Athens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 79
- Like
- 5.298
- Πόντοι
- 18.330
Και φωτογράφηση στο Φάληρο το Παλιό...
Ναι αλλα τετοια κωλοτρυπιδα βεντουζα δεν ξανασυναντησες μετα Doc !!!
Αυτή εδώ δεν είναι το στριπάκι που στο Mamba την έκλεινες με 150Ε/1ώρα με το anal included ? Έγινε και αυτή CT (διέγραψε και το profil στο Mamba) και θέλει για τα ίδια 170€/1h anal +70, cum in mouth/face +20 = 260Ε
Ουστ από εδώ....
Υ.Γ Φίλος στις αρχές του χρόνου την είχε πάρει από γραφείο 200Ε/2ώρες Full Service Outcall....από γραφείο ;)
To ξέρουμε αυτό.....εσύ απλά είσαι ο μεσάζοντας!!!!
Φτηνα την ειχα γλυτωσει γιατι ειχε υπερεκτιμηση τον κωλο της και δεν επεφτε απο τα 200 οποτε πηρε τα αρχιδια μου σφοδρα και πηρα και 12αρι Johnie !!!δε λέει ξάδερφε ...για 100-120 είναι VFM απο εκει και πέρα πεταμένα λεφτά....την εφαγα κ εγώ την φόλα.
Ενταξει τα κανει όλα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα νομίζω ,η τύπισα ειναι παρασταση μεταμεσονύχτια και συστήνεται για ηλικίες 60+ με μια μπουκάλα Johnie και ξηροκάρπια...
....αμα έρθει κατι τέτοιο να μου πείτε ...έτσι
είναι σοβαντισμένο ..εσωτερικά ?
Αυτή εδώ δεν είναι το στριπάκι που στο Mamba την έκλεινες με 150Ε/1ώρα με το anal included ? Έγινε και αυτή CT (διέγραψε και το profil στο Mamba) και θέλει για τα ίδια 170€/1h anal +70, cum in mouth/face +20 = 260Ε
Ουστ από εδώ....
Υ.Γ Φίλος στις αρχές του χρόνου την είχε πάρει από γραφείο 200Ε/2ώρες Full Service Outcall....από γραφείο ;)
βάλε ρε Χέοπα τα αρκουδάκια σε καμια πιο ιδιαίτερη στιγμή τουλάχιστον γαμώ την αγκαλίτσα μου....
Πες την να πάει να γαμηθεί κουμπάρε
Φτηνα την ειχα γλυτωσει γιατι ειχε υπερεκτιμηση τον κωλο της και δεν επεφτε απο τα 200 οποτε πηρε τα αρχιδια μου σφοδρα και πηρα και 12αρι Johnie !!!
Παλιοστριπακια υπερεκτιμημενα ουστ !!!
δε λέει ξάδερφε ...για 100-120 είναι VFM απο εκει και πέρα πεταμένα λεφτά....την εφαγα κ εγώ την φόλα.
Ενταξει τα κανει όλα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα νομίζω ,η τύπισα ειναι παρασταση μεταμεσονύχτια και συστήνεται για ηλικίες 60+ με μια μπουκάλα Johnie και ξηροκάρπια...
Γνωρίζει κανείς τίποτα για εδώ
Σλοβενικη είναι Παιχτη ?E τότε να πάω να πάρω αύριο ένα μπουκάλι Borovicka . Σερβίρεται και χωρίς φυστίκια ξάδερφε ;)
Ασε μας ρε φίλεΓνωρίζει κανείς τίποτα για εδώ
Ασε μας ρε φίλε
Να πας εσύ! Κι άμα τη βρείς...μη μα το λες!!! Χάρισμά σου!