geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Αντε δοκιμαστη πιπινιων.
ναι ναι ναι ναι ναι ναι!!!!!!!!!!
να το πω και στα τσεχικα...
ano ano ano ano ano ano !!!!!!!!!!
Αντε δοκιμαστη πιπινιων.
Γεια σας συναθλητες!
Παιδια αυτη η νεα αφιξη του σουζανα, η Savanna δεν φαινεται ναι ειναι μουναρος???
ΑΗΟJναι ναι ναι ναι ναι ναι!!!!!!!!!!
να το πω και στα τσεχικα...
ano ano ano ano ano ano !!!!!!!!!!
δεν διαβαζεις κανενα review.... (αχ... μη... ποναω.. οχι δαχτυλα... οχι οχι οχι)
θα έπρεπε μάλλον να είσαι ευχαριστημένος, αφού δεν έκλαψες τα φράγκα σου. !!Ω ρε πουστη.....δικιο εχεις,
μολις διαβασα το αποκαρδιωτικο review....
Γιατι ρε πουστη, και ειχα καβλωσει καργα με την γκομενα, ΦΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ
σιγα ρε συ.. αμεσως.... βλεπεις να κραταει καμιά στάμνα ??Για Τσεχα βλαχοπουλα μου κανει.
Ακου που σου λεω απο το Μπρνο μαλλων ειναι .σιγα ρε συ.. αμεσως.... βλεπεις να κραταει καμιά στάμνα ??
Ακου που σου λεω απο το Μπρνο μαλλων ειναι .
200 χλμ απο την Πραγα.
Ρε δεν πας και απογευμα τι με νοιαζει εμενα.μπρνο????????
οχι βραδυ θα παω!!!!
έγραψα μια κριτική για Νικίτα ή Κριστιν΄από Slovak Beauties,δεν ξέρω αν θα δημοσιευθεί γιατί την ακύρωσα...δεν άξιζε δραχμή......μετά από καλή συνεννόηση,ήρθε η κοπέλα στο ξενοδοχείο μου...και τι να δω...μια μετριότατη κοπέλα,μέτριο ύψος και αδιάφορο πρόσωπο,ντυμένη σαν μαθήτρια γυμνασίου...γενική εικόνα μέτρια προς τα κάτω θα έλεγα,κατώτερη δυστυχώς από πολλές κοπέλες ντόπιων γραφείων,που πολλές φορές τα βρίζουμε και όχι άδικα...ήθελε και 250 συν ταξί 40 δηλαδή 300...χωρίς δεύετρη σκέψη την ακύρωσα πληρώνοντας μόνο το ταξί...για 100-120 ευρώ ίσως με το ζόρι άξιζε,αλλά 300 ούτε να το σκέφετστε...
2 ct έχω δοκιμάσει και έχω απογοητευτεί...αυτήν και μια ρουμάνα πορνοστάρ δήθεν τη μελαχροινή με πεταχτό κώλο που έχει και βίντεο από το asstraffic ίσως ελίνα δεν θυμάμαι...τι να πω,ίσως δεν δοκίμασα καμιά Μάργκο ή Μπιμπι αλλά βλέπω ότι το Photoshop θριαμβεύει....δύσκολο τελικά να βρεις πραγματική μουνάρα,μοντέλο κλπ...
ΥΓ όσο για κάποιες κριτικές διθυραμβικές,ας είμαστε πιο προσεκτικοί...
και γω πηρα αποφαση...
τελειωνει η διαβολοmilfoβδομαδα!!!!!!
Ρε παιδιά πολλά δεν είναι τα 300 για αυτή τη Cameron
και με έξτρα CIF, CIM, ALevel? Δε μας τα λένε καλά μου φαίνεται.
Καλησπερα.Εκλεισα την Diana απο Zuzana για βραδυ.Εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες.Αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχω προβλημα στην ρεσεψιον.Εχεις κανεις εμπειρια απο τετοιες ωρες?
Μια φορα εχω παρει CT και ειχα τον ιδιο προβληματισμο...Μην ανυσηχεις...Αμα εισαι ντυμενος κυριλλε δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.Το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να σε περασουν για πελατη και να σου ανοιγουν τις πορτεςαν και δεν εχω παει ποτε αργα το βραδυ, πυστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα.
Καλα να περασεις αν και ειναι συγουρο αυτο. Μια συμβουλη μονο, προσπαθησε να μην κολησεις με την πιπα της, (αν και ειναι καπως δυσκολο) και να προχωρισεις οποσδηποτε παρακατω γιατι η γυναικα το κατεχει το αθλημα.