Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Γεια σας συναθλητες!

Παιδια αυτη η νεα αφιξη του σουζανα, η Savanna δεν φαινεται ναι ειναι μουναρος??? :bigdick:

δεν διαβαζεις κανενα review.... (αχ... μη... ποναω.. οχι δαχτυλα... οχι οχι οχι)
:tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
δεν διαβαζεις κανενα review.... (αχ... μη... ποναω.. οχι δαχτυλα... οχι οχι οχι)
:tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

Ω ρε πουστη.....δικιο εχεις,
μολις διαβασα το αποκαρδιωτικο review....
Γιατι ρε πουστη, και ειχα καβλωσει καργα με την γκομενα, ΦΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ω ρε πουστη.....δικιο εχεις,
μολις διαβασα το αποκαρδιωτικο review....
Γιατι ρε πουστη, και ειχα καβλωσει καργα με την γκομενα, ΦΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ
θα έπρεπε μάλλον να είσαι ευχαριστημένος, αφού δεν έκλαψες τα φράγκα σου. !!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Αυτη τη στιγμη ειμαι ΣΚΑΤΑ
μη μου μιλατε

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
έγραψα μια κριτική για Νικίτα ή Κριστιν΄από Slovak Beauties,δεν ξέρω αν θα δημοσιευθεί γιατί την ακύρωσα...δεν άξιζε δραχμή......μετά από καλή συνεννόηση,ήρθε η κοπέλα στο ξενοδοχείο μου...και τι να δω...μια μετριότατη κοπέλα,μέτριο ύψος και αδιάφορο πρόσωπο,ντυμένη σαν μαθήτρια γυμνασίου...γενική εικόνα μέτρια προς τα κάτω θα έλεγα,κατώτερη δυστυχώς από πολλές κοπέλες ντόπιων γραφείων,που πολλές φορές τα βρίζουμε και όχι άδικα...ήθελε και 250 συν ταξί 40 δηλαδή 300...χωρίς δεύετρη σκέψη την ακύρωσα πληρώνοντας μόνο το ταξί...για 100-120 ευρώ ίσως με το ζόρι άξιζε,αλλά 300 ούτε να το σκέφετστε...
2 ct έχω δοκιμάσει και έχω απογοητευτεί...αυτήν και μια ρουμάνα πορνοστάρ δήθεν τη μελαχροινή με πεταχτό κώλο που έχει και βίντεο από το asstraffic ίσως ελίνα δεν θυμάμαι...τι να πω,ίσως δεν δοκίμασα καμιά Μάργκο ή Μπιμπι αλλά βλέπω ότι το Photoshop θριαμβεύει....δύσκολο τελικά να βρεις πραγματική μουνάρα,μοντέλο κλπ...

ΥΓ όσο για κάποιες κριτικές διθυραμβικές,ας είμαστε πιο προσεκτικοί...

Φίλε Παλέρμο, αν στις διθυραμβικές κριτικές για τη Νικίτα περιλαμβάνεις και τη δική μου (αν και με μέσο όρο 8.2 δε θα την έλεγα διθυραμβική) να σου πω κάτι που έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα: κάποια πράγματα είναι εντελώς υποκειμενικά. Εμένα η φάτσα της μου άρεσε εσένα όχι, εμένα μου αρέσει αυτός ο σωματότυπος εσένα άλλος κλπ.
Από εκεί και πέρα λόγω του ότι η κριτική γράφεται για το σύνολο του date, πολλές κοπέλες έχουν συνολικά καλό μέσο όρο για άλλους λόγους πέρα από την εμφάνιση. Το σώμα της που δεν μου άρεσε το βαθμολόγησα με 6/10 αλλά αφού στα υπόλοιπα ήταν καλή για μένα, ο μέσος όρος βγήκε καλός.
Μαζί σου που τη σούταρες αφού δε γούσταρες εμφανισιακά. Αλλά εμφανισιακά υπάρχουν καλύτερες και σε μπουρδέλο της Φυλής. Στα ct νομίζω ότι αγοράζεις όλη τη φάση και όχι μόνο την εμφάνιση της κοπέλας. Υπάρχουν γκόμενες με πολύ ψηλές βαθμολογίες εδώ μέσα που εγώ στο δρόμο δεν θα τις κοίταζα. Αυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι αυτός που έγραψε την καλή κριτική τη γούσταρε πολύ περισσότερο από μένα εμφανισιακά. Μπορεί να σημαίνει όμως ότι τον ρούφηξε, του έφτιαξε το κέφι, του έκανε το γαμήσι της ζωής του κλπ. 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, πάμε για το επόμενο. 

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καλησπερα.Εκλεισα την Diana απο Zuzana για βραδυ.Εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες.Αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχω προβλημα στην ρεσεψιον.Εχεις κανεις εμπειρια απο τετοιες ωρες?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά πολλά δεν είναι τα 300 για αυτή τη Cameron
και με έξτρα CIF, CIM, ALevel? Δε μας τα λένε καλά μου φαίνεται.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Ρε παιδιά πολλά δεν είναι τα 300 για αυτή τη Cameron
και με έξτρα CIF, CIM, ALevel? Δε μας τα λένε καλά μου φαίνεται.

Eδώ τα MILF και ζητάνε τόσα...το μωρό δεν θα τα ζητήσει? Βέβαια ειλικρινά είναι ακριβή, δηλαδή με anal και CIM , το βλέπω για 400αρι.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
'Ομως παρόλα αυτά έπεσαν τα booking βροχή , γιατί έρχεται την κατάλληλη στιγμή...τουλάχιστον για μένα, και για όλους μετά από μια κακή σε αφίξεις προηγούμενη εβδομάδα.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Καλησπερα.Εκλεισα την Diana απο Zuzana για βραδυ.Εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες.Αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχω προβλημα στην ρεσεψιον.Εχεις κανεις εμπειρια απο τετοιες ωρες?

αν και δεν εχω παει ποτε αργα το βραδυ, πυστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα.
Καλα να περασεις αν και ειναι συγουρο αυτο. Μια συμβουλη μονο, προσπαθησε να μην κολησεις με την πιπα της, (αν και ειναι καπως δυσκολο) και να προχωρισεις οποσδηποτε παρακατω γιατι η γυναικα το κατεχει το αθλημα. 

Επισκέπτης
Μπες μεσα και ανεβα στο δωματιο.Ποτε δεν εχει συμβει κατι και ουτε αυριο θα συμβει

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
κανενα προβλημα με το ξενοδοχειο που επιλεγει το συγκεκριμενο πρακτορειο..μην μασας

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν και δεν εχω παει ποτε αργα το βραδυ, πυστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα.
Καλα να περασεις αν και ειναι συγουρο αυτο. Μια συμβουλη μονο, προσπαθησε να μην κολησεις με την πιπα της, (αν και ειναι καπως δυσκολο) και να προχωρισεις οποσδηποτε παρακατω γιατι η γυναικα το κατεχει το αθλημα. 
Μια φορα εχω παρει CT και ειχα τον ιδιο προβληματισμο...Μην ανυσηχεις...Αμα εισαι ντυμενος κυριλλε δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.Το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να σε περασουν για πελατη και να σου ανοιγουν τις πορτες :)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom