Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
επειδη ειμαι με αννουλα και ειναι πρωτη θα το γραψω το review οταν γυρισω.
δεν μπορω να γραψω ελληνικα απο το κομπιουτερ της οποτε ας μην το σβησετε ετσι ελπιζω.

τωρα θα σας γραψει και αυτη κατι..

ЭТО  СУПЕР ДЕВОЧКА !!  шикарный сервис  и выглядит шикарно!!  ЕСЛИ ВЫ ИЩЕТЕ ХОРОШИЙ СЕКС И ИНТЕРЕСНОГО СОБЕСЕДНИКА-  WELCOME!!!

εισαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!

:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ συγγνώμη για τα κεφαλαία αλλά η προσπάθεια είναι αντίστοιχη με το χέρι του μαραντόνα το '86.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κατι λεει για σεβις και οτι ειναι μικρουλα
και αν σε ενδιαφερει ειναι σουπερ
με καθε επιφυλαξη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παρε (Υ) να χεις, ενα πραμα..  :tooth: :tooth: :cool2:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τωρα που το θυμηθηκα, να της πεις baby, αλλη φορα να γραφει με μικρα.
επειδη ειναι η πρωτη της φορα της το συγχωρω.. :tooth:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
τωρα που το θυμηθηκα, να της πεις baby, αλλη φορα να γραφει με μικρα.
επειδη ειναι η πρωτη της φορα της το συγχωρω.. :tooth:

MIA και είσαι και γλωσσομαθής ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ η Ρωσσική κατα κόρον στο computer γράφεται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ (είναι πολύ σύσκολο με μικρά αντίθετα
τα χειρόγραφα κατα κόρον με μικρά) ΑΥΤΑ έχεις μιση ώρα να διορθώσεις το post σου αλλιώς θα το διαγράψω! HARASO?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
rebetis,μια λεξη θα πω βλεποντας τη maria,katastrofa!!!

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
nikos278 έπεσε μέσα. Δίνω τη δική μου βερσιόν:
"Είμαι ένα σούπερ κορίτσι. Οι εκλεπτυσμένες (ελεγκάντ για τους παλαίμαχους...) υπηρεσίες φαίνονται.Εάν ψάχνεις για καλό γ..μήσι (έρωτα πάλι για τους παλαίμαχους...) και μια ενδιαφέρουσα συνομιλήτρια, τότε welcome!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
MIA και είσαι και γλωσσομαθής ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ η Ρωσσική κατα κόρον στο computer γράφεται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ (είναι πολύ σύσκολο με μικρά αντίθετα
τα χειρόγραφα κατα κόρον με μικρά) ΑΥΤΑ έχεις μιση ώρα να διορθώσεις το post σου αλλιώς θα το διαγράψω! HARASO?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ εμενα να μου μιλησεις μετα την πρωτη κριτικη που θα βαλεις, καθως μιλαω μονο μ αυτους που μπορουν και γαμανε εδω μεσα..  :-* :-*

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
εσυ εμενα να μου μιλησεις μετα την πρωτη κριτικη που θα βαλεις, καθως μιλαω μονο μ αυτους που μπορουν και γαμανε εδω μεσα..  :-* :-*

ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΑΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΩ κριτική θα στο πώ τότε γιατί θα μας πείς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ fake. Aλλα δεν ασχολούμε με ψιλικά αλλά long και
δεν τα κάνεις Post! No problem for me!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
nikos278 έπεσε μέσα. Δίνω τη δική μου βερσιόν:
"Είμαι ένα σούπερ κορίτσι. Οι εκλεπτυσμένες (ελεγκάντ για τους παλαίμαχους...) υπηρεσίες φαίνονται.Εάν ψάχνεις για καλό γ..μήσι (έρωτα πάλι για τους παλαίμαχους...) και μια ενδιαφέρουσα συνομιλήτρια, τότε welcome!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυτη φανταζομαι ειναι η ακριβης μεταφραση ε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΑΜΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΩ κριτική θα στο πώ τότε γιατί θα μας πείς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ fake. Aλλα δεν ασχολούμε με ψιλικά αλλά long και
δεν τα κάνεις Post! No problem for me!
δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να γαμας αφου δεν ξερεις καν πως γραφεται..

''ΜΑΜΑΩ''  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να γαμας αφου δεν ξερεις καν πως γραφεται..

''ΜΑΜΑΩ''  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΟΣΑ δεν φτάνει η αλεπού τα .... Ελληνικό ρητό. ΘΑ ανοίξω λεξικό και θα γράφω σωστά κατόπιν μην φοβάσαι!  :idiot:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
o τελικός κριτής θα είναι ο BABY όταν γυρίσει από τον αγώνα και μας μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του και τη μετάφραση από την ίδια την αννούλα του χιονιά.
Άλλωστε σημασία δεν έχουν οι λέξεις...
Επίσης αφού άνοιξε αυτόν τον δίαυλο επικοινωνίας, το επόμενο βήμα αφήνεται στη φαντασία των αστέρων που έχουν μαζευτεί στο σάιτ.
  :rockon:Χριστέ μου....  :rockon:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
δεν μπορω να γραψω ελληνικα απο το κομπιουτερ της οποτε ας μην το σβησετε ετσι ελπιζω.

ЭТО  СУПЕР ДЕВОЧКА !!   шикарный сервис  и выглядит шикарно!!   ЕСЛИ ВЫ ИЩЕТЕ ХОРОШИЙ СЕКС И ИНТЕРЕСНОГО СОБЕСЕДНИКА-   WELCOME!!!
Πωπω ρε BABY ολα τα περιμενα αλλα αυτο πια ...Μπραβο σου παιχταρα ελπιζω οι MODS να σου δωσουν εναν διακριτικο τιτλο πλεον που να βγαζει ματια.Κατι σαν προεδρος η ακομα καλυτερα ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.
:dancing: :rockon:

christooss

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0

ЭТО  СУПЕР ДЕВОЧКА !!   шикарный сервис  и выглядит шикарно!!   ЕСЛИ ВЫ ИЩЕТЕ ХОРОШИЙ СЕКС И ИНТЕРЕСНОГО СОБЕСЕДНИКА-   WELCOME!!!

Είσαι πραγματικά μεγάλος!!!!!!!!

christooss

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Έχω κλείσει με Diana zuzana αλλά έχω αρχήσει και ανησυχώ!!
Τόσες μέρες μόνο ένα σχόλιο! Γιατί? Καλό είναι αυτό ή Κακό.
Σίγουρα πάντως το 2ο θα είναι το δικό μου...... ελπίζω θετκό

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]Respect!!!![/size][/size]

BABY BABY BABY BABY BABY BABY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Αν σου αρέσουν τα μιλφέιγ με GFE διάθεση και SPA attitude τότε οι υπόλοιποι θα σε ζηλέυουν αύριο.
Ημουν εκεί εχθές αλλά κριτική την Παρασκευή παιδιά.
Απλά πολύ καλό ,ότι βλέπεις παίρνεις και από περιποίηση σκίζεται η κοπέλα.

Έχω κλείσει με Diana zuzana αλλά έχω αρχήσει και ανησυχώ!!
Τόσες μέρες μόνο ένα σχόλιο! Γιατί? Καλό είναι αυτό ή Κακό.
Σίγουρα πάντως το 2ο θα είναι το δικό μου...... ελπίζω θετκό

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom