Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (1 μέλη και 70 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Nα στο πώ κι αλλιώς Vaso ...έλα στον παππού και μην κοιτάς ΑΛΛΟΥ... χτύπα ένα φραπέ και αναπολώντας να κλαίς... sorry my friend...δεν χρειάζομαι
δικηγόρους και αβανταδόρους... do i make myself clear.

:o :o :o :o :o

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ε ναι.. οταν δεν σου σηκωνεται, μενεις με τ(ε)ς αναμνησεις..

φευγω τωρα, παω για overnight του 150άρικου..  :-* :-*

Α κατάλαβα site της Φιλοζωικής ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ... βλέπω γαιδούρια, σκύλους και λοιπά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
.... Αντε να περάσεις καλά το πρωι εδώ θα με βρείς...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τα καταφέρνει και στα cocktail ή μόνο στα straight ποτά;

Επισκέπτης
Σημερα θα δουμε αν και η Αννουλα του χιονια τα καταφερνει.
Εμενα μου ειπε οτι επινα Tequila Sunrise αρα λεμε ναι και στα Coctail.  :2funny: :2funny: :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
όλο μπαζάκια βλέπω στα ct αυτή την εβδομάδα...
ευτυχώς γιατί μου έχουν τελειώσει τα ευρουδάκια μου και θα έπρεπε να κάνω καμία ληστεία πάλι...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έγραψα μια κριτική για Νικίτα ή Κριστιν΄από Slovak Beauties,δεν ξέρω αν θα δημοσιευθεί γιατί την ακύρωσα...δεν άξιζε δραχμή......μετά από καλή συνεννόηση,ήρθε η κοπέλα στο ξενοδοχείο μου...και τι να δω...μια μετριότατη κοπέλα,μέτριο ύψος και αδιάφορο πρόσωπο,ντυμένη σαν μαθήτρια γυμνασίου...γενική εικόνα μέτρια προς τα κάτω θα έλεγα,κατώτερη δυστυχώς από πολλές κοπέλες ντόπιων γραφείων,που πολλές φορές τα βρίζουμε και όχι άδικα...ήθελε και 250 συν ταξί 40 δηλαδή 300...χωρίς δεύετρη σκέψη την ακύρωσα πληρώνοντας μόνο το ταξί...για 100-120 ευρώ ίσως με το ζόρι άξιζε,αλλά 300 ούτε να το σκέφετστε...
2 ct έχω δοκιμάσει και έχω απογοητευτεί...αυτήν και μια ρουμάνα πορνοστάρ δήθεν τη μελαχροινή με πεταχτό κώλο που έχει και βίντεο από το asstraffic ίσως ελίνα δεν θυμάμαι...τι να πω,ίσως δεν δοκίμασα καμιά Μάργκο ή Μπιμπι αλλά βλέπω ότι το Photoshop θριαμβεύει....δύσκολο τελικά να βρεις πραγματική μουνάρα,μοντέλο κλπ...

ΥΓ όσο για κάποιες κριτικές διθυραμβικές,ας είμαστε πιο προσεκτικοί...

Επισκέπτης
επειδη ειμαι με αννουλα και ειναι πρωτη θα το γραψω το review οταν γυρισω.
δεν μπορω να γραψω ελληνικα απο το κομπιουτερ της οποτε ας μην το σβησετε ετσι ελπιζω.

τωρα θα σας γραψει και αυτη κατι..

ЭТО  СУПЕР ДЕВОЧКА !!  шикарный сервис  и выглядит шикарно!!  ЕСЛИ ВЫ ИЩЕТЕ ХОРОШИЙ СЕКС И ИНТЕРЕСНОГО СОБЕСЕДНИКА-  WELCOME!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επειδη ειμαι με αννουλα και ειναι πρωτη θα το γραψω το review οταν γυρισω.
δεν μπορω να γραψω ελληνικα απο το κομπιουτερ της οποτε ας μην το σβησετε ετσι ελπιζω.

τωρα θα σας γραψει και αυτη κατι..

ЭТО  СУПЕР ДЕВОЧКА !!  шикарный сервис  и выглядит шикарно!!  ЕСЛИ ВЫ ИЩЕТЕ ХОРОШИЙ СЕКС И ИНТЕРЕСНОГО СОБЕСЕДНИКА-  WELCOME!!!
ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom