψει οτι εχει περιφέρεια!δε σ άρεσε;
ποια μοντέλα;Δεν το πρόσεξα Γμτ!!!!! είπες ότι είναι και πέτρα!!!
Στη φώτο φαίνεται περιποιημένο! Αλλά όχι.. δε μου άρεσε!!! Στα τέσσερα ιδίως!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ξέροντας ότι είναι δίπλα η Μοντέλα... ήθελα να κάνω σκάντζα!!!! :S
ποια μοντέλα;
*P *PΔιπλογιώργη έχεις μνήμη πάντως! Που το θυμήθηκες το golf!! Δεν ξέρω αν έχει ή είχε ποτέ! Αμαξάτο δεν το κάναμε ποτέ!
Κάπου τόσο εχει ;)Αυτη εχει πανω απο χρονο να φανει.. Σιγα τη κολλητη! Μισαωρο την πηρα. Και 250 ουτε καν τωρα για πιο κατω ισως..
Θα ξεράσω.
Κάπου τόσο εχει ;)
Εγραψα οτι έχει λίγη περιφέρεια ....DoubleΓιώργο... πήγα Πάμελα ... μετά την κριτική σου! Δεν μπορώ να συμφωνήσω και πολύ μαζί σου!! Είναι λίγο μπαμπάτσα που είπε και ο Γιατρός!
Εγραψα οτι έχει λίγη περιφέρεια ....
εγω την είδα πριν 1 μήνα.
Εγω είπα οτι είναι ο κώλος της πέτραΔεν το πρόσεξα Γμτ!!!!! είπες ότι είναι και πέτρα!!!
Στη φώτο φαίνεται περιποιημένο! Αλλά όχι.. δε μου άρεσε!!! Στα τέσσερα ιδίως!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ξέροντας ότι είναι δίπλα η Μοντέλα... ήθελα να κάνω σκάντζα!!!! :S
σε χρόνο.Σε χρόνο ή σε χρήμα εννοείς ?
διαφορετικη σχολή η λετοννη !τα ίδια και τα ίδια !εχω να τη δω 2 χρονια οταν έκανε incall σε πολυ οροφή πολυκατοικία στο νέο κόσμο!καλη αλλα προτιμω το ρουμανακι !Στη λέξη τσίμπησες βρε Μάριο ? Η Μαριάννα!
Χα χα χα... ναι ναι... ήταν και Πάσχα!!!
Εγω είπα οτι είναι ο κώλος της πέτρα
Πουτάνα τα έκανες
διαφορετικη σχολή η λετοννη !τα ίδια και τα ίδια !εχω να τη δω 2 χρονια οταν έκανε incall σε πολυ οροφή πολυκατοικία στο νέο κόσμο!καλη αλλα προτιμω το ρουμανακι !