- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
FAKE!
Πριν τον Παππου στα λεπτα της .
Μετα τα δολλαρια τα πηρε σε κιλα .
...βγαλε μια βόλτα το μωρό να φάει ανθρωπινά, παλιοτσίπη !Ρε αφηστε και καμμια ωρα να φαι τιποτα !!! >
Ρε αφηστε και καμμια ωρα να φαι τιποτα !!! >
Η lauryn είναι παίκτη; Πρόσεχε μην την παχύνεις και μετά δεν βλέπεται (αυτή σίγουρα ήτανε από τις καλύτερες πίτσες που έχεις φάει).Ρε αφηστε και καμμια ωρα να φαι τιποτα !!! >
Η lauryn είναι παίκτη; Πρόσεχε μην την παχύνεις και μετά δεν βλέπεται (αυτή σίγουρα ήτανε από τις καλύτερες πίτσες που έχεις φάει).
Απότι βλέπω ο μάγκας, δίπλα, δε γουστάρει pizza ο τυχεράκιας!Ρε, αφηστε και καμμια ωρα να φαει τιποτα !!! >
Απότι βλέπω ο μάγκας, δίπλα, δε γουστάρει pizza ο τυχεράκιας!
Ρε αφηστε και καμμια ωρα να φαι τιποτα !!! >
Κλαίω!!! Θεός!Απο πίτσα σε.... πίτσα
Καλημέρα ;)
φτε ...oi γάτες τρώνε μόνο ...ψάρι (εξαιρείται ο Λούτσος)
υγ. ...βέβαια απ ότι διακρίνω.... δείχνει να είναι ....ευχαριστημένη . αυτό είναι το ...περίεργο !
φύγε απο δώ παλιομπαζοτενεκέ μαγάρισες το θρέντ με τα μπάζα ...αν εχεις όμως κανά τελλαράκι νταξτις δικές μου τις ταίζω ελαφρά.. για να μην πέφτει η απόδοση
www.imagebam.com/image/2a058c148685241] [/URL]
Τώρα εσένα τι να σου απαντήσουμε !!
αυτο ρε μαγκες ειναι fake ή οντως η victoria silvsted σιτιτουραρει στα μερη μας? :o
fake e?...μαστορα δε το χω πολυ το αθλημα με τα ct(προτιμω cg,χαμηλοτερο κ το κοστος) γι'αυτο κ ρωταω..Τώρα εσένα τι να σου απαντήσουμε !!
Καλύτερα τίποτα !!!
φύγε απο δώ παλιομπαζοτενεκέ μαγάρισες το θρέντ με τα μπάζα ...αν εχεις όμως κανά τελλαράκι νταξ
y.g .... για να αποκτήσεις κρ(ι)τίρια (fteroyga το διόρθωσα ) ;)
αυτ'η η καρδιά λοιπόν μεγάλη πουτάνα.....δεν λέει να γεράσει ρε γμτ ;)ο καθείς κάνει τις επιλογές του ....
και στην ηλικία που είμαι τωρα πλεόν οι γυναίκες που γουστάρω δεν με γουστάρουνε και αυτές που με γουστάρουνε δεν τις γουστάρω εγώ...
Δωσε Παππου πραγμα και ασε να λενε !!!τις δικές μου τις ταίζω ελαφρά.. για να μην πέφτει η απόδοση
www.imagebam.com/image/2a058c148685241] [/URL]