giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
πόσα λεφτά θέλει η .... σημαδούρα???
πόσα λεφτά θέλει η .... σημαδούρα???
Πες και ποιος είναι απο διπλα.τι να πει η πουσταρα ο τσατσος απο διπλα λες και δεν κατάλαβα η δε θυμάμαι τα avatar που εχει και τα χρησιμοποιούσε διπλα!θα μας πει και fake το αρχιδι μη του σπασω τα μούτρα !play asshole αν δε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ τισ κριτικές μου η σ ενοχλούν για οποιοδήποτε λόγο διάβασε απο τους διπλα που γαμανε με 50% αρχιδι!
Πριν το καλοκαιράκι θα κατέβουν και άλλα milf για να μαζέψουν παραδάκι από εύκολα θύματα!
Και η αλλη θελει 400 για μια ωρα....
Ουτε 100 δεν εσκαγα προσωπικα..Πριν το καλοκαιράκι θα κατέβουν και άλλα milf για να μαζέψουν παραδάκι από εύκολα θύματα!
ο μαλακας ο playboy που μπέρδεψε την Πουτσα του και δεν ξέρει τι λέει!εσυ που με ξέρεις για πες!Πες και ποιος είναι απο διπλα.
Κλώνος δεν είσαι με τίποτα.ο μαλακας ο playboy που μπέρδεψε την Πουτσα του και δεν ξέρει τι λέει!εσυ που με ξέρεις για πες!
παλι καλά που με ξέρουν μερικοί να πούμε!ρε με τα νούμερα μεχρι και με το lavio ενα και το αυτο μ είπαν!Και το θεμα ειναι οτι δεν ξέρουν και πετάνε μαλακιες αλλα είπα κ οποίος κατάλαβε και γνωρίζει το ιστορικό απο διπλα οι εχθροί ειναι περισσότεροι απο φίλους που είχα εκει!αλλα άμα δεν κανείς χαρές και λες τα πράματα οπως ειναι ...Κλώνος δεν είσαι με τίποτα.
Αφού έφυγες και απο δίπλα είσαι υγειής ;)
Γιατρέ εγώ που δεν έφυγα ακόμα από δίπλα έχω ελπίδες; *PΚλώνος δεν είσαι με τίποτα.
Αφού έφυγες και απο δίπλα είσαι υγειής ;)
Ουτε 100 δεν εσκαγα προσωπικα..
Γιατρέ εγώ που δεν έφυγα ακόμα από δίπλα έχω ελπίδες; *P
Εσένα σε βλέπω χλωμόΓιατρέ εγώ που δεν έφυγα ακόμα από δίπλα έχω ελπίδες; *P
Θυμησε μου ποια ειναι η κολλητη μου απτο Ψυχικο γτ μου διαφευγει ολιγον τι???Θα ξεκινήσουν από ψηλά σαν την καριολίνα και μετά θα το ρίξουν! Στο τέλος θα τις παίρνουμε με κάνα κατοστάρικο πλάκα πλάκα!
Άμα κατέβει η κολλητή σου από το Ψυχικό καλοκαιράκι δε θα τα σκάσεις?
Αυτή με το golf θα εννοειΘυμησε μου ποια ειναι η κολλητη μου απτο Ψυχικο γτ μου διαφευγει ολιγον τι???
Ούτε μια!!!!
Ονομα??? Δεν δουλευω στη τροχαια παιδια!!Αυτή με το golf θα εννοει
Αυτή με το golf θα εννοει
Ονομα??? Δεν δουλευω στη τροχαια παιδια!!
Αυτη εχει πανω απο χρονο να φανει.. Σιγα τη κολλητη! Μισαωρο την πηρα. Και 250 ουτε καν τωρα για πιο κατω ισως..
Σαντρούλα