Δωσε Παππου πραγμα και ασε να λενε !!!
...κι εγω επειδή τον <πάω > του την λέω ..μην φτάνει σε.. ακρότητες !
Δωσε Παππου πραγμα και ασε να λενε !!!
Πριν τον Παππου στα λεπτα της .
Μετα τα δολλαρια τα πηρε σε κιλα .
αυτ'η η καρδιά λοιπόν μεγάλη πουτάνα.....δεν λέει να γεράσει ρε γμτ ;)
τράμμυ, μην ανυσηχείς σε ακολουθώ κατά πόδας αλλά ........εμένα με κάνουν συνήθως 10-15 χρόνια νεότερο
Ρε αφηστε και καμμια ωρα να φαι τιποτα !!! >
Γεια σου προεδρε καλο χειμωναΤώρα εσένα τι να σου απαντήσουμε !!
Καλύτερα τίποτα !!!
σιγα μήν πέσουν........αφού όλοι τρέχουν ναμια και η lauryn ειναι overbooked καπου πρεπει να παω (με τρωει ο κωλος μου)...
αυτη την εχει δοκιμασει κανεις?
καμια της προκοπης εχετε να προτεινετε τωρα?
ΥΓ αυτες η τιμες πρεπει να πεσουν πια ...
Καλο υπολοιπο καλοκαιρι Παιχτη !!! ;)Γεια σου προεδρε καλο χειμωνα
Λοιπόν γιατί έχω βαρεθεί πλέον την κλαψούρα κάθε τρία θέματα σε θρέντ: Οι τιμές δεν θα πέσουν στις εσκορτίνες καταλαβετέ το! Ο λόγος είναι απλός: με 2 άνδρες την ημέρα έχει βγάλει το χαρτζιλίκι της οπότε το να λέμε (μεταξύ άλλων και εγώ το έχω προτείνει) για μποϋκοτάζ δεν ισχύει είναι εύκολο να βρεις 2 πελάτες σε αυτό το χώρο οπότε οι συνοδοί δεν χτυπιούνται μιας και είναι της ποιότητας παρά της ποσότητας ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ με την αποφυγή της μεγαλώνουμε τις τιμές γιατί και οι κοπέλες στρέφονται σε πελάτες με ποιο βαρύ πορτοφόλι αν μπορεί κανείς ας πάει αν δεν μπορεί όχι. Δεν θέλω να προκαλέσω καμία παρεξήγηση τυχερός είμαι αν μπορώ να πάω μία φορά το μήνα(μιας και πάω μόνο σε συνοδούς)απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ πολλοί πάνε σε συνοδούς και ξέρουν τις τιμές τους συνέχεια παραπονιούνται για αυτες(λόγω οικονομικής κρίσης αλλά αν την συνήθεια δεν μπορείς να την κρατήσεις αποδέξου το και σταμάτα την πριν σου βγει σε κακό)αυτό μονάχα.μια και η lauryn ειναι overbooked καπου πρεπει να παω (με τρωει ο κωλος μου)...
αυτη την εχει δοκιμασει κανεις?
καμια της προκοπης εχετε να προτεινετε τωρα?
ΥΓ αυτες η τιμες πρεπει να πεσουν πια ...
ο καθείς κάνει τις επιλογές του ....
και στην ηλικία που είμαι τωρα πλεόν οι γυναίκες που γουστάρω δεν με γουστάρουνε και αυτές που με γουστάρουνε δεν τις γουστάρω εγώ...
Καλο υπολοιπο καλοκαιρι Παιχτη !!! ;)
Ρε αφηστε και καμμια ωρα να φαι τιποτα !!! >
η angel για παράδειγμα γαμιέται στη δουλειά...κυριολεκτικά κ μεταφορικά...θυμάμαι όταν τη συνάντησα ήταν μεσημέρι, είχε πάει άλλος τύπος πιο πριν και μετά από μένα είχε άλλα 4 ραντεβού...Οκ, να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτή την ανάλυση των 5 γραμμών.....
Δεν χρειάζεται τεκμηριώση!!!!
Και εγώ προχωρώ ένα βήμα μπροστά....
Να αυξηθούν τώρα οι τιμές πόρτας στα 400 την ώρα σε όλες, έτσι ώστε να πηγαίνουν λιγότεροι και καλύτεροι στα ct!!!
Υ.Γ. Είστε σίγουροι ότι έχουν 2 πελάτες κάθε μέρα όλες ή ποιες από αυτές?
Παρακαλώ θα ήθελα τα στοιχεία αν τα έχετε!!!!
Οκ, να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτή την ανάλυση των 5 γραμμών.....
Δεν χρειάζεται τεκμηριώση!!!!
Και εγώ προχωρώ ένα βήμα μπροστά....
Να αυξηθούν τώρα οι τιμές πόρτας στα 400 την ώρα σε όλες, έτσι ώστε να πηγαίνουν λιγότεροι και καλύτεροι στα ct!!!
Υ.Γ. Είστε σίγουροι ότι έχουν 2 πελάτες κάθε μέρα όλες ή ποιες από αυτές?
Παρακαλώ θα ήθελα τα στοιχεία αν τα έχετε!!!!
και η σαμπανια καλη ειναι!νομιζω?τις δικές μου τις ταίζω ελαφρά.. για να μην πέφτει η απόδοση
www.imagebam.com/image/2a058c148685241] [/URL]
Βρε δεν έκανα καμία ανάλυση εγώ....Βρε ασε τις αναλυσεις. Η "αγορα" καθοριζει τις τιμες αλλοιως δεν ξαναπατανε!
ΥΓ. Δεν βλεπω καμια να πειναει? Οι περισσοτεροι που πανε δεν το διαφημιζουν, ουτε γραφουν εδω η αλλου. ;)